Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Ciclul Lunii Noi in Capricorn, decembrie 2019.

Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 17 decembrie 2019.
Este disponibila varianta audio a atelierului
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.

Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Capricorn, care s-a format pe 26 decembrie, pe gradul 4 (cu eclipsa inelara de Soare). Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 10 ianuarie, cu Luna pe gradul 20 Rac (cu eclipsa de Luna, prin penumbra).

Suntem din nou intre eclipse si, traversam un timp deosebit. De la Luna Noua si pana la a doua cuadratura Soare-Luna (17 ianuarie) suntem continuu impulsionati (si sustinuti, in acelasi timp) sa accesam informatie, cunoastere, experienta dobandita, din trecutul nostru, din aceasta viata precum si din alte vieti anterioare, astfel incat sa putem realiza o trecere intre etape de crestere.

Soarele si Luna alaturi de Jupiter si Nodul Sud ne creeaza conditiile de accesare a ”bazei de date” pentru a activa resurse pe care le valorificam in procesul de crestere, pentru a ne (re)organiza si pentru a ne (re)construi. A doua zi dupa faza de Luna Noua, Luna a activat conjunctia Saturn-Pluton care, se va perfecta pe 12 ianuarie,in conjunctie si cu Soarele si Mercur. Suntem deja in aceasta energie cu care am mai lucrat si in aprilie-mai anul acesta si care, ne ajuta sa ne repozitionam in planul cresterii noastre, individuale si colective.
Iesim din experientele care nu ne mai cresc, care nu se mai potrivesc omuletului care am devenit, fiecare.
Incepem o etapa noua, de constructie, realizand o mare deschidere in plan mental.

Parte din acest exercitiu poate fi perceput acum, in acest ciclu.
Concluziile insa se aseaza pana la finalul anului 2020.

Se realizeaza acum o stimulare puternica a subiectului (tipului de experienta) pe care-l derulam in energia palenetei Uranus din Taur. Luna Noua a lucrat cu trigon la Uranus care, revine la mersul direct in acest ciclu, incepand de la faza de Luna Plina (10 ianuarie). Se poate creea contextul in care sa incepem (sau sa continuam) sa lucram la schimbarile pe care le putem face in acel domeniu de viata (primele grade din semnul Taurului).

Suntem pregatiti si avem puterea sa lucram in exercitiu. Planeta Marte construieste din Scorpion sextil la conjunctia Saturn-Pluton inca din jumatatea a doua a lunii decembrie si, pe masura ce va intra in Sagetator va construi trigon la Chiron (5 ianuarie). Este important sa folosim puterea pentru a ne mobiliza si nu pentru a pune presiune pe ceilalti. Si, mobilizarea se face intr-o alta energie, intr-o alta Lumina.

Ne-ar fi de folos sa preluam posibilitatile pe care le descoperim si sa lucram cu ele.
Este posibil sa traim un fel de redescoperire personala si o reorganizare a prioritatilor,o adaptare continua la potrivirea intelesurilor.

Conjunctia Saturn-Pluton din Capricorn presupune inchidere si deschidere de ciclu. Aduce noul nivel de lucru si, ofera si potentialul de inchidere a etapei depasite, de a ne desprinde din experientele in care nu mai lucram conform programului optim de viata.
In cadrul ciclului Saturn-Pluton pe care il incheiem acum, am trait o faza de ajustare, de realiniere in planul de viata, in perioada noiembrie 2009- iunie 2011 cand am lucrat cu energia cuadraturii dintre cele doua planete (cu Saturn in Balanta si Pluton in Capricorn). Poate va ajuta o recapitulare.

Va indemn sa va priviti pana va vedeti :)  pana recunoasteti cum v-ati transformat si cum ati crescut.
Poate fi important sa recunoasteti unde ati ajuns, ca sa stiti pe ce va bazati cand porniti mai departe.
Despre conjunctia Saturn-Pluton.

Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la

Atelier Astro Mercur  – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 22 ianuarie 2020, dedicat ciclului Lunii Noi in Varsator.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Capricorn care a avut loc pe 17 decembrie. Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii ianuarie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna ianuarie (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Capricorn, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina in Rac care se va forma pe 10 ianuarie 2020. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: