Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 31 iulie 2016

Ce facem astazi? – Ciclul Lunii Noi in semnul Leului.
Ca sa poti fi cine esti,
desprinde-te de cine ai fost.
Urmeaza un ciclu al fazelor Lunii care ne provoaca creativitatea.
Lucram cu un potential care stimuleaza dar care si provoaca manifestarea creativa.
Fie ca lucram cu situatii concrete, fie ca totul se deruleaza in planul ideilor, in interior, devine important sa ne exprimam deplin, cu convingere, cu hotarare, cu fermitate dar fara incapatanare.

Primele ore dupa faza de Luna Noua care are loc marti seara, pe 2 august, la ora 23:45 (gradul 11 Leu) sunt foarte potrivite pentru a lucra cu algoritmi, in ideea de a orienta fluxurile energetice.
Este important sa dirijam potentialul disponibil.

Fiecare faza de Luna Noua este un moment potrivit pentru a lucra cu algoritmi. Acum insa, traversam “timpul Leului”, care este un simbol al creatiei, un timp al generarii materializarii.
In mod particular, acest potential poate fi folosit cu spor maxim in acel domeniu de viata in care se aseaza Luna Noua pe harta natala. Ne-ar fi de folos acum sa ne mai gandim la transformarile pe care le-am facut in noi, in ultimul timp, in ultimul an, in ultimii ani :)
Sa ne gandim, cumva, daca se poate intr-un mod cat mai concret, la devenirea omului care suntem. Sa privim devenirea, ca pe un proces pe care noi il generam si pe care noi il reorganizam, continuu.

Marea provocare ar putea fi acum alunecarea atentiei catre exterior, catre celalalt, catre argumentare. Devine important sa ne regrupam constient, catre sursa interioara (oricum isi reprezinta fiecare aceasta sursa) si sa o lasam sa ne exprime.

Ar putea fi important sa alegem (sau sa confirmam) un scop care sa reprezinte, acum, drumul si mersul inainte si, sa avem constienta ca deja construim scopul ales.

Pana la Luna Noua ne mai uitam la cine am fost.
Dupa Luna Noua ne uitam la cine suntem si ne bucuram de rezultat.

In ciclul fazelor Lunii pe care il incepem acum, intram sub influenta celui de al treilea ciclu de retrogradare din acest an, al planetei Mercur, care se va derula in semnul Fecioarei, semnul analizei si sintezei.
Vom derula un exercitiu mental care ne-ar putea deschide si mai mult mintea, care ne poate stabiliza conexiunea cu sufletul, relatia eu cu mine insumi si, care ne-ar putea fi de folos in luarea deciziilor potrivite. Fondul energetic al exercitiul este nuantat de retrogradrea planetei Uranus, care va face inconjunctie cu planeta Jupiter, chiar in ziua in care planeta Saturn va reveni la mersul direct. (13 august)

Cat de mult deschidem ochii ? si cat de curajosi suntem ca sa si recunoastem ce vedem, fiecare in experienta proprie, precum si impreuna, in fata cunoasterii care se dezvaluie ? 
Cat de mult conteaza sufletul in planul omului ?  
Vom simti si vom vedea, fiecare.


 


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 2 august, in semnul Leului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii  a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: