Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 4 august 2012

Raspuns : Violeta - 4 august 2012 - depasirea blocajelor


   Pornind de la evenimentele prezentate de tine am gasit ca ora de nastere, ora 10:58. Astrograma construita pe aceasta ora de nastere ne conduce la toate experientele pe care le-ai descris tu, la momentele respective.

Pornind de la aceasta harta natala, anul acesta traiesti o lectie de viata privind modul in care gandesti si in care te exprimi pe tine insuti, modul in care iti valorifici creativitatea. Aceasta lectie iti aduce experiente care, cred eu, ca te ajuta sa realizezi o transformare interioara foarte importanta, profunda, traind  foarte intens diferite situatii ce au rolul de a te modela pur si simplu. Totul se deruleaza in mod similar procesului de forjare pentru ca schimbarea ar trebui sa fie foarte vizibila.

Daca accepti lectia fara sa te lupti cu ea, te bucuri de ajutoare pretioase, de un sprijin eventual surprinzator, fie prin instrumentele pe care le primesti fie prin maniera in care vei putea actiona.
Iar rezultatul poate avea efecte foarte frumoase in planul profesional.
Este posibil un succes in acest plan profesional, dar, aparent nu este prea vizibil, nu se vede prea usor nici calea si nici modul in care il poti obtine.
Dar, daca inveti ceea ce ai de invatat in planul gandire-comunicare si daca faci transformarea de care vorbeam mai sus, atunci lucrurile se potrivesc chiar daca tu nu vezi cum si nici nu intelegi logica in baza careia functioneaza mecanismul de potrivire – mai ales ca in viata profesionala (indiferent ce faci) este foarte important modul in care comunici (modul in care scrii sau vorbesti).

Capitolul sentimental iti ofera intreaga viata lectii importante de transformare.
Este  important sa valorifici ultima linie dreapta a lui Saturn prin semnul Balantei si sa faci ordine in mintea ta in legatura cu felul in care intelegi sa construiesti o relatie precum si in legatura cu felul in care iti privesti partenerul.

Nu astepta si/sau nu cauta un partener, un anume tip de partener.
Si nu astepta fericirea, numai de tine depinde sa fii fericita in orice moment.
Descopera partea frumoasa a vietii asa cum este ea chiar acum.
Bucura-te si simte recunostinta pentru ceea ce ai deja si asteapta cu incredere si detasare orice altceva iti doresti. Partenerul potrivit te va gasi fara sa-l cauti, cand tu te vei accepta si vei fi multumita de tine insuti, exact asa cum esti in fiecare moment.

Intre timp, raspandeste-ti Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: