Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 20 februarie 2011

Pestii


Constelatia Pesti

Incercam sa participam constient la “traficul cosmic energetic” si insotim acum Soarele la schimbarea tonului vibrational, la intrarea in semnul Pestilor.
Pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi interactionam cu influentele astrale, revenim asupra unor repere astronomice si astrologice despre constelatii si semne zodiacale.

Constelatia Pestilor conține 21 de stele principale și are inca alte 86 de stele mai putin stralucitoare, asezate sub forma unor inele ce par “legate” cu un fir.  Este a douasprezecea constelatie care are un semn corespondent in zodiac si, este una din cele 48 de constelatii originale transmise de Ptolemeu.

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv.

In intervalul de timp in care Soarele traverseaza zodia Pesti, se poate sa redescoperim confortul propriului interior. Este posibil sa se manifeste o predispozitie catre interiorizare, catre autoanaliza, catre mistic si ocult. De asemenea se poate accentua nevoia de a intelege mai mult viata si conexiunea noastra cu natura si cu planul divin.
Este perioada “dezmortirii” energiilor, iar interiorizarea are ca scop subconstient trezirea sentimentelor.

Activitatile noastre precum si experientele de viata ne cer sa manifestam hotarare si mai multa concentrare pe scopul propus. Exista posibilitatea sa devenim mai sensibili, mai visatori, poate chiar sa avem momente de confuzie sau ezitare, toate acestea in functie si de tranzitele personale ale fiecaruia dintre noi, raportate la harta natala a fiecaruia.

Oamenii vor simti in aceasta perioada accentuarea sentimentului de compasiune si a spiritului umanitar, precum si puterea de a face sacrificii indiferent de natura acestora – poate fi vorba de orice tip de resurse – posibil sa renuntam mai usor la timpul alocat doar pentru noi insine, la anumite gesturi care ne satisfac diferite nevoi sau chiar la anumite bunuri, in favoarea celor din jurul nostru. Ar fi potrivit sa fim atenti si sa nu atingem extrema si sa renuntam la ceea ce chiar avem nevoie, ca urmare a unei viziuni nerealiste  asupra unei situatii sau ca urmare a unei impresionabilitati emotionale exagerate.

Cei care acorda atentie propriei evolutii spirituale, pot realiza acum o mai mare deschidere catre planul energetic, pot dezvolata acum o mai mare receptivitate, intuitia poate functiona mai bine si, pot trai adevarate momente de inspiratie daca accepta logica divina in viata lor.

Semnul Pestilor este reprezentat de doi pesti care innoata in sensuri opuse dar care sunt “legati” unul de altul la mijloc, simbolizand sfarsitul si inceputul (ciclurilor evolutive) intr-un prezent continuu, precum si lupta dintre personalitate si suflet intr-o reconciliere permanenta.

Pe harta natala,  semnul Pestilor ne arata domeniul unde se poate manifesta ezitarea si/sau confuzia, zona fragila, misterul sau profunzimea spiritului.

In corelare cu corpul uman, semnul Pestilor  guverneaza talpa piciorului si sistemul limfatic.

Aceasta ar fi o nota generala a influentelor astrale la intrarea Soarelui pe segmentul Pestilor.
In functie de programul propriu de viata si de obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem, alegem din tot ce ne ofera acest parcurs al Soarelui, acele unelte, resurse, cu care putem realiza ceea ce avem de rezolvat. Fara sa fim astrologi, dar descifrand misterul lumii in care traim si mai ales misterul “lumii” care suntem fiecare dintre noi, putem sa ne plasam in fluxul energetic la locul potrivit in fiecare moment potrivit pentru cel ce vom deveni.

Si nu uitati ca intotdeauna avem tot ce ne trebuie pentru a face tot ceea ce avem, fiecare, de facut.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes!

Niciun comentariu: