Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 18 septembrie 2012

Raspuns : Emil – 18 septembrie - despre relatii parteneriale, casatorie.



   Acest subiect, al relatiilor parteneriale reprezinta cea mai importanta lectie de viata pentru tine.
Si rezultatul, ar fi potrivit sa fie, de fapt, modelarea personalitatii tale.

Este important sa te descurci singur in derularea acestor experiente care sunt adevarate lectii de viata. Este important sa nu te lasi influentat, sa iti asculti sufletul, care iti arata intotdeauna prin potrivirea sau prin nepotrivirea lucrurilor, daca esti pe drumul tau.

Aceasta lectie este accentuata pe parcursul acestui an (de la aniversarea anterioara pana la urmatoarea) prin mai multe aspecte astrologice, de unde rezulta si importanta dar si necesitatea solutionarii problemei.
Pentru tine este important sa iti adaptezi permanent gandirea si comunicarea la modul in care se deruleaza experientele de viata. Cumva, transformarea ta permanenta precum si cresterea, evolutia, sunt in foarte stransa legatura cu procesele mentale.
Eu cred ca si modul in care obtii veniturile depinde in mare masura de capacitatea ta de a prelua, prelucra si transmite informatia. Daca reusesti sa depasesti analiza mentala de rutina, sa iesi din tiparul comun, poti folosi cu succes intuitia care, ar trebui sa functioneze foarte bine in cazul tau. Ar trebui sa fii “inspirat” in ceea ce inseamna sa iti castigi banii, dar pentru asta trebuie sa-ti depsesti emotiile negative si sa iti asculti mesajul sufletului.

Am insistat aici pe planul mental pentru ca anul acesta este posibil sa realizezi o mare extindere de constiinta, o transformare radicala si foarte importanta pentru tine, in modul in care percepi viata si, in modul in care te percepi pe tine insuti, in cadrul experientelor tale de viata.
Acest lucru te-ar ajuta sa iti intelegi indemnul inimii.
Exista predispozitia unei schimbari in camin, in relatia ta de cuplu, in viata ta sentimentala.
Dar este importanta motivatia care sta la baza schimbarii.
Nu schimbi o relatie cu alta si, nu schimbi un partener cu altul.
Schimbi o stare, o situatie, schimbi cursul unei relatii, modul in care te intelegi cu ceilalti, sau mai intai cu tine insuti.
Daca ajungeti impreuna la concluzia ca nu mai schimbati nimic si drumurile voastre se despart, atunci ar fi potrivit sa ai intelegerea faptului ca va eliberati fiecare pentru voi insiva si nu pentru altcineva. Mai intai ramai tu cu tine si reevaluezi pozitia in care te afli. Si de acolo incepi sa construiesti din nou.

Pana la jumatatea lunii decembrie ar fi potrivit sa se reglementeze situatia ta parteneriala, in sensul ca pana atunci traversezi un timp terestru cu aceasta “tema” de rezolvat si prin urmare, vin si toate instrumentele necesare pentru a face totul cu efort minim si rezultat maxim benefic.
Iar influenta energetica a planetei Saturn te ajuta sa iei decizia, dupa cum simti mesajul inimii, mai ales pana la inceperea tranzitului prin semnul Scorpionului – 6 octombrie.

Intre timp, raspandeste-ti Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: