Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 10 mai 2016

Ce facem astazi? – Ciclul Lunii Noi in Taur


 Ne pregatim deja pentru solstitiul de vara.
Am inceput un ciclu nou al fazelor Lunii, cu faza de Luna Noua care s-a format in semnul Taurului, vineri seara (6 mai).
Avem la dispozitia noastra un potential de “potrivire a lucrurilor” pe care il putem folosi cu spor, mai ales daca ne este clara directia de mers inainte. Si, avem in fata un timp potrivit tocmai pentru a ne limpezi scopul. Pana la solstitiul de vara avem spor “sa ne potrivim in potrivire” :)

Este posibil ca acum (in ultimele doua-trei saptamani) unii dintre noi sa fi trecut prin situatii care par sa fi zdruncinat convingerile noastre, increderea in rezultat.
Poate fi de folos un astfel de exercitiu, daca nu suntem consvinsi ca suntem pe drum si, mai ales daca, chiar nu suntem pe drumul potrivit.

Din acest balans interior, ne regrupam acum catre scopul “adevarat”, stiut sau nestiut inca.
Si acest ciclu, al Lunii Noi in Taur, ne ajuta sa ne (re)construim decorul, spatiul propriu de lucru, in subiectul de interes al fiecaruia.

Prin urmare ... “Ce fac eu, de fapt?”
“Care este scopul meu?”
“Ma misc eu in sensul scopului meu?”

Cei care au ales si care stiu care este scopul, se pot aseza mai bine in schema de lucru, isi pot potrivi miscarile, dupa cum isi organizeaza gandurile si dupa cum vad rezultatele.
Si ceilalti fac asta, constient sau inconstient, cu mai mult sau mai putin efort.
Exista si situatia in care ni se pare ca nu stim directia, situatie in care, intrebarrea “Ce fac eu, de fapt?” ajuta in reorganizare.

Poate fi de folos orice alta intrebare care, ne scoate din rutina mentala din care, se naste rutina zilnica.
Pentru fiecare dintre noi exista in orice moment, intrebarea potrivita, care ne reorienteaza imediat pe directia potrivita pentru acel moment. Putem cere, intrebarea potrivita :)

Ne-am obisnuit sa cerem raspunsuri, asteptandu-le sa vina de undeva, chiar si stunci cand stim ca vin din interior. A cere intrebarea potrivita poate fi un act de curaj, prin care ne sporim increderea (convingerea-credinta) ... pentru ca, cerem intrebarea potrivita, stiind ca identificam raspunsul potrivit, care exista deja.

Pana la solstitiul de vara, traversam un timp al (re)alinierii pe directie, al (re)asezarii pe drum.
Iar acest ciclu este foarte important, pentru ca deja miscam lucrurile, producem efecte vizibile, din ce in ce mai rapid, din ce in ce mai vizibil.

Ne-ar fi de folos sa schimbam rostul intrebarilor noastre, sa le folosim ca sa (si stiind ca) ne orientam, in mediul energetic, de unde translam impactul strategiei noastre, in realitatea proprie.

Toate “De ce?”-urile pot deveni constructive, schimband tonul intrebarii :)
Dar, poate ne-ar fi mai usor cu :
“Cum folosesc asta?”  (informatia, situatia, ideea, experienta ...) in sensul ca :
“Folosesc asta.” – stiind ca urmeaza sa mi se dezvaluie cum, pe masura ce folosesc.

Spor maxim in materializare, cu folos si bucuire.
Invitati si folositi-va echipa.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 22 mai, in semnul Sagetatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur. Te invit  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor cu care, materializam realitatea proprie, prin care, crestem frumos. (grup on-line)

Niciun comentariu: