Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 24 noiembrie 2019

Ziua generării posibilităților – 24 noiembrie 2019



 Folositi ziua aceasta in liniste, acea liniste care se naste din constienta. Cum ar fi sa trecem ziua aceasta impreuna? Indiferent de ce facem fiecare, sa stim ca suntem impreuna. Generam astfel, un val de energie noua care, ne va aduce alte posibilitati, ”data viitoare”.
Astazi suntem ajutati, energetic vorbind, sa generam posibilitati. Pe unele le vom vedea, pe unele le vom alege si, pe unele le vom materializa. Unele poate vor trece, neobservate.
Suntem ajutati sa deschidem alte variante de manifestare.
Si, posibilitatile care vin catre noi, se nasc din starea cu care le generam.

Prin urmare, sa nastem valul si el va creste si se va raspandi.
Sa facem totul in liniste constienta, stiind ca generam posibilitati noi.

Traversam zile de inchidere si deschidere de etapa de crestere. Poate ca nu vedem acum, logic, ce si cum inchidem, ce si cum deschidem. Unii dintre noi pot simti foiala energetica. Cunoasterea, sub diferitele ei aspecte, ne arata acest lucru. Putem folosi informatia si cunoasterea ca sa folosim astfel si potentialul.

In procesul schimbarii, mutati atentia de pe efortul de a face o schimbare pe rezultatul schimbarii. Ca sa iesiti din lupta, traiti in liniste. Daca va luptati sa eliminati lupta, generati lupta. Traiti in liniste si lupta va lasa in pace.

Ca sa avem de unde alege, generam posibilitati noi mai intai.
Daca ne tot intalnim cu aceleasi posibilitati, inseamna ca le-am generat din aceeasi energie.
Prin urmare, alegeti dintr-o energie noua, orice alegeti.

Am vazut in ultimul timp foarte des indemnul de a merge la vot in ideea ca, nu conteaza cu vine votam, doar sa mergem la vot. Conteaza starea cu care facem asta. Conteaza sa stim ca suntem impreuna si, conteaza sa ne ridicam deasupra luptei. Si, conteaza sa fim suficient de multi in energia noua, ca sa generam valul nou.
Stim ca facem asta, generam noile posibilitati, ale constientei si ale efortului comun.

Deocamdata avem ceea ce suntem – razboinici, pe orizontala si pe verticala, intre noi si cu ei.
Schimbarea o facem prin a ne pastra starea de constienta, molipsindu-i si pe cei din jur.
Efortul de a convinge pe cineva, oricare ar fi convingerile, ne coboara nivelul vibrational.
A arata o cale a Luminii, ne ridica nivelul vibrational, pentru ca suntem ajutati sa stralucim pentru a face calea vizibila.
Jocurile se fac, cand se fac, deasupra unui nivel de constienta scazut.
Manifestand linistea si pacea, se instaleaza intelepciunea si, se ridica nivelul de constienta.

Faceti ce faceti, in liniste, stiind ca generati schimbarea generand posibilitati noi.
Foarte rar ne intalnim cu un astfel de potential energetic, care ne propulseaza catre o crestere frumoasa. Nu ceea ce se vede acum ne aduce cresterea. Potentialul momentului ne aduce cresterea daca, il primim spre manifestare cu starea potrivita. Acelasi potential ne poate adanci in lupta care ne macina.

Conjunctia Venus-Jupiter de astazi, in contextul astral in care se produce, sustine transformarea care genereaza renasterea – ce am transmis cumva mai sus. Transformarea care se produce in interior, privind altfel lucrurile, oamenii, situatiile, experienta, viata.
A face lucrurle altfel, presupune sa facem ce facem cu o alta stare, cu alt inteles, ceea ce ne aduce posibilitatea de a face altceva, mai apoi. Se construieste posibilitatea de a face alte alegeri.
Este important sa schimbam energia din care facem alegeri, ca sa avem la dispozitie alte variante de a alege.

Raportandu-ne la ziua de astazi, a alegerilor, ne poate fi de folos sa intelegem ca putem genera acum, alte posibilitati pentru data viitoare, doar schimband starea cu care traversam, impreuna, aceasta zi. Oamenii noi opereaza in energia noua, in care, este important sa ne plasam, ca sa-i vedem, ca sa se lase vazuti, ca sa-i putem alege. Si, asta putem face acum. Ne plasam in energia noua, traind altfel momentul alegerii – in liniste, fara lupta, fara judecata, cu respect fata de energia veche care ne-a sustinut pana acum si pe care, o eliberam alegand sa traim altfel acest moment.
Si, este suficient sa fim in energia aceasta doar cei care generam valul ce se va raspandi.

Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.
Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 26 noiembrie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Sagetator.
In cadrul atelierului va avea loc si a doua intalnire din seria Podul de stele, Iasi – Chisinau.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Scorpion care a avut loc pe 28 noiembrie. Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii noiembrie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna noiembrie (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Scorpion, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la faza de Luna Noua in Sagetator care se va forma pe 26 noiembrie 2019. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: