Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 18 iunie 2018

Ce facem astazi – Ciclul Lunii Noi in Gemeni, 2018Rezumat Atelier Astro Mercur (13 iunie 2018).
Este disponibila varianta audio a atelierului.
Tematica atelierului este aici.

Am inceput un ciclu nou al fazelor Lunii, cu faza de Luna Noua care s-a format pe 13 iunie 2018, in semnul Gemeni. Luna Plina va fi pe 28 iunie, cu Luna la gradul 7 in semnul Capricorn.

Avem la dispozitie instrumente si contextul potrivit pentru a le folosi, astfel incat sa activam si sa accesam un nivel mai inalt al creativitatii noastre. Si o constienta mai larga a creativitatii noastre.
Poate sa para dificil de  exersat/ manifestat, poate sa apara temeri, eventual multe intrebari, precum si tendinta de a refuza posibilitatile de manifestare.
Exercitiul personal presupune transformarea indoielii, regruparea in centrul de putere si, manifestarea, exprimarea. Toata vara, pana la echinoctiul de toamna, suntem sustinuti din punct de vedere energetic, prin stimularea inspiratiei, a intuitiei.

Oricare ar fi preocuparile si prioritatile noastre, ar putea fi de folos sa gandim la scara foarte larga planurile noastre si, sa adresam intrebari clare, punctuale, transante, catre Univers, catre mediul energetic sau, catre cine stiti voi ca va asculta acolo sus.
Ne antrenam intens pentru deschiderea inimii si, simultan, pentru deschiderea omului catre inima sa. Extindem  perceptia si folosirea mecanismelor intuitive.

Ca sa lucram constient cu mecanismele mentale este important sa facem liniste.
Ca sa lucram constructiv cu gandul , este important sa facem mai intai pauza de gandire :)  sa lucram mai intai cu linistea mintii, sa observam linistea mintii, sa o instalam si sa o extindem.
Dupa instalarea linistii in mintea noastra se poate organiza gandirea constienta.

Poate fi acest ciclu al fazelor Lunii un timp potrivit sa facem astfel de exercitii.
Si poate fi de ajutor sa exersam respiratia observata, sa ne antrenam pentru a respira cat mai rar, in mod normal. Acest mod de a respira ne ajuta sa observam mai usor si sa oprim rulajul mental si, ne ajuta sa intram in fluxul gandirii intuitive, in fluxul in care gandurile curg, se instaleaza, nu se construiesc.

Cand “las gandurile sa curga”, deja m-am raportat la sursa din care curg gandurile.
Si, nu le construiesc, logic, doar le las sa curga.
Cer informatiile pe care le pot folosi.
Cer intelesurile cu care eu pot lucra.
Nu ma deschid catre orice curgere informationala.
Stabilesc, ca primesc numai informatiile care sunt pentru mine, fie ca le folosesc eu fie ca le transmit mai departe, pe conexiunea pe care o stabileste si o stabilizeaza sufletelul meu.
Si observ cum se instaleaza linistea.
Cu rabdare.
Poate fi vara aceasta, un “moment” de initializare, sau de recalibrare intr-o etapa noua, a unui mod de lucru pe care il vom dezvolta in timp.
Lucrand constient cu gandul, valorificam (si nu irosim) creativitatea, indiferent ce facem, de la o opera de arta pana la un zambet.
... ...
In acest ciclu, avem din nou ocazia sa exersam “pluta energetica”.
Colaborarea Jupiter (Scorpion)-Neptun (Pesti) se extinde prin tranzitul prin semnul Rac al planetei Mercur si al Soarelui. ( Despre acest ciclu Jupiter-Neptun ).
Simultan, planetele personale realizeaza conjunctii cu Nodul Nord, (Venus pe 19 iunie, Mercur pe 3 iulie si, Soarele pe 28 iulie, in ciclul urmator) mai putin Marte, care face conjunctia cu Nodul Sud aspect realizat in 3 pasi, aflandu-se continuu in orbul admisibil, inca de la Luna Noua in semnul Taurului, pana la Luna Noua in Balanta.
Am mai lucrat cu pluta energetica, in alt ritm si in alte nuante, in anul 2013 cand Jupiter tranzita semnul Racului. Poate va mai amititi cum v-a fost, ca sa folositi experienta dobandita.


Va invitam alaturi de noi la
Ciclul Lunii Noi in Rac, 2018
12 iulie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Va invitam alaturi de noi la
Saturn - Atelier Astro Mercur – varianta audio; ne propunem sa urmarim cum am lucrat, cum lucram si cum vom lucra, cu energia de tip “SATURN”, pe parcursul vietii noastre.
 Inscriere prin formularul dedicat:


Ofera in dar o consultatie astrologica in luna iunie, inclusiv tie si, primesti gratuit materialul audio lunar (60 min), transmis in Grup Astro Mercur , material dedicat ciclului Lunii Noi in Gemeni, pe care l-am inceput pe 13 iunie.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 28 iunie 2018, cu Luna in semnul Capricorn. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)


Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: