Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 9 septembrie 2016

Ce facem astazi? – ne pregatim pentru echinoctiul de toamna

Echinoctiul de toamna 2016

 Traim vremurile care ne ofera posibilitatea de a folosi intelepciunea pe care am dobandit-o.
Daca luna martie a reprezentat (din punct de vedere energetic) varful de sarcina restrictiv, care ne-a solicitat prin efort de “supravietuire” (prin reorganizare totala sau partiala), luna septembrie ar putea reprezenta varful de sarcina care ne ridica si ne propulseaza in spatiul nou pe care l-am construit intre timp, fiecare dupa puterile noastre si dupa cum ne folosim planul de viata.

Ne-ar fi de folos acum sa facem diferenta  intre “a controla” si “a folosi puterea personala”.
Acesta a fost exercitiul ultimilor ani pe care, l-am derulat sub diferite forme si in diferite conditii de lucru.
Anul acesta am abordat testul –oarecum final, daca ne raportam la etape largi de evolutie -  de incredere in puterea personala (interioara) descifrata, recunoscuta si dezvoltata mai ales in ultimii cinci ani.

Acest ciclu al retrogradarii planetei Mercur ar putea fi cu adevarat extraordinar, prin suportul pe care ni-l ofera in exercitiul de baza prin care ne stabilizam in centrul de putere personala (10 august/30 august-22 septembrie/6 octombrie).
Constientizarile la care ajungem acum ne-ar putea plasa in claritatea maxima posibil de gestionat. Constientizarea presupune insa,  integrarea intelesurilor in modul de a fi si de a interactiona.

Putem integra acum, deplin, autoritatea personala, autentica, in viata noastra si in spatiul nostru personal.
Ceea ce a parut a fi un exercitiu al anului acesta, demolator pentru unii dintre noi, sau cel putin presant pentru cei mai multi, a reprezentat un antrenament, prin autoreevaluare si prin reafirmarea hotararii/fermitatii in urmarea indemnului interior.

Am ajuns la momentul in care chiar ar fi potrivit sa recunoastem existenta unui plan mai larg decat putem vedea si, sa folosim functionalitatea unei logici pe care n-o intelegem inca dar cu care, ne-am acomodat cumva, pe care o percepem si, ramane sa o creditam cu increderea noastra.

Increderea in alegerile si in fortele proprii presupune (si simultan conduce la) a fi liber si puternic, stapan in spatiul energetic care ne defineste, stapan al intreagii construictii energetice personale, cu tot ce ar presupune aceasta constructie, stiut si nestiut inca.

Timpul eclipselor de toamna ne ofera posibilitatea de a prelua deplin constienti acest spatiu, deplin constienti de puterea pe care o avem in acest spatiu.

Dupa eclipse urmeaza echinoctiul de toamna si, cand vom ajunge acolo, peste cateva zile, vom fi in forma optima  pentru a prelua date noi de lucru, cu noi si intre noi.
Am lucrat in ultimii ani in procesul schimbarii personale si de grup.
Ne-ar fi de folos sa nu mai judecam modul in care zicem noi ca nu se potrivesc lucrurile - daca asa ni se pare, ca nu se potrivesc. Acum ar fi potrivit sa lasam schimbarea sa functioneze, sa lasam calea sa se construiasca.

Exercitiul mental al acestor timpuri presupune a vedea mai mult si mai departe, a asculta, a extrage informatia, indemnul, indrumarea.
Oportunitatea o reprezinta tocmai existenta indrumarii, puternica, transanta chiar.
Este important sa primim-preluam si sa folosim.
Pericolul ar putea fi sa stam in asteptare.
Este important sa avem incredere in ceea ce simtim si sa urmam imboldul.
Testul este de a alege cu incredere urmand sa obtinem claritate (logica) si sa primim confirmari, pe masura ce urmam sensul alegerilor.

Putem folosi eclipsa de Luna pentru a cere mesajul momentului si, pentru a ne pozitiona in flux in sensul mesajului primit. In felul acesta, la echinoctiu vom primi-integra-implementa noile energii pentru a ne stabiliza in flux, asa cum ne-ar fi de folos chiar acum.
Candva (in curand) vom intelege ceea ce, acum facem doar urmand o chemare.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 16 septembrie, in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: