Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 3 septembrie 2012

Ce facem astazi ? - Cum lucram cu fazele Lunii ? 3 – 6 septembrie 2012






Am intrat in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii. Tensiunea momentului de Luna Plina se dilueaza (Luna Plina s-a format in semnul Pestilor pe 31 august, ora 16.58). Avand in vedere colaborarea Soare-Luna, in aceasta seara si maine, este posibil sa traversam un moment de autoanaliza privind scopul stabilit.

   Planeta Mercur a intrat in semnul Fecioarei (in domiciliul sau) pe 1 septembrie,  si va tranzita acest semn pana pe 17 septembrie. In acest interval de timp gandirea se structureaza logic si practic, exprimarea (scrisa si vorbita) devina mai sistematica si mai detaliata, elocventa si foarte posibil critica; este posibil sa devenim mai adaptabili, perceptiile sa fie mai clare si reactiile mai rapide.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, pot folosi constient tranzitul lui Mercur prin semnul Fecioarei pentru a-si dezvolta capacitatea de concentrare mentala, pentru a-si dezvolta focalizarea atentiei pe detaliu, pentru a face cercetare ezoterica si pentru a-si perfectiona modul de lucru cu algoritmi.

Planeta Mercur colaboreaza cu Neptun si Pluton si ne testeaza, din nou dar la alt nivel, limitele gandirii. Mai intai ne ajuta sa filtram excesul de idealism si, in acelasi timp ne invita sa acceptam si (daca alegem) sa intelegem modul in care functioneaza aspectul spiritual (energetic)al fiintei noastre.

Apoi ne sustine cu o capacitate sporita de intelegere si de comunicare, ajutandu-ne sa ne extindem constiinta (daca vrem asta) prin eliberarea unor tipare de gandire – ceea ce putem realiza mult mai usor acum pe faza de descrestere a Lunii. Curiozitatea se poate manifesta acum constructiv, prin cautare si acumulare de informatii, prin cautarea radacinii adevarului perceput. Putem traversa acum un timp al regenerarii mentale, care sa ne elibereze originalitatea din cadrul tiparelor vechi de perceptie.

In acelasi timp influentele astrale ne ofera un aspect exploziv, foarte puternic, prin interactiunea Marte – Pluton; energia emotionala si fizica poate fi folosita constructiv. Este activata, impulsionata, inteligenta si ambitia, precum si forta creativa. Putem obtine succesul prin clarificarea motivatiei, a scopului si a contextului actiunii, precum si prin folosirea inteleapta a instrumentelor disponibile.
Este important sa ne pastram echilibrul prin motivarea sanatoasa a actiunilor, pentru ca planeta Marte tranziteaza semnul Scorpionului si ne tenteaza prin combativitate, eventual impulsivitate.

Iar contextul astral ne propune si anumite dificultati in planul sentimental – afectiv. Este posibil sa apreciem (emotional) gresit anumite conjuncturi, este posibil sa analizam superficial, fara sa luam in calcul intreaga scena a actiunii si nici (durata respectiv complexitatea) natura consecintelor.

In partea adoua a saptamanii, se produce o imbinare placuta si eficienta a energiei fizice cu cea mentala, cu un plus de ingeniozitate; logica sustine motivatia actiunii si dezamorseaza combativitatea, mentalul este puternic, ideile ferme, suntem hotarati, luam decizii rapide, dar este posibil sa avem parte si de eventuale dispute; energia mentala ne sustine constructiv in orice activitate.


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: