Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 22 septembrie 2016

Ce facem astazi ? Echinoctiul de toamna 2016

 Toata lumea stie deja ca astazi este echinoctiul de toamna  :)
Ne-ar fi de folos sa particularizam cumva, sa devenim constienti ca suntem in fata acestui echinoctiu, ca fiecare echinoctiu si solstitiu ne ofera un suport nou energetic.
Despre echinoctiul de toamna 2016 – idei din programul Grupului Astro Mercur.

“De data aceasta este foarte mult stimulata deschiderea mintii catre planurile subtile, in ideea de a accepta, pur si simplu, ca nu stim (logic, constient) decat ce am inteles pana acum si, ca putem intelege mult mai mult.
Dar, intelesurile se dezvaluie prin traire, pentru ca logica se reconfigureaza prin trairea constientizarilor.

Astfel, pentru a primi ceea ce aduce acest echinoctiu, este important sa ne oferim o pauza de control, de orice tip, in orice tip de experienta.
Energia noua se instaleaza intotdeauna in spatiul disponibil.
Asta presupune mintea libera de conditionari de orice tip.
Si daca orice este posibil ?Planeta Mercur a iesit din mersul retrograd, dar abia dupa momentul de echinoctiu se va vedea miscarea.
Energetic vorbind, pare a fi foarte potrivit.
Practic absorbim energia noua in pauza mentala fiind ... asta nu inseamna ca va fi liniste in mintea tuturor ... dar putem intelege ca rulajul mental nu are forta - asta ca sa fie linistiti si cei care nu reusesc sa faca liniste :)
Primiti suportul energetic fara sa-l bruiati cu analiza si verdicte.
Stim ce sa facem cu ce primim acum si o sa ne prindem repede.

Puterea gandului dirijat (a algoritmilor) este foarte mare astazi - dupa cum am vorbit la intalnirea on-line (si la atelier).
Faza de stationare din ciclul de retrogradare poate fi perceputa energetic similar cu faza de Luna Noua cand, dirijam mai usor energia. In cazul acesta vorbim despre energia mentala, cu aplicabilitatea ei inclusiv in comunicarea de orice tip, deci si intuitiv.
Cumva, ar exista o stare de imponderabilitate a gandului (vezi pluta energetica constienta - exercitiul facut constient atunci cand nu vrem sa intervenim in potrivirea lucrurilor).

In aceasta stare, putem interveni cu mobilizarea puterii gandului - este nevoie de mobilizare constienta, pentru ca tendinta este de "fara impact".
Prin urmare, gandul clar, mobilizat (adica cu incredere) si dirijat (cu focusare-concentrare, repetare daca simtiti nevoia) poate misca mai usor energia in sensul algoritmului.
Mai ales cu energia de tip Fecioara (observare si eficacitate), pe care o preiau si pe care o moduleaza procesele mentale acum, planeta Mercur fiind in semnul Fecioarei.

La toata ideea aceasta se adauga detaliul foarte valoros : trigonul Mercur-Pluton care, tocmai asta face - da forta de impact, deci apmlifica sensul de baza al exercitiului. Iar suportul planetei Pluton din Capricorn, construieste - stiu astrele ce fac :)
Si toate acestea in timpul "curgerii" energiilor acestui echinoctiu, intr-un context care ne ofera si ne asigura accesul la cunoastere.

Exercitiul personal si de grup ar fi sa primim si sa folosim informatia, sa alegem chiar daca pare ca nu avem de ales. Initiem (si chiar realizam, intre timp) astfel, o transformare pe care o vom intelege mai apoi si care va fi vizibila pana la solstitiul de iarna.

Eu inteleg ca unii dintre noi chiar se zbat intre solutii, sau cu aparenta lipsa a solutiilor.
Incercati o noua abordare – cea in care aveti incredere deplina in puterea de a gestiona situatia.
Mutati focusarea de pe rezultat pe capacitatea de a gestiona, cu observare, fara a stabili un curs, cu adaptare continua la indiciile care apar.”

Daca motorul materializarii este gandul, atunci cutia de viteze este starea.
Lucreaza impreuna, separat nu pot urni masina, mecanismul.
Prin urmare lasati gandul liber dar observat si, construiti starea mobilizatoare.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 1octombrie, in semnul Balanta. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: