Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 4 decembrie 2019

Ciclul Lunii Noi in Sagetator, 2019.



Rezumat Atelier Astro Mercur din data de 26 noiembrie 2019.
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.

Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Sagetator, care s-a format pe 26 noiembrie, pe gradul 4. Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 12 decembrie, cu Luna pe gradul 20 Gemeni.

Timpul si contextul astral al acestui ciclu al fazelor Lunii aduce o energie minunata si un suport deci, deosebit, pentru cei care sunt constienti de procesul trezirii spirituale, personale si de grup, pentru cei care sunt preocupati de evolutia lor, care sunt preocupati de a lucra cu sine.
Potentialul disponibil este acelasi pentru toti, difera doar modul in care interactioam cu energia ”momentului”.

Planeta Neptun a intrat in faza revenirii la mersul direct, in timp ce Mercur parcurge etapa a treia a ciclului sau de retrogradare (in mers direct) pana pe 7 decembrie. La Luna Plina si Chiron va intra in faza revenirii la mersul direct iar intre timp, pe 10 decembrie, Mercur construieste trigon la Chiron (al doilea, al ciclului Mercur-Chiron). Si, intre Chiron si Uranus se construieste un aspect de semisextil cu care lucram deja si cu care vom lucra, pana spre anul 2022, in diferite grade de toleranta.

Pe acest fond energetic, planeta Jupiter a intrat in semnul Capricornului (2 decembrie) si va fi alaturi de Saturn si Pluton pe parcursul anului viitor. Pana atunci, acum in luna decembrie ne ofera energia trigonului cu Uranus aflat inca in mers aparent retrograd (15 decembrie) simultan cu energia cuadraturii cu Chiron (9 decembrie) care este in curs de revenire la mersul direct.

Suntem intr-o curgere de intelesuri, intr-o descoperire continua de constientizari, de mesaje care ne ajuta sa ne reorientam continuu catre ”nou” si catre ”altfel”.
In acelasi timp, suntem intr-o renegociere interioara, intr-un proces de recunoastere a transformarii personale.
Simbolismul celor doua planete – Jupiter si Uranus, constiinta si logica inalta, divina – lucreaza impreuna intr-un mod foarte dinamic. (vezi tema nr. 2 pentru atelier).
Suntem in ciclul pe care l-am inceput in anul 2010 cu conjunctia celor doua planete in semnul Pesti, lansandu-ne intr-o noua etapa spirituala, cu scopul de a ne extinde intelegerea spiritualitatii.
Lucram acum cu energia trigonului al doilea al ciclului pe semne de pamant, care ne ajuta sa folosim in mod practic si util cunoasterea dobandita. Si, pentru aceasta este important sa ne recunoastem capacitatile si abilitatile cu care facem asta, sa ne recunoastem intr-un inteles mai larg, decat ceea ce vedem cu ochiul fizic.

Cum v-ati deschis spiritual in ultimii zece ani:
Poate fi de folos sa va urmariti parcursul, ca sa revedeti astfel si rezultatele.
Cum va manifestati?
Cum va recunoasteti in experienta, in situatie, in subiect?
Suntem acum in faza in care descoperim, constientizam si, incepem sa ne miscam, cu (mai mult) curaj.

Daca acum, in luna decembrie, simtiti o chemare catre o cale noua de cunoastere, sau catre ”a creste” cumva, va indemn sa va urmati chemarea, pentru a descoperi ce va arata. Veti face alegerile mai apoi, la momentul potrivit.
La faza de Luna Noua, Soarele si Luna au construit un aspect de trigon Chiron si, ne-au transmis un flux inspirational care, ne ajuta, ne indeamna, sa folosim posibilitatile pe care incepem sa le vedem, sau pe care le-am vazut deja si avem acum mai mult curaj sa le primim.

Ciclul urmator al fazelor Lunii ne va aduce  doua eclipse si prima conjunctie Saturn – Pluton, precum si conjunctia Jupiter-Nodul Sud. Vom incepe exercitiul de realiniere si relansare pe care il vom derula anul viitor, chiar din primele zile ale lunii ianuarie astfel ca, ne poate fi de folos aceasta ”baie inspirationala” de pe acest final de an.

Va indemn sa lucrati cu intrebarile voastre, sa cereti indrumare, concret, punctual, direct (pe firul scurt), pentru ca astfel va stabilizati conexiunea pe care primiti raspunsurile. Noi primim semnale si indrumare in flux continuu, doar ca nu observam mereu ceea ce vine catre noi.
Cand cerem constient o indrumare, ne potrivim in conexiunea stabilizata cu ghizii care ne ajuta si, vedem mai usor raspunsurile. Va indemn sa faceti aceasta pana la faza de Luna Plina cand, Soarele (Sagetator) si Luna (Gemeni) vor lucra cu cuadratura la Neptun, mai apoi Luna va face cuadratura la Lilith (Pesti) si, mai apoi la Chiron (Berbec).

Veti avea ocazia sa va depasiti temerile si sa primiti ghidarea.
Vom traversa exercitiul indoielii dar, vom avea puterea sa depasim testul, pentru ca Venus (Capricorn) va construi conjunctia la Saturn si apoi la Pluton, simultan cu sextile la Marte (Scorpion) si Neptun (Pesti) care, vor perfecta trigonul chiar dupa Luna Plina. Vom avea la dispozitie o energie care ne va stabiliza interior, ne va creste puterea de manifestare si, va stimula destelenirea sufleteasca.

Este important sa folosim constructiv energia fazei de Luna Plina, sa orientam atentia catre ceea ce alegem sa facem, pentru ca toata acea energie sa materializeze alegerile noastre constiente.
Materializam cu gandul si starea in care ne plasam.
Starea va fi ”asezata”.
Gandul poate fi orientat.
Cei care inteleg ce inseamna puterea gandului si ca o pot modela, pot folosi energia acestei faze de Luna Plina pentru a da un curs puternic de materializare alegerilor facute.
Exercitiul poate continua pana la solstitiul de iarna si, ne-ar putea fi de folos sa vedem ce vrem sa lamurim legat de planurile noastre, de strategia de implinire a planurilor, ce vrem sa lamurim in practica noastra spirituala si, sa lucram cu aceste idei pana la Luna Noua in Capricorn (26 decembrie), deci, pana la Craciun.

Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la
Atelierul anului – editia a cincea care va avea loc pe 12.12.2019: Cum folosim anul 2020?

Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 17 decembrie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Capricorn.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Sagetator care a avut loc pe 26 decembrie. Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii decembrie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna decembrie (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Sagetator, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina in Gemeni care se va forma pe 12 decembrie 2019. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: