Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 2 februarie 2020

Ce facem astăzi? - 02.02.2020

Salutări tuturor,
Să vă fie de bine ziua aceasta, 02.02.2020.
Astrologic, eu  nu văd, punctual, chiar astăzi, elemente care să evidențieze ziua aceasta. Suntem însă într-un context deosebit, declanșat de conjuncția Saturn – Pluton din Capricorn (12 ianuarie), completat de conjuncția Luna-Venus-Neptun (Pești) (27 ianuarie), în ciclul Lunii Noi în Vărsător care, a fost în cuadratură cu Uranus (guvernatorul Vărsătorului), după o jumătate de an de faze de Lună Nouă în aspect exact cu Uranus, cu Luna care construiește astăzi trigoane la planetele din Capricorn (Jupiter, Pluton, Saturn) și care, este prima activare de felul acesta pe faza de creștere a Lunii, după conjuncția Saturn – Pluton din 12 ianuarie.
 
Pe fond, Chiron (Berbec) și Uranus (Taur) perfectează un semisextil pe 15 februarie, fiind în orb până în iulie. Și, urmează tripla conjuncție Venus, Lilith, Chiron, în Berbec pe 9-10 februarie, în energia Lunii Pline. Conjuncția Lilith – Chiron în Berbec se va perfecta pe 3 martie și, este un eveniment astral foarte rar.
Dacă astăzi absorbim energii de tip nou, atunci acest aport îl vom integra și prin exercițiul conjuncției Lilith – Chiron, cu care vom lucra până în iunie și, o vom experimenta prin toate nuanțele energetice ale planetelor personale. Cu Venus în februarie, cu Soarele în martie și cu Mercur în aprilie. Cu planeta Marte vom lucra conjuncția cu Lilith în 3 pași, primele două aspecte formându-se în Berbec și ultimul în Taur (august, septembrie și apoi ianuarie 2021).
 
Suntem într-un context energetic al schimbărilor de vibrație, de viziune, de repere (ca să nu mai folosim cuvântul ”tipare”). Suntem la un început de etapă, încă potrivim datele de intrare, fără să avem vreo idee despre rezultatul la care vom ajunge, despre dimensiunea rezultatului, despre importanța lui, în istoria colectivă.
Construim o viziune nouă a cooperării, a interacțiunii conștiente, pe un nivel mult mai înalt decât înțelegem acum că ar putea fi.
Suntem într-un peisaj energetic care ar susține din plin ideea portalurilor active într-o astfel de zi.

Vă îndemn să vă priviți până vă vedeți  :)
(Brâncuși spunea : Privește până vei vedea.)
Percepeți, simțiți, preluați potențialul vostru. Și al nostru.

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghdarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

 Vă invităm alături de noi la

Atelier Astro Mercur  – la fiecare fază de Lună Nouă, la sală sau în varianta audio.
Următorul atelier va avea loc pe 20 februarie 2020, dedicat ciclului Lunii Noi în Pești.
Este disponibilă varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Varsator care a avut loc pe 22 ianuarie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Atelier astro Mercur – practică astrologică – primul atelier va avea loc pe 5 februarie.

Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).

Și, vă invităm la ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, la Iași, în zilele de 20-22 martie 2020.

Cadoul astrologic in timpul Varsatorului. Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Vărsătorului (pană pe 23 februarie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Vărsător, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină în Leu, care se va forma pe 9 februarie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: