Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 4 martie 2016

Ce facem astazi ? 04 martie 2016 - ne pregatim pentru Luna NouaTraversam zilele acestea, pana la faza de Luna Noua de miercuri 9 martie, un interval de timp si un spatiu energetic care, ne ajuta sa ne desprindem, cu adevarat, de tot ce nu mai creste in viata noastra si, de tot ce nu ne mai creste.

Orice schimbare (transformare) personala se poate face prin integrarea unei viziuni noi, in viata noastra. Exista si varianta in care, prin opozitia la schimbare, ne angrenam in lupta cu situatia (experienta), pana la distrugerea situatiei existente, tocmai ca sa realizam contextul necesar renasterii.

Este posibil sa traversam acum un timp al integrarii complete - a noii viziuni personale in viata noastra, precum si a integrarii noastre in viziunea noua colectiva.
Zilele ramase pana la Luna Noua ar putea fi mult mai importante decat putem noi intelege acum, ca sunt.
Sortati, triati bagajele, astfel incat sa va simtiti liberi sa va miscati.
Ce nu lasam acum in urma, prin inteles si prin acceptare constienta, vom lasa mai apoi, dupa ce vom trai luna martie, cu efort si consum suplimentar.

Amintiti-va ca totul se naste din perceptia voastra.
Iar perceptia functioneaza in functie de cine cred eu ca sunt.
Singurul bagaj pe care nu-l pot lasa in urma sunt “eu”.
Restul reprezinta variante despre cine sunt eu si, sunt optionale :)

Folositi timpul si contextul astral (energetic) pentru a va alege pe voi si, pentru a alege variantele voastre despre cine credeti voi ca sunteti. Asta veti materializa cu bucurie si cu spor maxim. Orice altceva ar putea fi perceput ca fiind mult prea “greu” de gestionat.

Dupa ce v-ati ales pe voi, perceptia asupra trecutului se schimba. Noul inteles nu va modifica trecutul, dar, va modifica starea cu care folositi prezentul, din care se naste rezultatul viitor.
De fapt, nu va luptati cu nimeni si nimic.
Doar folositi energia in diferite moduri. ( Ce facem astazi ? Miscam energiile )
De fapt, nu sunteti raniti.
Doar v-ati oprit din a folosi energia. ( Cum cureti o rana pe inima? )

Devine important sa folosim (energia) fara a ne mai lasa folositi – ceea ce ar putea insemna ca ne pozitionam pe nivelul optim de constienta in orice moment.
Pot face asta integrand intreaga analiza, sau doar intelesul :

Sunt pe nivelul optim de constienta


Si stiu ca asa functionez, asa traiesc, fara sa fortez nivelul respectiv sa raspunda logicii mele ... dar il las sa ma orienteze si sa ma poarte catre fiecare alegere potrivita pentru mine.

Este posibil sa fi ajuns la timpul care ne cere sa ne materializam spiritualitatea.
Altfel spus, sa ne valorificam potentialul spiritual pe care, pana acum, ne-am straduit si poate ca ne-am bucurat, sa-l descoperim si eventual sa-l intelegem.
Valorizarea propriei spiritualitati poate capata acum un inteles foarte practic.

Avem ocazia in zilele urmatoare sa inchidem cu adevarat usa catre “ce a fost”, pastrand doar intelesurile care ne consolideaza puterea personala. Pe masura ce facem asta, vom vedea totul altfel, inclusiv potentialul ciclului care urmeaza, pe care-l vom descarca in momentele cheie ale celor doua eclipse si al echinoctiului de primavara.
Deocamdata inchidem usa care se cere inchisa.
Abia apoi vom vedea usa care asteapta s-o deschidem.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 9 martie, in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.


Spor si succes !
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: