Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 6 februarie 2011

Ce facem astazi ? 06.02.2011


Planeta Venus
06.02.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?

Doua dintre planetele personale – Venus si Mercur – si-au schimbat regimul vibrational aproape simultan.

Venus a intrat in semnul Capricornului si ne ofera un oarecare “calm sentimental” de care, probabil avea mare nevoie cam toata lumea, avand in vedere ca de ceva vreme ne incearca cu tot felul de provocari, prin aspectul de cuadratura facut cu planeta Uranus.

Insa Venus construieste aspecte astrale care ne conduc, foarte posibil, catre anumite decizii. Este posibil ca sentimentele sa se reorganizeze, sa-si redefineasca locul si importanta in planul propriu de viata si astfel, sa ne ajute sa facem un pas important sau, sa stabilim (restabilim) directia in care vom face acest pas important ori, cum anume il vom face.

Planeta Mercur
In acelasi timp, Mecur prin intrarea in semnul Varsatorului ne elibereaza gandirea din tiparele in care poate ca ne-am inpotmolit, ne ajuta sa depasim rigiditatea si prejudecatile si sa ne deschidem catre idei noi, sau catre idei carora nu le-am dat importanta cuvenita, pe care le si putem pune in practica. Modul de a gandi se poate transforma acum si se poate raporta la scopuri noi sau mai inalte, suntem in stare sa luam in considerare scena intreaga pe care ne desfasuram actiunile si nu numai propria “patratica”.

Prin urmare gandul liber si indraznet impreuna cu planul sentimental recentrat catre interiorul nostru, ne vor fi de ajutor in continuare, intr-o perioada in care suntem supusi unui proces de constientizare a propriului ritm de evolutie.

Chiron trece si el din semnul Varsatorului in semnul Pestilor, in conditiile in care formeaza un aspect de conjunctie cu planeta Neptun de ceva vreme. Viata ne va arata din ce in ce mai des si mai convingator, ca procesul de evolutie spirituala, al fiecaruia dintre noi, este un lucru real, palpabil, pe care nu-l putem opri atat timp cat sunt aici, pe Pamant.

Chiron simbolizeaza ghidul spiritual si pozitia lui in tema natala ne arata modul in care abordam cercetarea spirituala, precum si cum interactionam mai bine si mai usor cu planul energetic si in ce domeniu de viata va avea aceasta interactiune un efect mai puternic. Daca reusim sa percepem constient aceasta influenta, putem sa-i extindem actiunea, cu efecte benefice, in toate sectoarele vietii noastre.

Intrarea lui Chiron in semnul Pestilor ne va deschide si mai mult catre planurile subtile, informatia de tip spiritual va circula mai usor si va determina modificarea modului de a gandi precum si a atitudinii oamenilor fata de cunoasterea extrasenzoriala. Este posibil ca din ce in ce mai multi oameni sa accepte tot ceea ce inca este denumit “paranormal” ca pe ceva “normal”.
Locul din tema natala unde se afla Chiron acum, ne arata fiecaruia dintre noi, domeniul de viata si tipul de experiente prin intermediul carora vom experimenta aceasta deschidere a mintii si sufletului nostru.

Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, marti este bine sa fim atenti la ocaziile pe care le avem pentru a face pasi importanti in actiunile planificate la momentul de Luna Noua. Astrele ne sustin cu un mental dinamic si ingenios, astfel ca avem toate sansele sa valorificam oportunitatile ce apar, mai ales daca ne-am facut planuri pe termen lung.

Spor si succes !

Niciun comentariu: