Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 30 august 2012

Luna Plina in semnul Pestilor - 31 august 2012

   Vineri 31 august 2012, ora 16:58  se formeaza faza de Luna Plina in semnul Pestilor, a doua Luna Plina a  lunii august.
Tendintele energetice ale fazei Lunare le gasim pe pagina Fazele Lunii.

Mesajul de baza al fazei de Luna Plina ar fi ca ne aflam pe un maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna poate determina in exterior o tensiune generala, o exagerare a dificultatilor, mai ales in familie; este posibil ca modul de actiune si exprimare sa fie in contradictie cu mesajul subconstientului, unii dintre noi ar putea simti o diminuare a vointei si/sau o accentuare a problemelor emotionale.
Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni, iar personalitatea sa fie receptiva la mesajul subconstientului.

Contextul astral  ne sustine printr-o echilibrare a energiilor, poate tocmai pentru ca, ne asteapta o provocare majora a planului emotional. Se poate spune ca Luna Plina (Albastra :) ) declanseaza un proces de vindecare emotionala de care avem mare nevoie ca sa mergem mai departe pe calea schimbarii – daca am ales asta.

Influentele astrale ale momentului de Luna Plina accentueaza nevoia de schimbare – tema anului, putem spune, atat la nivel individual cat si la nivel de grup, comunitate. Suntem in cautarea unor noi repere pentru a ne construi experientele de viata, iar pentru cei care le-au gasit deja, este stimulata reasezarea noilor convingeri in planul concret al vietii.  

Dorinta de schimbare si de reinnorire poate deveni foarte intensa, astfel ca este important modul in care ne motivam si ne manifestam intentiile; este posibil sa ne confruntam cu situatii care au rolul de a ne transforma (daca acceptam) si de a ne reactiva puterea de regenerare, astfel ca, este foarte posibil sa depasim o faza de reinnoire (recalibrare) a personalitatii.

Influentele energetice ne aduc rabdare, fermitate, ne sustin dorintele de perfectionare dar, ar fi potrivit sa evitam incapatanarea si mai ales impulsivitatea, sau macar sa ne redresam rapid, prin adaptarea ritmului propriu la fluxul derularii evenimentelor. Orgoliul poate conduce la o perceptie nepotrivita a realitatii. Este important sa ne restabilim echilibrul interior inainte de a lua decizii, pentru ca exista riscul unei erori in alegerea drumului.

Luna Plina in Semnul Pestilor ne plaseaza in fata unui final de etapa pe firul evolutiei proprii, cu obligativitatea sustinerii examenului de trecere in etapa urmatoare. Nu prea mai exista termene de “reexaminare”.
Constient sau nu, fiecare dintre noi se poate confrunta cu “durerea” care se cere vindecata ACUM. Iar examenul presupune o identificare (recunoastere, acceptare) a suferintei si realizarea autovindecarii. Cum ?
Printr-o extindere a limitelor gandirii, prin acceptarea si poate chiar intelegerea “logicii” spirituale, prin ascultarea si alinierea la mesajul sufletului.
Avem ajutoare si suntem sprijiniti sa facem asta.
Dar exista si provocarea, care vine prin dificultatea de a alege drumul.
Ajutorul functioneaza dupa momentul alegerii, a carei responsabilitate ne revine noua, fiecaruia, in totalitate.
Suntem in fata unei schimbari majore, pe care o realizam prin depasirea unui prag maxim admisibil al “dezordinii” sau chiar a haosului, pe care le putem vedea si simti si la nivel individual in viata noastra, dar si la nivel de masa, in societate sau chiar in lume.

Pentru fiecare dintre noi, Luna Plina in semnul Pestilor ne arata, prin pozitia pe care o ocupa pe harta natala, locul unde trebuie sa facem efortul maxim pentru a realiza schimbarea. Urmeaza apoi doua saptamani in care putem lucra din plin la procesul de vindecare emotionala, prin eliberarea “suferintei” care ne macina.
Este important sa percepem si sa intelegem aspectul emotional al fiintei noastre.
Este important sa facem diferenta intre logica umana – care ar spune ca aparitia si manifestarea emotiilor este o slabiciune – si “logica divina” care ne arata ca totul este energie. Deci, putem privi emotiile noastre ca pe o curgere energetica pe care ar fi potrivit sa o intelegem si, sa o dirijam pe traseul si in fluxul optim.

Orice proces energetic care se deruleaza in structurile noastre este determinat de gandurile si de emotiile noastre. Noi, cu intelegerea si sensul pe care il atribuim realitatii observabile, precum si propriilor senzatii, determinam derularea experientelor de viata, pe diferite directii si la diferite niveluri vibratorii.

Anul acesta, traim un proces de resetare a planului mental si emotional.
Am trait experiente de viata care au avut rolul de a ne schimba, fundamental, modul de a gandi precum si, modul de a intelege si de a manifesta sentimentele.
Pentru a “functiona optim” in noul sistem de referinta, este important sa ne eliberam “spatiul energetic”, sa ne usuram sufletul de suferinta care ne apasa sub orice forma si, sa lasam loc noilor energii cu care vom lucra in continuare si cu care vom construi (dobandi) tot ce avem nevoie.

Urmatoarea Luna Noua, din semnul Fecioarei, va declansa un proces de organizare interioara, a acestor noi energii, proces care, ulterior va conduce la materializarea noii ordini exterioare.

Un mod de lucru cu Luna Plina in semnul Pestilor

Energia Lunii Pline in semnul Pestilor ne ajuta sa ne dezvoltam aspectul creator al fiintei, sa simtim si sa manifestam compasiunea, ne poate ajuta sa intelegem rolul si importanta eliberarii emotionale.

Exista in fiecare dintre noi, capacitatea de a utiliza intregul potential creativ propriu.
Aceasta capacitate este functionala in intregime. Difera doar masura in care o foloseste fiecare dintre noi.

Se identifica si se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in cadrul limitelor prestabilite, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa manifestam increderea in sine si in propriul potential. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a celui ce suntem, manifestand compasiunea, avand intelegerea ca iubirea neconditionata realizeaza purificarea prin depasirea limitelor – suntem in stare sa ne confruntam cu limitele noastre, sa le recunoastem si sa ne eliberam de sub constrangerea lor prin schimbare.

Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: