Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 5 ianuarie 2020

Timpul Capricornului și ciclul Saturn-Pluton, ianuarie 2020.

Salutări tuturor și bine ați ajuns în anul 2020.
Suntem în energia închiderii ciclului Saturn-Pluton pe care l-am început în anul 1982, cu conjuncția din semnul Balanței. Ceea ce înseamnă și că, deschidem un nou ciclu, cu conjuncția din semnul Capricornului care se formează zilele acestea (12 ianuarie 2020). 
Suntem în energia aceasta încă de anul trecut. 
Acum, trecem pragul dintre cicluri.
Vă îndemn să abordați această trecere, ca omulețul care ați devenit, între timp.
Intrăm într-o etapă nouă de creștere, într-o energie nouă și, vă îndemn să faceți asta cu o stare nouă care, să reflecte omulețul nou care sunteți, omulețul care a crescut între timp.
Vă recunoașteți creșterea?
Ne-ar fi de folos să recunoaștem și să simțim creșterea pe care am trăit-o.
Am crescut și, putem recunoaște acest lucru, demonstrându-ne maturitatea.
Și, nu este vorba despre orgoliu ci, este vorba despre asumarea creșterii, este vorba despre abordarea experiențelor de viață ca omuleț crescut, devenit ... ceea ce ați devenit între timp, fiecare.
Poate ne-ar fi de folos să abordăm experiențele de viață din această înțelegere.
 
Avem foarte mult combustibil de foarte bună calitate, acum.  Devine important să ne așezăm pe direcția potrivită și să accelerăm în maniera potrivită. Devine important să înțelegem marea deschidere în plan mental pe care o trăim, acum. Și, avem susținerea pe care ne-o oferă colaborarea Jupiter-Nod Sud tot în semnul Capricornului, care ne stimulează procesul de conștientizare.
 
Mai multe idei despre potențialul acestei treceri între cicluri se găsesc în materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Capricorn și, conjuncției Saturn-Pluton din ianuarie 2020, distribuit în Grupul Astro Mercur, la faza de Luna Nouă. Materialul audio (50 minute) prezintă o viziune asupra potențialului acestui ciclu și a modului în care putem folosi acest potențial, precum și asupra deschiderii unui nou ciclu Saturn – Pluton.
Grupul Astro Mercur este un grup de susținere în procesul de creștere personală, care funcționează continuu, cu activitate online, pe care l-am lansat în decembrie 2013. 
Transmit acest material în afara grupului, ca urmare a îndemnului pe care l-am primit de la ”echipa” mea, pentru cei care și-au propus să-l întâlnească.Poate vă ajută și:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghdarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

 Vă invităm alături de noi la

Atelier Astro Mercur  – la fiecare fază de Lună Nouă, la sală sau în varianta audio.
Următorul atelier va avea loc pe 22 ianuarie 2020, dedicat ciclului Lunii Noi în Vărsător.
Este disponibilă varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Capricorn care a avut loc pe 17 decembrie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.
Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).
Și, vă invităm la ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, la Iași, în zilele de 20-22 martie 2020.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină în Rac, care se va forma pe 10 ianuarie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experiențelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind conștient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: