Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 26 ianuarie 2020

Ciclul Lunii Noi în Vărsător, 2020.





Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 22 ianuarie 2020.
Varianta audio a atelierului prezinta un mod de lucru cu potentialul disponibil.
Atelierul se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Suntem în ciclul fazelor Lunii pe care l-am început cu Luna Nouă în Vărsător, care s-a format pe 24 ianuarie, pe gradul 5. Faza de Lună Plină a ciclului va fi pe 9 februarie, cu Luna pe gradul 20 Leu. 
Timpul Vărsătorului poate fi destul de dinamic. Este posibil să simțiți o presiune de a vă pune în mișcare, sau de a vă elibera dintr-o îngrădire care, vă încurcă mersul înainte. Poate fi un timp de deschidere către noi posibilități care, s-a potrivit acum în energia și viziunea largă a începutului de ciclu Saturn-Pluton în semnul Capricornului.

Am trăit un context similar de deschidere către nou, la începutul lunii august de anul trecut, când a fost Luna Nouă în Leu, tot în cuadratură cu Uranus (Taur) cum a fost și Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie. Acum însă, este mai puternic sau mai clar, impulsul către ajustare, de corecție, a parcursului în schimbarea la care lucrăm cu energia Uranus în Taur.
În ultimele șase luni, fiecare fază de Lună Nouă ne-a orientat cumva către acest exercițiu. Toate fazele de Lună Nouă au lucrat cu Uranus, în aspecte aproape perfecte. (vezi tema transmisă pentru atelier) Iar schimbarea nu trebuie să fie neapărat radicală. Poate părea însă radicală, dacă ne luptăm cu fluxul reînnoirii.
În ce mod, în ce direcție, în ce subiect, ați simțiți presiunea de a face altceva? Sau altfel? Sau, chemarea nivelului următor pe care puteți să vă valorizați? În domeniul de viață tranzitat de Uranus (primele grade din Taur).
Poate fi important să avem o abordare nouă, sau să pornim pe o cărare nouă, pentru a realiza valorizarea personală prin acel domeniu de viață.
Nu puneți presiune asupra minții voastre pentru a vedea schimbarea pe termen lung. Pe măsură ce lucrați cu posibilitățile care apar, descoperiți pașii următori.
Nu va opriți din a primi îndrumarea și posibilitățile doar pentru că nu aveți încă viziunea întreagă, sau cea pe care o considerați perfectă. Perfecționarea se realizează experimentând.
 
Tot acum intră și Lilith în semnul Berbecului (26 ianuarie) și, pe nivelul înalt energetic ne stimulează curajul și creativitatea cu care putem construi și lansa planuri noi, sau putem dezvolta planurile noastre pe direcții noi. Avem acest suport până în noiembrie. Și, este important să ne păstrăm pe nivelul înalt energetic, să ieșim repede de pe nivelul de jos, dacă ajungem pe acolo și, ne dăm seama dacă am ajuns acolo, după cât de grăbiți și agitați suntem.
 
Un instrument care ne ajută în ciclul acesta și, tot anul, este colaborarea Jupiter (Capricorn) – Neptun (Pești). Se perfectează sextilul Jupiter-Neptun (primul pas) pe 20 februarie și, ne lărgește viziunea, ne stimulează mecanismul intuitiv, percepția, primim și folosim mai ușor îndrumarea.
 
Avem la dispoziție și ciclul retrogradării planetei Mercur (02.02/17.02-10.03/29.03).
Observați în prima fază (02.02-17.02) în ce mod sunteți atrași în subiectele de lucru ale ciclului.
Folosiți perioada de retrogradare (17.02-10.03) ca să vă lămuriți  și, faza a treia ca să potriviți lucrurile.
 
Curaj și deschidere către ”imposibil”, descoperiți posibilitățile care va cresc.

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghdarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, la sală sau în varianta audio.
Următorul atelier va avea loc pe 20 februarie 2020, dedicat ciclului Lunii Noi în Pești.
Este disponibilă varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Varsator care a avut loc pe 22 ianuarie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Atelier astro Mercur – practică astrologică – primul atelier va avea loc pe 5 februarie.

Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).

Și, vă invităm la ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, la Iași, în zilele de 20-22 martie 2020.

Cadoul astrologic in timpul Varsatorului. Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Vărsătorului (pană pe 23 februarie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Vărsător, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină în Leu, care se va forma pe 9 februarie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: