Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 19 decembrie 2018

Solstitiul de iarna 2018 - Ciclul Lunii Noi in Sagetator.Concluzii Atelier Astro Mercur (5 decembrie 2018).

Este disponibila varianta audio a atelierului.

Tematica atelierului, inclusiv “tema pentru acasa” (exercitiile personale)  sunt aici.

Suntem in ciclul Lunii Noi in Sagetator, pe care l-am inceput cu faza de Luna Noua care a avut loc pe 7 decembrie, (gradul 15, la ora 09:20 ora României). Faza de Luna Plina va fi cu Luna in Rac, pe gradul 1, si se va forma pe 22 decembrie,  ora 19:48 ora României.

Traversam timpul solstitiului de iarna care, este o faza deosebit de importanta a ciclului anual. In acest an solstitiul de iarna se potriveste cu cateva ore inainte de faza de Luna Plina. Avem la dispozitie un potential energetic deosebit, care sustine ideile si planurile de crestere pe termen lung, pe care le vom putea (re)lansa in conditii favorabile, dpdv energetic,  in ianuarie.
Acum, suntem sustinuti si presati sa alegem ceea ce am vazut ca poate fi o varianta noua pentru noi, daca n-am ales inca. Pot apare confirmarile si/sau lamuririle pentru constientizarile la care zicem noi ca am ajuns.
Luna Plina si solstitiul se potenteaza reciproc si, ne ofera un timp in care putem intelege mai bine mesajul/ cerinta planetei Uranus - care mediaza opozitia Soare-Luna si care, face un fel de recapitulare pe temtica semnului Berbecului, precum si a sectorului de viata tranzitat pe harta natala, in energia Berbecului.
Mai sunt cateva zile de retrogradare ale planetei Uranus in semnul Berbecului , dupa care va urma ultima “linie dreapta” de mers direct in acest semn – doua luni, pana pe 6 martie, un timp fara alte retrogradari planetare, un parcurs care va incepe intre cele doua eclipse ale ciclului fazelor Lunii urmator. Si, vom avea si suportul conjunctiei Marte –Uranus pe ultimul grad din Berbec, pe 13 februarie – Marte fiind singura planeta personala care mai face o conjunctie cu Uranus in acest semn, inainte de a trece in Taur.

Poate fi acest ciclu al Lunii Noi in Sagetator, un timp foarte valoros pentru cei care s-au “trezit”, precum si pentru cei care vor sa se trezeasca. Insa, dupa trezire, urmeaza sa ne sculam si sa ne miscam, eventual altfel :)
Traim acum un fel de maxim al interiorizarii.
Iar aceasta stare a fost frumos alimentata de ultima etapa a ciclului retrogradarii planetelor Venus si Mercur.
Mintea se deschide pentru ca deja am trecut printr-o serie de constientizari (sau se produc acum in ritm rapid si realizam intelesul precum si imbratisarea intelesului, simultan).
Starea se aseaza, se stabilizeaza, de asemenea pe deschidere maxima, tot ca urmare a seriei de constientizari declansate de retrogradarea planetei Venus.

Mercur isi incheie ciclul retrogradarii pe 24 decembrie si, in ziua solstitiului face a treia conjunctie cu Jupiter.
Venus si-a incheiat ciclul retrogradarii pe 18 decembrie si, in ziua solstitiului, face trigon la Neptun (“octava” ei superioara).
Iar solstitiul se produce in energia Lunii Pline – in semnul Racului, care, la nivel macro poate fi privit ca semnul marii familii, comunitatea pe care, intelegem sa o construim altfel.
Poate fi acesta un moment deosebit de deschidere catre un alt “nivel urmator” al manifestarii constiintei noastre, prin omuletul care am devenit intre timp.

Suntem intr-o energie care ne sustine gandirea intuitiva.
Ajungem mai usor la intelesurile potrivit a fi preluate chiar acum.
Felul in care ne-am obisnuit sa privim/percepem realitatea exterioara ne ajuta sau ne incurca in primirea intelesurilor.
Prin urmare, va indemn sa va puneti intrebari, pentru ca raspunsurile curg deja.
Alegand intrebarea, initiati conexiunea cu raspunsul.
Avem in fata o inlantuire de cateva zile in care, ne putem deschide maxim catre ideea, calea, solutia noua, care se poate aseza in claritate pana la Luna Noua urmatoare.

De asemenea, suntem ajutati sa facem inca un pas important in dezvoltarea gandirii constiente, acea gandire in care :
-omul este constient de constructia si curgerea gandurilor,
-omul este constient de impactul produs asupra mediului energetic,
-omul este constient de schimbarile pe care le produce in realitatea sa,
-omul materializeaza constient.
Putem exersa mai usor acum, tocmai pentru ca putem percepe mai usor si mai clar, cum functioneaza procesele mentale, cum ne miscam prezent si deci constient, de pe un gand pe altul, de pe o stare pe alta.

Priviti cum se construiesc zilele urmatoare.
Construiti un raspuns constient la situatii.
Construiti stare si gand.
La fel de prezenti si in chestiunile “banale” precum si in cele “majore”.
Observati cand iesiti din realitatea voastra si cand reveniti.
Ceea ce priviti cu atentie, intra in realitatea voastra, sau va scoate din realitatea voastra.
Folositi constient atentia.
Puteti face asta in reprize scurte, ca sa va antrenati pentru a o folosi continuu, constient.

Va incurajez sa va preluati potentialul si sa-l modelati in cea mai frumoasa forma posibila pentru voi acum.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 9 ianuarie 2019, dedicat Lunii Noi in Capricorn.
Inscriere prin formularul dedicat:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie participantii la Atelierele Astro Mercur, la sala sau in varianta audio.


Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna decembrie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Sagetator, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 22 decembrie 2018, cu Luna in semnul Rac. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: