Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 29 august 2012

Ce facem astazi ? 29 august 2012 - Un mod de lucru cu fazele Lunii


   Suntem in faza de crestere a Lunii, care a inceput la Luna Noua in semnul Leului, (17 august, ora 18.54) si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Miercuri dimineata - 29 august - aspectul Soare – Luna ne sustine cu un plus de forta; este o zi de efort maxim, este posibil sa ne implicam total in proiectul nostru, sa fim solicitati prin situatiile create sau pur si simplu sa avem imboldul de lucra mai mult sau pe mai multe directii de dezvoltare.
Avand in vedere contextul astral, pana la Luna Plina mai avem doua zile de balans emotional, accentuat si de intrarea planetei Marte in semnul Scorpionului, domiciliul sau astrologic (din 23 august).
Schimbarea regimului vibrational al planetei Marte ne reactiveaza resursele interioare, sustinand efortul fizic si psihic. Este important sa devenim constienti de aceste resurse, sa le identificam si sa le folosim cu o motivatie sanatoasa; astfel dirijam energiile pe drumul potrivit catre scopul ales.

Traversam un proces de calire, pe care il resimtim cu atat mai intens cu cat ne impotrivim curgerii evenimentelor. Acest proces va continua in perioada de scadere a Lunii, ajutandu-ne sa ne eliberam de tot ce ne mai incurca inca, astfel incat Luna Noua din Semnul Fecioarei sa ne gaseasca intr-o noua forma spirituala.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: