Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 26 septembrie 2012

Ce facem astazi ? 26 – 29 septembrie 2012






   Ne pregatim pentru Luna Plina in semnul Berbecului, care se formeaza duminica, 30 septembrie 2012.

Planeta Mercur a iesit din constrangerea cuadraturii Uranus-Pluton si se reface acum cu un sprijin de la Jupiter.
Daca am folosit contextul astral al saptamanii trecute si am facut efortul de eliberare din tiparul vechi de gandire, acum putem realiza o extindere a constiintei, putem proba largirea viziunii.

Ne putem intalni acum cu un moment de sansa, care vine ca o rasplata a efortului depus, dar care cere deschiderea maxim posibila a mintii catre “orice posibilitate”.
In continuare toleranta este foarte importanta. Mai ales ca fluxul energetic cumulat se indreapta catre un punct de maxim si, pe acest fond, traim zilele acestea o confruntare intre cele doua principii feminin – masculin (cuadratura Venus - Marte). In exterior se poate ajunge la conflict, dar, sa ne reamintim ca rostul oricarei experiente – si deci a oricarui conflict – este de a ne elibera de reziduurile emotionale si de a ne armoniza legaturile energetice.

In interior, este posibil sa traim un balans emotional intre impulsul de a demonstra (sau chiar de a impune) adevarul propriu si tendinta de a simti si de a manifesta intelegerea si compasiunea.
Este important sa ne observam emotiile si impulsurile, pentru a le putea transforma in timp util.

Soarele deja interactioneaza cu vestita cuadratura Uranus- Pluton si va forma aspectele la grad perfect chiar inainte de Luna Plina. Suntem atrasi intr-o mare provocare. Dar sa nu uitam scopul acestor experiente – propria transformare si adaptare la “nou”. Dupa ce am depasit interactiunea planului mental cu influentele energetice ale cuadraturii Uranus-Pluton, acum, antrenati fiind deja, reusim o transformare profunda de personalitate, fiecare dupa cum are nevoie pentru a valorifica in modul potrivit potentialul energetic al fazei de Luna Plina de duminica.

Aceasta colaborare Soare – Uranus – Pluton scoate la suprafata nevoia de libertate a spiritului, de reinnoire profunda, eventual printr-o manifestare exploziva, poate chiar traumatizanta pentru cei care nu se adapteaza la curgerea evenimentelor din viata lor. Acest lucru poate genera o schimbare de situatie, in mod brusc si transant.

Este important acum sa reactivam constient, echipa “eu si sufletul meu”.
Este posibil ca unii dintre noi sa se afle in fata unei decizii importante in legatura cu viziunea asupra scopului ales precum si asupra modului de a-l atinge.
Este important sa preluam mesajul sufletului si sa-l urmam, chiar daca nu intelegem acum “de ce” primim acest mesaj si nici “cum” il vom realiza pana la capat. Dar, ne vom da seama ca suntem pe drumul bun prin libertatea de miscare si de expresie pe care o vom simti si pe care o vom manifesta in realitatea proprie.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: