Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 22 februarie 2016

Ce facem astazi ? 22 februarie 2016

Oricare ar fi potentialul unui moment, fiecare dintre noi il acceseaza prin rezonanta, il descifram prin modul in care il percepem si, il folosim dupa cum suntem sau nu disponibili sa facem asta. 
Stim asta deja, am experimentat acest inteles, deja. Totusi, de fiecare data, in fata momentelor aparent tensionate, unii oameni se “alarmeaza”, ceea ce naste dezechilibrul emotional care, este contagios :)

Am vazut deja ca faza de Luna Plina este insotita, inca, de fenomene extreme – cutremure, inundatii, incendii, violenta, etc, in functie de elementele care sunt implicate in schema astrala.
Dar manifestarea, producerea si derularea oricarui fenomen, deci si a celor extreme, mai depinde si de planul mental colectiv, precum si de planul emotional colectiv, planuri care se construiesc, continuu, din gandurile si emotiile noastre, ale fiecaruia dintre noi.

Pe acest principiu se bazeaza rugaciunea comuna, meditatia de grup, precum si manipularea maselor constient, indiferent de motivatie (politica sau de alt tip).
Si, pe acest principiu se bazeaza procesul continuu de construire a realitatii.

Din ce in ce mai multi oameni devin constienti de acest lucru si, din ce in ce mai multi oameni isi integreaza constienta de sine, constient si constructiv, in constiinta extinsa, de masa.
Asta facem atunci cand folosim ceea ce stim precum si ceea ce avem la dispozitie, pentru a valorifica potentialul energetic al unui moment, al unei perioade, al unei situatii pe care o traversam, al unei experiente pe care o traim.
Asta facem atunci cand folosim cunoasterea pe care am dobandit-o.

Aceasta faza de Luna Plina aduce un puternic impuls catre cunoastere, prin accesarea sursei de inspiratie.
Ce facem cu acest potential al acestei fazei de Luna Plina ?
Putem accesa o noua „portie de cunoastere”.
Putem folosi acest moment si in acest mod.
Sau ne putem lasa atrasi in scenariul haotic care se poate naste din modul in care folosim perceptia si atentia. Oricare ar fi scenariul „distribuit”, perceptia proprie il poate stabiliza, echilibra, in spatiul propriu energetic.

Stim, ca in felul acesta contribuim constructiv la perceptia colectiva si la stabilizarea planului mental colectiv – exact la fel ca atunci cand se fac rugaciunile si meditatiile colective.
Principiul functioneaza continuu, prin rezonanta, nu numai cand „ne adunam” fizic sau virtual.
Stim deja toate acestea, mai ramane sa ne amintim, din ce in ce mai des, pana construim un mod constient de a fi, de a trai. Foarte multi oameni au ajuns la acest inteles si din ce in ce mai multi oameni practica acest inteles in mod curent, in trairea vietii lor.

Daca ne raportam la “momente separate” ale timpului liniar, este posibil sa accesam acum un potential energetic pe care il vom descarca in noi (in constructia energetica ce suntem), in intelegerea noastra, pe parcursul sezonului eclipselor de primavara – in timpul ciclului fazelor Lunii care va incepe cu Luna Noua in Pesti si care ne va aduce eclipsa de Soare, echinoctiul de primavara si mai apoi eclipsa de Luna.

Ne-ar fi de ajutor sa stim ca asta putem face – fiind prezenti, dispusi sa vedem, dispusi sa accesam, sa primim si mai ales sa folosim.
Traind fiind si facand toate acestea si mai multe inca, dezvoltam constienta starii de constienta, ceea ce se vede in viata noastra prin modul in care folosim si ne potrivim in fluxul sincronicitatilor.
 

Va invitam alaturi de noi la :

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)


Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 22 februarie, cu Luna in semnul Fecioarei. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: