Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 11 februarie 2011

Ce facem astazi ? 11.02.2011.Primul Patrar
11.02.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, astazi ar fi potrivit sa observam modul in care se deruleaza planurile noastre si sa corectam greselile pe care le-am facut in cursul ciclului anterior – greseli pe care le-am observat la momentul de “patrar” anterior. Este un moment destul de tensionat – cu un maxim la pranz - deoarece aspectul de cuadratura Soare-Luna este amplificat de celelalte aspecte pe care le formeaza Luna cu planetele Marte si Mercur.

In continuare, in mersul sau in faza de crestere Luna realizeaza duminica cu Soarele un aspect de trigon care, ar trebui sa ne aduca o stare de multumire si satisfactie. De asemenea potentialul creativ este destul de mare si este sustinut de aspecte astrale care ne ajuta sa ne organizam si sa sistematizam gandirea si comunicarea. Putem lucra in echipa, mai responsabili si cu mai mult spor.

Tot duminica, 13 februarie, se va produce o schimbare vibrationala importanta. Nodul Nord (NN) aflat in mers retrograd intra in semnul Sagetatorului, pe care il va tranzita intr-un an si jumatate. Nu intram aici in detalii de tehnica astrologica; NN si NS (nodul sud) sunt doua puncte pe harta cerului, determinate de intersectarea orbitei eliptice a Lunii cu ecliptica, care formeaza Axa Dragonului si au un anume simbolism.

Nodul Nord ne arata scopul subconstient, pe termen lung – in tema natala arata scopul vietii - ne arata unde (in ce domeniu de viata sau pe ce directie) si cum anume, nativul isi valorifica zestrea astrala. Nodul Sud ne arata experienta dobandita in alte vieti si, pe care o putem folosi pentru a transforma potentialul astrogramei in experienta dobandita in aceasta viata, prin atingerea scopului propus prin Nodul Nord.

In timpul terestru in care Nodul Nord va tranzita semnul Sagetatorului, vom simti, la nivel individual dar si la nivel de grup, imboldul sau poate chiar nevoia de a ne largi viziunea asupra vietii, asupra propriei persoane si asupra drumului in viata. Oamenii vor avea ocazia sa se redescopere ca “intreg” dar si in cadrul conexiunilor multiple cu “ceilalti”. Este posibil sa creasca interesul pentru studiu de orice tip – stiintific sau filozofic – si astfel sa realizam un progres in planul logicii umane si, sa ne plasam pe un nivel superior de intelegere a lumii si a vietii.

Traficul astral continua sa ne transmita o suma combinata de influente, in sensul pe care l-am descifrat deja inca de anul trecut si, fiecare eveniment astral ne aduce un plus de deschidere mentala si spirituala, catre un nou inteles al unei lumi noi in care, noi insine devenim “omul nou” in fiecare manifestare a noastra.
Ce putem face noi, intelegand sensul si rostul actiunii influentelor astrale? Le putem folosi, in marile noastre actiuni dar si in gesturile simple, in viata de zi cu zi. Putem vedea rezultatul, sau diferenta, numai daca incercam.
Spor si succes !

Niciun comentariu: