Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 10 ianuarie 2020

Gânduri de sub Luna Plină – ianuarie 2020



Expresia ”Istoria se repeta” a devenit mai curând un fel de justificare a modului în care omul reacționează (sau nu) în derularea experiențelor, individuale și colective. Istoria se repetă pentru că noi reluăm exercițiile în care avem de lucru, reluăm lecțiile și deci, condițiile de derulare a exercițiilor. Putem schimba însă, modul de rezolvare. Istoria se repetă până la un punct în care, omul abordează în mod diferit tipul de experiență și, generează un rezultat diferit, mai frumos . Și, poate că acesta este și sensul repetiției, tocmai ca să generăm, de fiecare dată, rezultatul prin care creștem.
Viziunea astrologică asupra istoriei noastre se construiește pe înlănțuirea ciclurilor planetare. Anul acesta trăim pe hotare dintre cicluri, din primele zile ale lunii ianuarie și până la trecerea în anul 2021. Chiar acum, la început de an, se creează contextul pe care îl putem folosi pentru a răspunde altfel în exercițiu și, pentru a genera un alt fel de rezultat.
La nivel individual trăim foarte rar acest exercițiu. Ciclul Saturn –Pluton se întinde pe mai mult de treizeci de ani (33-37 ani). La nivel colectiv se pare că n-am rezlovat prea frumos exercițiile anterioare.
Exercițiul presupune maturizare și responsabilizare.
Se creează astfel, condițiile pentru conflictul minim necesar pe care, gestionându-l, rezolvăm exercițiul. De la nivel individual prin micile sau marile conflicte interioare și relaționale, până la nivelul colectiv.
Percepția noastră stabilește natura exercițiului.
Și, putem vedea lucrurile diferit, într-o altă nuanță decât cea a conflictului.
 
Maturizarea și responsabilizarea începe de la ce și cum gândim. Și, mai ales acum, este foarte important să sprijinim exercițiul colectiv care, se regăsește și în experiențele individuale, ca nuanță energetică.
Ni s-a arătat deja că totul este energie și, de la un punct la altul, în spațiu, de la un moment la altul, în timp, ceea ce diferă este calitatea energiei – calitatea energiei noastre, a energiei exercițiului, a energiei spațiului / mediului în care ne mișcăm.
Putem ajuta exercițiul colectiv, având această viziune energetică asupra situației, orientând atenția asupra Pământului, ca întreg, ca entitate care ne poartă în călătoria cosmică. Putem dirija susținerea noastră prin gând și stare către Pământ, oferind astfel resurse pe care, Pământul le folosește pentru a echilibra conflictul.
 
Ce facem între meditațiile colective?
Ieșim din judecarea părților implicate, din nemulțumire, din teamă, observând fără să alunecăm emoțional, redresandu-ne din mers când alunecăm, știind că emoția alunecării alimentează conflictul. 
Să alimentăm Lumina. 
Fiecare omuleț funcționează ca un cristal și, prin gând și stare putem spori Lumina.
Și Lumina echilibrează și transformă conflictul.
Spor maxim intre timp.

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghdarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

 Vă invităm alături de noi la

Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, la sală sau în varianta audio.
Următorul atelier va avea loc pe 22 ianuarie 2020, dedicat ciclului Lunii Noi în Vărsător.
Este disponibilă varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Capricorn care a avut loc pe 17 decembrie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.
Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).
Și, vă invităm la ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, la Iași, în zilele de 20-22 martie 2020.

Cadoul astrologic al lunii ianuarie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna ianuarie (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Capricorn, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină în Rac, care se va forma pe 10 ianuarie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: