Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 13 martie 2016

Simpozionul Naţional de Astrologie Ritmuri Astrale - Echinocţiul de primăvară 2016
Iaşi, 19-20 martie 2016
ediţia a cincea Pentru cei care nu ne urmaresc pe paginile facebook :

Cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare vă invită la a cincea ediţie a simpozionului national de astrologie :

Ritmuri Astrale” - Echinocţiul de primăvară 2016.Manifestarea va avea loc la Iaşi, în perioada 19-20 martie 2016.

Partener Principal : Congress Hall.Programul manifestării este următorul :


Sâmbătă 19 martie 2016 - Complex Palas, sala de conferințe Mozart.


Prima parte între orele 10:00-13:00

Sesiune dedicată mai ales publicului necunoscător de astrologie, cu conferințe ce vor prezenta subiecte pentru popularizarea cunoașterii astrologice.

Ultima parte (cel puțin o oră) va fi dedicată discuțiilor libere cu publicul, prin preluarea întrebărilor din public (cu caracter general) și răspunsuri oferite de astrologii participanți la eveniment.

Intrarea publicului este gratuită.Partea a doua între orele 14:30-18:00

Sesiune dedicată publicului cunoscător de astrologie.

De asemenea în ultima parte vom aloca un timp important discuțiilor libere cu publicul.

Intrarea publicului este gratuită.
Duminică 20 martie 2016 - Complex Palas, in spațiul liber din fața Librăriei Cărturești.

Partea a treia - între orele 10:00-14:00

Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul –prezentare interactivă cu subiecte privind contextul astral al anului 2016 - discuții publice, cu preluarea intrebărilor din public și răspunsuri din partea astrologilor,

Simultan - discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment (care vor dori să ofere consultații).

Intrarea publicului este gratuită.Pe parcursul derulării lucrărilor (sâmbătă și duminică) vom prezenta o expoziție de carte astrologică precum si pictură cu tematică astrologică.
Urmează să vă prezentăm programul detaliat.

Volumul acestei ediţii va include fragmente din volumele ediţiilor anterioare, precum și toţi participanţii de până acum. Acesta va fi disponibil, prin comandă, pentru cei care nu ajung la Iași.Rezervările pentru cazare se fac prin organizatorii evenimentului, la înscriere.

Hotelul (*** str. Sava nr.1)   este foarte aproape de Complexul Palas în care se derulează lucrările simpozionului (3 min mers pe jos).Participarea la eveniment presupune plata unei taxe de 170 lei care include următoarele :-         Materiale simpozion

- Volumul simpozionului care va include prezentarea participanţilor  (Nume, foto şi date de contact),  lucrările prezentate în cadrul simpozionului, precum şi alte studii pe teme astrologice, variante de publicitate pentru cei care doresc acest lucru.

- materiale publicitare.

- distribuire materiale publicitare proprii.

-         Masa pentru sambătă 19 februarie – prânz şi cină.

-         Prezentare pe canalele publicitare ale partenerului principal.

-         Înscrierea în programul de consultanţă pentru public - a doua zi a simpozionului.

-         Transport de la şi către gară /autogară /aeroport.Fiecare astrolog participant va fi prezentat cu date de contact in :

·  Volumul simpozionului (tipărit în 250 de exemplare);

·  pagina Facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie ;

·  revista Glare, la adresa www.glaremagazine.ro;

·  Astro Mercur, la adresa www.astromercur.ro ;Secțiunea programului dedicată consultanţei pentru public  se va derula pe 20 martie între orele 10:00-14:00, în paralel cu prezentarea interactivă dedicată publicului. Astrologii care vor opta pentru această parte din program, vor avea la dispoziție un spațiu amenajat pentru oferirea consultației (masă si doua scaune) în cadrul Complexului Palas, în fața Librăriei Cărtureşti.Întreaga acțiune va fi popularizată pe canalele media ale partenerului nostru principal, Congress Hall, precum și prin celelalte parteneriate pe care le perfectăm cu această ocazie – presa scrisa, presa on-line, radio-tv.

INVITATIE PENTRU SPONSORIPuteţi deveni partener şi/sau sponsor al acestui eveniment, precum şi beneficiarul unor servicii de publicitate prin intermediul mediatizării acţiunii.Companiile sau persoanele fizice care au posibilitatea şi doresc să fie alături de noi în organizarea acestei manifestări sunt rugate să ne comunice intenţiile lor pentru a vă oferi amănunte, la adresa : contact@astromercur.roOricine doreste sa ne sprijine, prin popularizarea evenimentului, devine partener media, declarat public prin canalele de publicitate folosite pentru prezentarea evenimentului.INSCRIEREA se face la adresa : contact@astromercur.ro

cu mentionarea urmatoarelor date : nume şi prenume, date de contact (telefon, web, adresa e-mail, pentru inserare în volumul simpozionului), optiunea de cazare, titlul conferinţei (cu specificarea sesiunii în care urmează a fi prezentată), modalitatea de călătorie la Iaşi, data şi ora sosirii la Iaşi.

Confirmarea plăţii va rugăm să o faceţi la adresa: payment@glaremagazine.roVa invitam sa urmariti detalii de organizare si derulare a evenimentului şi pe pagina facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie.

sau pe pagina evenimetului :Va aşteptăm cu drag la Iaşi!

Astro Mercur ( www.astromercur.ro )

Revista Glare ( www.glaremagazine.ro )

Niciun comentariu: