Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 16 februarie 2011

Ce facem astazi ? 16.02.2011 - ne pregatim pentru Luna Plina.


16.02.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?
Ne pregatim pentru faza de Luna Plina care se va produce vineri 18 februarie.
Zilele acestea suntem pe coama unui val energetic care ne poate purta foarte lin, foarte departe, daca suntem deschisi tuturor oportunitatilor care ne inconjoara.

Din punct de vedere al fazelor Lunii in aceste zile este potrivit sa ne implicam cu toata energia noastra si cu toata convingerea in proiectele la care lucram. Este o perioada de mare impact in procesul de “constructie”, indiferent ce construim fiecare dintre noi.

In mod special insa, astrele colaboreaza si aduc o sustinere foarte buna a planului mental. Acum putem gasi solutii cu adevarat ingenioase pentru situatiile pe care ne-am propus sa le depasim. Mintea noastra functioneaza foarte bine, luam decizii bune si in ritm rapid, facem alegeri constructive si realizam contacte serioase ce ne vor fi de folos.

Suntem dinamici, plini de energie, avem incredere in fortele proprii si vointa de a face ce ne-am propus.

Daca nu simtiti inca aceste influxuri astrale, este posibil sa le fi blocat calea catre voi, printr-o stare interioara de nemultumire sau poate neincredere. Influenta energetica astrala isi face simtita prezenta in mod armonios daca ne eliberam de ideea de control al situatiilor in care ne aflam. Atunci cand noi fortam lucrurile, preluam influentele astrale in mod nearmonios, si traim experiente care ni se par a fi impotriva a ceea ce ne dorim. Pana la urma, daca avem curajul sa recunoastem, totul se potriveste asa cum de fapt aveam nevoie, ca sa ne fie bine si ca sa “crestem”.

Prin urmare, ar fi potrivit sa ne deschidem mintea si inima catre acest potential energetic care ne invadeaza in urmatoarele zile, timp de aproape o saptamana si, sa ne propunem sa-l folosim constructiv, chiar daca acum nici nu vedem si nici nu gandim cum anume vom face asta.

Luna Plina
Luna Plina din semnul Leului, va sta fata in fata nu numai cu Soarele ci cu intreaga echipa a planetelor din Varsator – Mercur, Marte, Neptun. Si este a cincea luna plina care se formeaza pe ultimul grad al semnului. Intreg contextul astral ne arata un potential energetic foarte mare, pe care suntem invitati sa-l preluam cu o stare interioara in echilibru. Cine va reusi sa se pastreze in echilibru interior, indiferent de manifestarea exterioara, va putea valorifica “momentul” oferit de suma influentelor astrale. Ar fi potrivit sa innotam liber in fluxurile energetice, sa facem o “pluta energetica” si sa folosim valul, constient, cu atentie dar fara impotrivire.

Este posibil ca experientele de viata sa ne ceara sa ne manifestam afectivitatea sau ne vor aduce in situatii in care sa interactionam cu copiii. Potentialul creator este mare si este sustinut de echipa de planete din semnul Varsatorului.

Dar, in acelasi timp, provocarea lui Venus continua; combinandu-si influenta cu cea a lui Saturn ne ajuta sa vedem cu cine facem echipa si ne arata cu cine ne-ar fi bine sa ne asociem. Intarzierile de orice tip, restrictiile care ar putea sa apara in planul social sau sentimental, nu sunt piedici ci sunt ocazii de a regandi si reevalua implicarea noastra  parteneriala, fie sentimentala fie de orice alta natura. Este posibil sa apara, mai limpede ca pana acum, nevoia de schimbare in planul afectiv, sau de redefinire a relatiilor. Oricum aceasta era tema ceruta de Saturn, de cand a intrat in miscarea aparent retrograda. Acum este posibil sa vedem mai clar sau sa intelegem ceea ce era de neinteles.

Avem determinarea necesara pentru a potrivi lucrurile asa cum e mai bine pentru fiecare dintre noi si pentru drumul fiecaruia in viata. Ramane sa alegem daca si cum o folosim.

Acolo unde locul de intalnire al astrelor din semnul Varsatorului (pe ultimele 6 grade), se suprapune peste harta natala, se produce o “minune”, apare o inspiratie extraordinara, are loc un eveniment stimulativ, ceva ne deblocheaza si ne pune in miscare, pe directia potrivita, daca suntem pe faza si daca acceptam “ajutorul energetic”. Iar lumina Lunii Pline ne dezvaluie pe harta natala incotro si cum vom indrepta influenta astrala a “momentului”.

In completare, raman valabile aspectele de influenta energetica a fazei de Luna Plina precum si cele pentru urmatoarele doua saptamani, in care Luna intra in faza de descrestere.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: