Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 30 noiembrie 2017

Ce facem astazi? 30 noiembrie 2017





La multi ani sarbatoritilor :)
Chiar daca e sarbatoare si zi libera, va reamintesc ca suntem in energia unui plan mental care se structureaza si se deschide maxim, maxim posibil dupa cum lasam sa se “intample” asta.
Simultan se extinde si perceptia, intuitia sau cum simtiti voi ca va extindeti “simtirea” si scanarea din interior.

Va invit sa reviniti la ciclul Jupiter-Neptun si va indemn sa va mai uitati in urma la anul 2009 (iunie si decembrie), cand a fost ultima conjunctie Jupiter – Neptun in Varsator. In decembrie 2009 a fost chiar la solstitiul de iarna.
Cum v-ati deschis atunci? In ce directie? In ce mod ati simtiti ca va cheama acest proces al extinderii viziunii prin perceptia intuitiva?
Mai ales ca in anii 2009 si 2010 am fost si energia conjunctiei Jupiter-Uranus, in Pesti.

Sigur ca putem analiza si altfel acest tip de energie dar, va indemn sa va uitati la nivelul inalt de interactiune energetica. Atunci, intr-un domeniu din viata voastra ati experimentat perceptia extinsa si ati accesat cele mai noi informatii, care au avut rolul de a va orienta catre ceva nou, sau catre o abordare noua prin mecanismele intuitive. Poate n-a fost prea vizibil sau, poate nu ati ales chiar atunci sa urmati indemnul.

Puteti urmari firul colaborarii Jupiter-Neptun.
In iunie 2012 a fost prima cuadratura a ciclului, cu Jupiter in Gemeni. Era momentul sa vedeti ce nu ati vazut in 2009.
Apoi in iulie 2013 a fost primul aspect de trigon cu Jupiter in Rac si, era un timp potrivit sa aveti initiativa si sa va implicati pe directia respectiva, daca nu erati deja implicati. A fost un val energetic care v-a dat un impuls de inaintare.
In anii 2015-2016 am lucrat cu opozitia Jupiter – Neptun, cu Jupiter in Fecioara. Am facut un bilant si ne-am testat/recladit increderea in alegerile facute si in mersul pe drumul respectiv.

Acum suntem in timpul trigonului din jumatatea a doua a ciclului, intr-un context astral care ne ajuta sa ne miscam mai repede, sa vedem, sa intelegem si sa actionam in ritm mult mai vioi, decat la inceputul ciclului. Lucram cu aceasta energie pana anul viitor in august si, dam un sens de materializare a planurilor cu care am lucrat intre timp.
Urmatoarea conjunctie va fi in aprilie 2022 in Pesti, cu o reluare in orb de 6 grade in octombrie 2022.
Pana atunci insa mai trecem prin faza celei de a doua cuadraturi a ciclului, in trei pasi, in 2019. Dupa care urmeaza momentul 2020, cu tripla conjunctie Jupiter-Saturn-Pluton in Capricorn.
Prin urmare, in 2022, timpul conjunctiei Jupiter-Neptun in Pesti, vom fi deja omuleti noi :)  si, probabil ca vom intelege altfel ceea ce consideram noi acum, ca vom trai atunci.

Ce facem astazi? In aceasta faza a ciclului Jupiter-Neptun? In acest context astral pe fondul careia se deruleaza?
Va indemn sa urmariti firul gandului liber, neargumentat.
Avem la dispozitie o energie deosebita cu care putem lucra in planul logicii “divine”, inalte, dupa cum intelege fiecare acest lucru.
La Luna Plina, pe 3 decembrie, avem vreo ora  de maxim impact asupra noastra a acestei energii (17:40 – 18:50), cu o stimulare deosebita a creativitatii si cu deschidere (acces la informatie) pe o cale de cunoastere, dupa cum alege fiecare ce i se potriveste.
Suntem sustinuti si indrumati.
Chiar acum (3 decembrie) planeta Mercur intra in mers retrograd.
Si tot acum (4 decembrie) Chiron revine la mersul direct.
DAR ... Soarele (Lunii Pline a ciclului Lunii Noi in Scorpion) formeaza cuadratura la Neptun, tot pe 3 decembrie. Este detaliul care ne poate scoate din vibratia inalta a momentului. Putem folosi constructiv acest tip de energie, prin retragere in sine, prin dialog interior/meditatie, dupa cum vi se potriveste, putem urma dorinta care poate fi foarte puternica, de a trece dincolo de vizibil, de aparenta, de a observa/percepe “invizibilul”.
Noi alegem cum folosim ceea ce avem la dispozitie ... stim asta deja si, Soarele ne aduce testul dar, ne si ajuta construind si trigon la Nodul Nord.
Putem iesi din raportarea la exterior si, putem alege directia care ne cheama.
Alegem deci :)  cu spor maxim.

Va invitam alaturi de noi in programul Astro Mercur 

practica pe harta natala
4 decembrie 2017, 17:00 – 21:00
Iasi, Hotel Eden

13 decembrie 2017, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 3 decembrie 2017, cu Luna in semnul Gemeni. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: