Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 22 februarie 2011

Ce facem astazi ? 23.02.2011. Cum interactionam cu influentele astrale ?


Mercur si Marte in semnul Pestilor

Alte doua planete isi schimba registrul vibrational si insotesc Soarele in semnul Pestilor.

Pe 21 februarie, seara, planeta Mercur a parasit semnul Varsatorului si a intrat in cel al Pestilor pe care il va tranzita vreme de trei saptamani. In acest interval de timp este posibil ca unii dintre noi sa se confrunte cu o pierdere a concentrarii mentale. 
Este posibil sa traim momente de confuzie, imaginatia devenind foarte bogata si activa sau dimpotriva, se pot manifesta perceptii ultrasenzitive. Comunicarea poate deveni subtila sau lipsita de coerenta.
Toate acestea se “intampla” in functie de adaptabilitatea fiecaruia si de nivelul energetic de pe care intra in rezonanta cu influxurile astrale.

Totusi, cei care au exersat deja focalizarea constienta a atentiei, in acest interval de timp este posibil sa aiba adevarate momente de inspiratie; pentru acestia, intuitia devine un instrument de lucru, valoros, ce poate aduce mesaje importante. Mai ales in aceasta saptamana, cand Mercur colaboreaza cu planetele proaspat intrate in Pesti dar si cu Neptun care inca mai are de lucru in Varsator. Si mai ales ca Mercur tocmai face o conjunctie cu Chiron – ghidul, inspiratia, ajutorul astral (divin). Toti ar trebui sa fim atenti zilele acestea la ideile pe care le avem, sa nu renuntam prea usor la cele care ni se par “imposibil” de realizat, sau poate prea fantasmagorice.
Altfel spus, pentru cei care si-au deschis mintea si inima catre planul divin (energetic) acesta se va apropia si mai mult de realitatea noastra fizica.

Marte va intra in semnul Pestilor incepand cu 23 februarie si ne va stimula receptivitatea. De asemenea, imaginatia noastra va primi un nou impuls, alaturi de sustinerea oferita de Mercur, astfel ca este posibil sa ne detasam oarecum de lumea fizica, sa alunecam intr-o anume interiorizare, ceea ce ne propune si Soarele care a intrat acum cateva zile in Pesti.

Este o perioada buna pentru introspectie si potrivita pentru a petrece ceva timp cu noi insine, pentru a ne lamuri interior asupra alegerilor facute si asupra planurilor pe care le avem in vedere. Este posibil sa ne reevaluam modul in care luam decizii si in care ne implicam in angajamentele noastre, precum si atitudinea cu care abordam noile angajamente.

Astrele ne-au implicat inca de anul trecut intr-un mecanism energetic si ne-au provocat sa facem analize asupra vietii pe care o traim si asupra drumului pe care mergem, fiecare dintre noi; ne-au plasat in diferite situatii cu scopul de a face noi alegeri si de a construi noi planuri pentru perioada de mari schimbari pe care urmeaza sa o traim anul acesta.

Astfel ca acum, ne prinde bine o vreme de oarecare liniste si de detasare de agitatia zilnica, cu scopul de a ne reorganiza prioritatile de pe un alt nivel de intelegere atat al potentialului energetic precum si al rezultatului concretizarii lui.

De joi pana vineri dimineata se manifesta influenta energetica a celui de al doilea patrar din ciclul fazelor lunii. Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul Lunii, ar fi potrivit sa observam cu obiectivitate greselile si nereusitele din acest ciclu lunar si sa nu le lasam sa ne demobilizeze ci, dimpotriva, sa stabilim acum, in ce fel vom actiona, mai bine, in continuare.

Spor si succes !

Niciun comentariu: