Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 16 februarie 2018

Ce facem astazi? - Ciclul Lunii Noi in Varsator


Atelierul Astro Mercur - Varianta audio.

 Am inceput un ciclu nou al fazelor Lunii, cu faza de Luna Noua care a fost pe gradul 27 Varsator, in seara  de 15 februarie 2018, insotita de eclipsa partiala de Soare.

Este posibil ca acest ciclu sa ne aduca o noua etapa de destelenire mentala. Si este important sa pastram ideea aceasta a destelenirii in flux, pe faze si etape de lucru, sa nu intram in starea in care, pentru ca am facut constientizari spectaculoase, ne permitem o pauza :)  in procesul deschiderii mintii nu prea avem pauza.

Primele zile ale ciclului pot reprezenta un timp al intrebarilor curajoase. Ramane sa fim la fel de curajosi in a ne urma ghidarea care, ne transmite, prin raspunsurile pe care le primim, un impuls de “pas inainte”.
Eclipsa reprezinta un instrument pe care il avem la dispozitie si, putem stimula, putem accelera, procesul schimbarilor din viata noastra, putem genera un impact mai puternic asupra mediului energetic prin implicarea noastra. Forta omului este foarte mult amplificata, prin contextul astral pe care il avem la dispozitie.
Urmeaza sa primim semnale mai clare si, in fata noastra se potrivesc intr-un ritm mai rapid si mai hotarat situatiile necesare mersului inainte.
Timpul Soarelui eclipsat genereaza un restart cosmic pentru tot ce exista pe planeta aflata sub influenta urmei eclipsei.

Planeta Uranus, pe ultimele grade din semnul Berbecului, colaboreaza pentru ultima data cu o faza de Luna Noua, inainte de a intra in semnul Taurului. Si, este Luna Noua a Varsatorului, semn guvernat de Uranus.
Constientizarile si ideile cu care ne intalnim in aceste zile pot sa ne surprinda.

Este important sa lucram cu ele.
Efortul planurilor subtile si al mediului energetic pentru a ne ajuta in procesul de destelenire, este destul de mare iar noi, ar fi potrivit sa cooperam, sa privim macar la ce se desfasoara sub ochii nostri.

La acest inceput de ciclu al fazelor Lunii si mai apoi, pana la intrarea planetei Jupiter in mers retrograd (9 martie) conexiunea dintre logica umana si logica divina este mult mai functionala, intr-o energie care sustine curgerea informatiei.
Avem la dispozitie un timp de cateva zile in care derulam o noua faza din procesul de regenerare al planului mental. Avem la dispozitie un flux care sustine colaborarea minte-stare deci, putem folosi acest timp pentru a lansa intrebarile cele mai nastrusnice.

Este important sa schimbam ceva in modul in care privim, intelegem, ne implicam, actionam.
Exersati punctual, in chestiuni particulare.
Iesiti din abordarea larga, filozofica.
Aplicati un algoritm pe o situatie punctuala, nu pe un tipar de gandire, actiune – ca sa puteti observa cum se adapteaza situatia, sau cum va adaptati voi la o imagine noua asupra lucrurilor.

Pot sa-mi propun simplu :
“Gandesc altfel situatia aceasta”
Chiar daca in secunda aceea nici nu vad cum altfel.
Dar, in felul acesta dau liber planului mental sa se reorganizeze.
Si va apare in mintea mea ideea, imaginea, intelesul in noua abordare.

Primiti ideile care apar acum , oricat de ciudate sau imposibile par, oricat de neasteptat pare subiectul. Sau poate revin idei pe care le-ati respins deja. La toamna veti avea o imagine clara, mai “intreaga” decat acum, mai ales daca intre timp va jucati cu ele.

Va invitam alaturi de noi la
 14 martie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden

Ofera in dar o consultatie astrologica si primesti gratuit varianta audio a Atelierului Astro Mercur dedicat Lunii Noi in Varsator si ciclului fazelor Lunii pe care l-am inceput pe 15 februarie.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 2 martie 2018, in semnul Fecioara. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: