Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 10 februarie 2020

Luna Nouă în Pești, 2020 - Atelier Astro Mercur

Atelierul Astro Mercur se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.
Următoarea întâlnire este dedicată ciclului Lunii Noi în Pești și va avea loc pe 20 februarie.
Faza de Lună Nouă va fi pe 23 februarie, pe gradul 5 Pești.
Faza de Lună Plină va fi pe 9 martie, cu Luna pe gradul 20 Fecioara.
Lilith va face conjuncția cu Chiron în Berbec pe 3 martie.
Planeta Mercur va reveni  în mers direct pe 10 martie.
Soarele va intra în Berbec – echinocțiul de primăvară, pe 20 martie.
Planeta Saturn va intra in Vărsător - 22 martie. Vom urmări tranzitul lui Saturn prin Vărsător, pana in anul 2023 cand va intra in semnul Pesti.

Vom urmări dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hărțile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul și contextul astral, constructiv, aplicând cunoașterea astrologică.
În limita timpului disponibil putem discuta și alte chestiuni care pot să nu aibă legătură cu contextul astral al ciclului curent. Întreg atelierul prezintă utilitatea practică a informației astrologice și, putem aborda orice subiect, după cum apar întrebările, chiar și în afara tematicii anunțate.

Vă invit la Atelier Astro Mercur, joi 20 februarie, de la ora 17:30, la Hotel Eden, sau în varianta audio (înregistrarea întâlnirii). Descifrăm împreună oportunitățile pe care ni le aduce noul ciclu, precum și exercițiile pe care le-am putea avea fiecare, de rezolvat.
La fiecare întâlnire prezentăm foarte scurt și concis informațiile de bază necesare pentru a înțelege mecanismul îndrumării astrologice. Învățam să ne orientăm pe o astrogramă.
Fiecare participant urmărește explicațiile pe harta natală proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informații despre planete, semne și case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentată încât poate fi accesibilă și celor care nu cunosc teoria astrologică.

Vă invităm la sala de conferințe a hotelului EDEN :
Joi 20 februarie  2020,
17:30-20:00, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Participare – 50 lei.
Participanții la întâlnire au acces gratuit la înregistrarea audio a atelierului.

Înscrieri pentru participarea la sală se fac până miercuri 19 februarie, spre seară.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:

Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iași sau care nu se potrivesc în programul atelierului, este disponibilă și varianta audio a întâlnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricând, aceasta fiind disponibilă după susținerea atelierului. Cei care solicită variantă audio înainte de întâlnire, pot transmite întrebări legate de teoria astrologică sau de modul în care o folosim, la care vor primi răspuns în cadrul atelierului. 

Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” : 
Fișierul și materialele de lucru vor fi transmise în seara atelierului. Împreună cu materialele atelierului (hărți și înregistrare) este transmisă și o descriere a modului de lucru, cu informațiile necesare pentru a putea urmări prezentarea (fișier audio separat).

De aseamenea, există grupul  Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând varianta audio.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.

Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Lună Nouă precum și, de dinamica ciclului pe care îl traversăm.
Ne propunem să vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca să participăm activ în procesul de creștere personală.
Descifrăm potențialul disponibil, astfel încât, să-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier și cei care știu precum și cei care nu știu teoria astrologică.
La fiecare atelier reluăm pe scurt modul de citire a hărții. Interpretarea este rezultatul studiului și al experienței. Dar a ști să citim harta ne ajută să urmărim dinamica ciclului și, să folosim acest mecanism, dacă înțelegem cum funcționează – și asta facem la atelier, urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.

Tema pentru acasă :) – tema nr. 1, pentru că vom lucra și tema nr. 2, pentru @Atelier Astro Mercur care va avea loc joi 20 februarie, când vom analiza ciclul pe care îl vom începe cu Luna Nouă în Pești. Pe 22 martie Saturn va intra în Vărsător. Vom avea la dispoziție perioada 1 iulie-18 decembrie pentru reluarea exercițiilor  pe care le-am derulat cu Saturn în Capricorn, ca să închidem ce mai este de închis și să deschidem ce ar mai fi de deschis. Cum a fost cu Saturn în Capricorn? Începând cu decembrie 2017.
În august-septembrie 2018 am lucrat cu cuadratura Saturn – Chiron (intrat în Berbec între timp).
În intervalul mai-noiembrie 2018 Saturn lucra în trigon cu Uranus intrat în Taur, cu un maxim de intensitate între 26 august și 6 septembrie (aspect în trei pași în anul 2017).
Anul trecut am lucrat cu sextilul Saturn – Neptun (Pești) în trei pași: 31.01/18.06/09.11.
Tot anul trecut, când intra în mers aparent retrograd, pe 29 aprilie, Saturn făcea prima conjuncție cu Pluton cu un orb de 3 grade. Simultan făcea conjuncția perfectă cu Nodul Sud pe 30 aprilie.
Și, în intervalul 21 august-18 septembrie trigonul Saturn – Uranus a funcționat la limita orbului.
Anul acesta, lucram cu conjunctia Saturn – Pluton care, s-a format la grad perfect pe 12 ianuarie și pe care, am analizat-o în atelierul de practică astrologică din 5 februarie. (este disponibil în varianta audio):
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Reluăm acest parcurs, ca să ne pregătim pentru jumătatea a doua a anului 2020.
Și, ne uităm la tranzitul lui Saturn prin Vărsător, ca să vedem ce planuri ne putem face pentru următorii 2-3 ani.
 
Prin urmare, va îndemn să faceți recapitulare.
Îndemnul este valabil și pentru cei care optează pentru varianta audio a atelierului – până la momentul ascultării înregistrării, rezolvați tema pentru acasă :) 

Urmează și tema nr. 2. 


Atelierele se organizează înainte de faza de Lună Nouă, sau cel târziu în ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea să formulăm concluzii în legătură cu ciclul care se încheie (indiferent dacă participanții au fost sau nu prezenți la atelierul anterior) și, pentru a ne putea pregăti, fiecare în liniștea proprie, pentru ciclul următor.
Urmărim înlănțuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum și a ciclurilor planetare, în schema largă astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii și lungi, de timp.

Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
În cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem să  înțelegem și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât, să participăm activ și conștient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operăm fiecare dintre noi.
Spor  maxim între timp.

Niciun comentariu: