Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 11 martie 2016

Ce facem astazi ? 11 martie 2016Multi oameni s-au simtit  “bulversati”, aparent fara motiv, ca si cum “se intampla ceva” si nu e foarte clar ce anume, inainte si dupa Luna Noua de miercuri, in semnul Pesti.

Avem ocazia rara de a trai influentele unui context astral deosebit de intens care ne ajuta in procesul trezirii noastre - colaborara astrala intre Chiron si Nodul Sud care, sustine cele doua eclipse ale lunii martie si pe fondul careia traim momentul echinoctiului de primavara.
Putem lucra acum cu aceasta influenta energetica, daca vrem, dupa cat putem, fiecare.

Destul de rar se construieste un astfel de tablou astral.
Pentru noi este important faptul ca avem ocazia sa-l traim, sa-l simtim, sa-l experimentam, sa-l FOLOSIM daca il avem la dispozitie.

Putem lucra cu ideea “vindecarii” cu/prin energia de tip Chiron.
Dar, simbolismul sau sugereaza si “ghidul”, indrumarea pe care o primim prin cei de aici dar, mai ales prin cei din planurile subtile.

Daca acceptam ideea aceasta, luna martie poate reprezenta un timp al “descarcarii de programe” din arhiva energetica personala. Ar putea fi interesant de urmarit maniera in care suntem indrumati si intelesurile la care ajungem in aceste zile.

Conjunctia perfecta Chiron-Nod Sud se formeaza la Luna Plina – a doua zi de fapt.
La faza de Luna Noua a trecut Luna peste perechea Chiron-Nod Sud, astazi trece Soarele, simultan cu perfectarea conjunctiei Mercur-Neptun, pe 17 martie se va forma conjunctia Mercur-Chiron-Nod Sud, pe 29 martie se va forma conjunctia Venus-Chiron-Nod Sud.

Eu cred ca este important sa lasam energiile sa ne incarce, sa nu ne luptam cu o anume situatie sau cu cei care aduc situatia, sa primim fiecare ce avem de primit stiind ca pe parcurs vom intelege din ce in ce mai mult (cand va ajunge si Mercur in conjunctie cu perechea Chiron-Nod Sud). Suntem deja sub aceasta influenta de vreo doua luni si vor mai fi vreo doua, deci putem face diverse conexiuni intre situatii-evenimente si modul in care le abordam acum, fata de cum le-am abordat pana acum (in functie si de harta natala).

Este vorba acum despre a folosi cunoasterea, indrumarea, imediat, pe masura dezvaluirii ei si, in masura in care am acumulat-o deja. Nu mai sunt acceptate “stocuri fara miscare” :) 
Devine important sa valorificam bagajul spiritual, sa materializam deci ... sa devenim constienti de materializarea in curs si sa aducem plusul de valoare care, oricum este in noi.

Luna martie poate fi virful de sarcina al acestui an, dar poate reprezenta si momentul de conectare maxima la “bibliografia-arhiva energetica” personala, deci, putem realiza o actualizare a programului de viata, fiind disponibili sa facem efortul minim necesar.


Va indemn sa acceptati potentialul care se descarca acum, in acest ciclu al fazlor Lunii, , mai ales zilele acestea, mai ales astazi. Ar fi de folos sa va pliati orgoliul, sa modelati incapatanarea si incrancenarea, sa observati mesajele, semnele, eventual mai intai sa le cereti, stiind ca vin, ca va insotesc pe drumul ales – fie ca va tin pe drum, fie ca va aduc pe drum daca v-ati abatut.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)
Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 23 martie, in semnul Balantei. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: