Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

Despre mine

 Sunt Anca Tăutu, inginer, pasionata de astrologie si de tot ceea ce oamenii numesc “paranormal”. Contactul cu astrologia si cu cartile de “specialitate paranormala” s-a produs imediat dupa ’89. Am fost autodidact pana la primul curs de astrologie pe care l-am urmat in anul 1997 cu dl. Alexandru Nicolici. In februarie 2004 am absolvit cursurile de astrologie si numerologie ale “Scolii de astrologie Fidelia”

Intre timp am studiat, am experimentat si, am amanat mult prea mult timp, momentul in care am lasat ca pasiunea mea sa devina si profesia mea. Am abordat astrologia dupa ce, mai intai, am studiat si am practicat diferite forme de terapie energetica.  

La inceput au fost cristalele – am avut experiente deosebite care mi-au aratat cum functioneaza cristalele si cum le putem folosi in viata noastra, cu efecte benefice asupra starii de sanatate, asupra dezvoltarii intuitiei si a puterii de concentrare, asupra echilibrarii energetice a organismului si a mediului inconjurator.  

Cristalele m-au indrumat catre radiestezie si, astfel, dupa cativa ani de studiu individual am intrat in contact cu inforenetgetica. Timp de 5 ani am studiat aceasta metoda de lucru si am facut parte din comunitatea inforenergeticienilor din Iasi. Aceasta perioada mi-a oferit foarte multe ocazii de a intalni multi oameni cu diverse probleme – si de sanatate si de viata – si astfel am acumulat experienta in descifrarea personalitatii umane precum si in  dezvolarea potentialului propriu fiecaruia dintre noi. 

In anul 2001 m-am retras din gruparea inforenergetica, pentru ca am simtit ca experienta de viata ma indruma catre ceva mai mult si mai cuprinzator. Am continuat studiul si lucrul individual si am avut parte, in continuare, de experiente extraordinare privind terapia energetica si lucrul energetic in general. 

In tot acest timp, am imbinat formele de cunoastere cu care m-am intalnit.

Am inteles si am experimentat esenta tuturor “teoriilor” privind dezvoltarea personala pe care le-am descoperit si anume ca, indiferent de calea pe care alegem sa pasim in viata, motorul tuturor actiunilor noastre si generatorul oricarui rezultat este gandul nostru. 

Mi-am dezvoltat metoda de analiza astrologica in sensul descifrarii personalitatii si psihicului uman, pentru ca din experienta mea am constatat ca cel mai valoros ajutor pentru un om, este sa-l indrumi astfel incat sa se cunoasca mai bine pe sine si sa se ajute singur. 

Astrologia este un instrument extraordinar in procesul de autocunoastere. 

Abordata cu seriozitate si responsabilitate, ne arata cine suntem cu adevarat si, care sunt resursele de care dispunem si pe care le putem valorifica, pentru a ne construi pe noi insine, in varianta, pe care noi o consideram, cea mai fericita. 

Astfel, dorinta mea subconstienta a devenit la un moment dat scopul meu constient si anume, sa contribui la reasezarea informatiei astrologice la locul cuvenit in viata noastra.

Incerc sa descriu aici astrologia pentru toti, pe intelesul tuturor, cu increderea ca oamenii, in vizita pe planeta Pamant, isi vor regasi identitatea cosmica si vor trai din nou, constient, in ritmurile naturii.

 

Modul de lucru impreuna, este descris pe pagina Servicii Astrologice. (consiliere personala, grupul de lucru on-line Astro Mercur, abonament, ateliere la sala si in varianta audio).

Va invit sa redefinim impreuna valoarea informatiei astrologice.

Repere ale activitatii astrologice :
 

Am publicat articole pe subiecte de astrologie in  Ziarul Evenimentul, Ziarul de Iasi, Revista Glare si Revista Avantaje, in variantele online precum si in variantele tiparite. Toate articolele se regasesc pe blogul Astro Mercur, cu eticheta “articole”.

Am participat la emisiuni televizate, la TVR Iasi, DG24, IasiTVLIFE, IBS, InfinitTV, Intalnire in punctul zero, 12Calauze & Astro Talk – care se regasesc postate pe blog cu eticheta “emisiuni”.

Am infiintat Clubul de astrologie SIRIUS, cu activitate in reteaua facebook “Clubul de astrologie” precum si in intalniri periodice cu membrii din orasul Iasi.

Incepand cu decembrie 2013, functioneaza on-line Grupul Astro Mercur.
in care exersăm materializarea constienta

Organizez periodic ateliere de astrologie, adresate publicului larg, pentru popularizarea cunoasterii astrologice, – Maya-Concept Iasi, Libraria Carturesti Iulius Mall, Libraria Carturesti Palas, CTS Corner Palas, Hotel EDEN, live online.
Primul atelier a avut loc in ianuarie 2013.
Tematica si organizarea atelierelor poate fi gasita pe blog cu eticheta "eveniment.

In perioada decembrie 2012 - iunie 2014 am colaborat cu Revista Avantaje in care am prezentat saptamanal, analiza influentelor astrale la rubrica “Horoscop”. Toate analizele pot fi gasite pe blog cu eticheta "articole", fiind valabile pentru orice nativ, indiferent de zodie.

Incepand cu anul 2013, am organizat in colaborare cu Revista Glare “Simpozionul national de astrologie Ritmuri Astrale”, care s-a desfasurat la Iasi: - editia inaugurala la echinoctiul de primavara 2013. 
Urmeaza editia a -XIII-a in martie 2024. Pagina facebook a simpozionului : https://www.facebook.com/RitmuriAstrale?fref=ts

 

Ma bucur de fiecare intalnire, cu fiecare omulet, care alege sa lucram impreuna.
Anca Tăutu
Astro Mercur, practică astrologică (canal YouTube) https://www.youtube.com/user/AstroMercur/about Astro Mercur.

Niciun comentariu: