Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 26 februarie 2011

Ce facem astazi ? 26.02.2011 Cum interactionam cu influentele astrale ?Incepand de maine, planetele Venus si Uranus ne ofera o combinatie de fluxuri astrale care, timp de o saptamana ne propun aspecte inedite in planul sentimental si social, mai ales ca peste cateva zile Venus va intra in semnul Varsatorului.

Pe fondul lectiilor propuse de Saturn in perioada sa de retrogradare, care ne ajuta sa ne reevaluam asocierile precum si atitudinea noastra fata de cum construim si gestionam orice tip de relatie, astrele ne ofera acum elementul surpriza care sa ne scoata dintr-o eventuala rutina sau tipar comportamental. Este posibil sa apara oameni noi in preajma noastra cu care avem ocazia sa incepem sa construim relatii noi, sau relatii de tip nou, daca am acceptat lectia oferita de Saturn si daca ne-am propus sa facem schimbarile necesare in viata noastra, din acest punct de vedere.

In sprijinul acestor propuneri astrale, astazi, pentru cateva ore si Luna colaboreaza cu acelasi Uranus, aducand un plus de surpriza si un implus pentru schimbare.

Din punct de vedere al fazelor Lunii, maine este o zi de limpezire mentala si emotionala asupra proiectelor pe care le derulam acum, o zi in care suntem mai deschisi catre ajutorul celor din jur si catre ideile si sfaturile celorlalti. Astfel ca putem formula concluzii desprinse din experienta acestui ciclu lunar, pe care sa ne sprijinim in actiunile urmatorului ciclu lunar ce va incepe odata cu faza de Luna Noua ce se va forma saptamana viitoare, vineri 4 martie.

In continuare, planul mental este bine sustinut dar gandirea noastra intra intr-o faza de oarecare relaxare; ratiunea lasa loc intuitiei si inspiratiei, astfel ca putem gasi solutii ingenioase pentru situatiile cu care ne confruntam.
Spor si succes.

Niciun comentariu: