Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 21 iunie 2018

Ce facem astazi? - Solstitiul de vara 2018.Dupa ziua solstitiului de vara urmeaza cateva nopti magice :) pe care le putem folosi din plin, chiar daca sunt cele mai scurte nopti ale ciclului anual.

“La cele patru momente de echinoctii si solstitii ale ciclului anual are loc o up-gradare a mediului energetic in care ne aflam. Pamantul primeste fluxuri de energie de vibratii mai inalte, ce sunt integrate pana la momentul urmator de echinoctiu sau solstitiu, cand sunt din nou descarcate alte fluxuri.
Suntem acum intr-un interval de cativa ani in care, planeta Neptun intra in mers aparent retrograd in preajma solstitiului de vara. Anul viitor aceste doua evenimente vor avea loc simultan, pe 21 iunie 2019 si apoi, vor mai urma doi-trei ani in care vom avea la dispozitie contextul energetic generat de aceasta simutaneitate.
Pe termen lung  (tot tranzitul lui Neptun prin Pesti) Neptun colaboreaza cu Pluton prin aspect de sextil.
Iar in fiecare an, planetele personale activeaza foarte frumos aceasta colaborare precum si pe cele care se mai formeaza intre timp (Jupiter/Scorpion –Neptun/Pesti anul acesta) prin tranzitul lor prin semnul Racului.

La nivel personal, putem intelege ca abilitatea noastra de a percepe mediul energetic si de a interactiona constient cu acesta, se poate extinde foarte mult, in aceasta perioada a ciclului anual. Pentru fiecare, acest proces are loc dupa cum este pregatit si dupa cum se deschide catre acest mod de a aborda realitatea proprie.

In acest ciclu al fazelor Lunii, va fi prima Luna Plina in Capricorn cu planeta Saturn in Capricorn, in conjunctie cu Saturn.
Poate fi acum, la faza de Luna Plina, un moment lamuritor, in legatura cu si pe zona tranzitata de Pluton in 2010-2011.
Poate fi o faza de constientizare foarte importanta.
Pot apare situatii care sa forteze constientizarea.”
Extras din materialele Grup Astro Mercur.

Contextul astral ne sustine in cercetarea interioara.
Poate fi acum un timp al marilor intrebari :) Va indemn sa cercetati cu curaj.
Dar, va mai indemn si sa reformulati intrebarile pe care le-ati tot “chinuit” pana acum.
Nu neaparat “de ce”-urile ne duc unde avem de ajuns.
Prin urmare, inainte de a cere raspunsuri, cereti intrebarile potrivite.
Si, primiti-le.

Va invitam alaturi de noi la
Ciclul Lunii Noi in Rac, 2018
 12 iulie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Va invitam alaturi de noi la
Saturn - Atelier Astro Mercur – varianta audio; ne propunem sa urmarim cum am lucrat, cum lucram si cum vom lucra, cu energia de tip “SATURN”, pe parcursul vietii noastre.
 Inscriere prin formularul dedicat:


Ofera in dar o consultatie astrologica in luna iunie, inclusiv tie si, primesti gratuit materialul audio lunar (60 min), transmis in Grup Astro Mercur , material dedicat ciclului Lunii Noi in Gemeni, pe care l-am inceput pe 13 iunie.Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 28 iunie 2018, cu Luna in semnul Capricorn. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)


Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: