Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

Contact
Daca vrei sa pui o intrebare despre sau in legatura cu cunoasterea astrologica, posteaza un comentariu la postarea respectiva de pe blog.

Daca vrei sa pui o intrebare, legata de o problema personala, si nu poti plati o consultatie sau un raspuns in varianta scurta, https://astromercur.blogspot.ro/p/servicii-astrologice.html   este necesar sa transmiti data, ora si locul nasterii, la  intrebare personala cu subiectul "raspuns gratuit" si cu o descriere scurta a situatiei sau a problemei care te framanta.

Raspunsurile vor fi postate pe blog, in limita timpului disponibil, cu eticheta “raspunsuri la intrebari”.

Modul de lucru pentru consultatii programate este prezentat pe pagina Servicii astrologice.
Solicitarile se fac prin Formularul COMANDA .   

Pentru orice alt subiect de discutie, poate fi folosit acelasi formular, unde este prevazut si un spatiu pentru mesaj.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur, te invit in Grup Astro Mercur, sa lucram impreuna cu fluxurile energetice, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care manifestam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Sa-ti fie bine :)
_______________

Va rog pe toti cei care transmiteti intrebari pe aceasta cale, sa va opriti asupra unei chestiuni punctuale, in care sunteti implicati sau in care doriti sa va implicati si vreti sa va orientati in "timp si spatiu energetic”.

Prefer sa nu fac previziuni, sau sa analizez din acest punct de vedere - uite ca era sa fie si a fost; eu vreau sa-i ajut pe oameni sa inteleaga ca ei decid ce va fi, dupa cum ei au decis ce este acum; aceasta inseamna, sa inteleaga ca pot alege decizia, si pentru asta trebuie sa fii foarte constient de tine si de potentialul tau.

Eu va propun sa gasim o cale sau o solutie pentru orice semn de intrebare din mintea si sufletul vostru, pentru ca orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l “prezica” din moment ce voi il determinati.

Dinamica astrala nu este o conditionare ci un instrument pe care oricum il avem la dispozitie; ramane sa alegem daca si cum il folosim.Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tin sa va multumesc din suflet pt timpul acordat pt realizarea astrogramei si sa va spun ca aveti dreptate intr-u totul referitor la raspunsul dat de dvs.

Mult succes si realizari.


cu respect, Elena

Calina spunea...

Bine te gasesc!

Te rog sa-mi trimiti o adresa de email unde iti putem trimite noul banner a Radioului Vocea Sufelului cu rugamintea de a il inlocui pe cel vechi.

Multumesc!

Toate bune,
Calina Dinca
RadioFrecventaSufletului