Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 13 ianuarie 2020

Luna Nouă în Vărsător - Atelier Astro Mercur
Atelierul Astro Mercur se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.
Următoarea întâlnire este dedicată ciclului Lunii Noi în Vărsător și va avea loc pe 22 ianuarie.
Faza de Lună Nouă va fi pe 24 ianuarie, pe gradul 4 Vărsător.
Faza de Lună Plină va fi pe 9 februarie, cu Luna pe gradul 20 Leu.
Planeta Mercur va intra în mers aparent retrograd -17 februarie.
Planeta Jupiter va construi sextilul cu Neptun (primul pas) -20 februarie.
Și Lilith va intra în Berbec pe 26 ianuarie.
 
Vom urmări dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hărțile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul și contextul astral, constructiv, aplicând cunoașterea astrologică.
Pentru cei interesați,  în ultima jumătate de oră a programului dezvoltăm o secțiune a atelierului privind utilizarea practică a informației astrologice, având în vedere și alte chestiuni care pot să nu aibă legătură cu contextul astral al ciclului curent. Întreg atelierul prezintă utilitatea practică a informației astrologice dar, ne rezervăm jumătate de oră în care putem aborda orice subiect, după cum apar întrebările, chiar și în afara tematicii anunțate.
 
Vă invit la Atelier Astro Mercur, miercuri 22 ianuarie, de la ora 17:30, la Hotel Eden, sau în varianta audio (înregistrarea întâlnirii), să descifrăm împreună oportunitățile pe care ni le aduce noul ciclu, precum și exercițiile pe care le-am putea avea fiecare, de rezolvat.
La fiecare întâlnire prezentăm foarte scurt și concis informațiile de bază necesare pentru a înțelege mecanismul îndrumării astrologice. Învățam să ne orientăm pe o astrogramă.
Fiecare participant urmărește explicațiile pe harta natală proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informații despre planete, semne și case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentată încât poate fi accesibilă și celor care nu cunosc teoria astrologică.

Tema pentru acasă :) – tema nr. 1.
Va îndemn să vă uitați la schimbarea (sau la schimbările) la care lucrați-sau poate că nu lucrați :) –in viața voastră. Indiferent în ce fază sunteți, poate faceți o recapitulare. Dacă știți să vă uitați pe harta natală, vorbim despre primele grade din Taur, unde Uranus tocmai revine la mersul direct. 
Toate fazele de Lună Nouă din ultima jumătate de an au lucrat cu Uranus în aspect aproape perfect. Luna Nouă în Leu a fost în cuadratură cu Uranus, cu un orb de 2 grade, apoi, aspectele au fost în orb de cel mult jumătate de grad. Acum, Luna Nouă în Vărsător va fi în cuadratură cu Uranus, cu un orb sub 2 grade.  
Se poate face o analiză între două cuadraturi :) formate între Uranus și fazele de Lună Nouă, pentru a vedea ce semnale a transmis Universul către noi și, cum le-am folosit. 
Și următoarele două faze de Lună Nouă vor fi în aspect cu Uranus, cu orb destul de mic. Iar Luna Nouă în Taur va fi în conjuncție cu Uranus (23 mai). Tocmai ca să folosim din plin energia conjuncției, peste trei luni, ne-ar fi de folos să observăm cum ne stimulează în subiectul schimbărilor, faza de Luna Nouă în Vărsător și întreg ciclul pe care îl vom începe pe 24 ianuarie. 
Prin urmare, vă îndemn să faceți recapitulare. 
Vom vedea cum s-au activat domeniile de viață care ne-au susținut în acest exercițiu și cum am folosit instrumentele pe care le-am avut la dispoziție. 
Îndemnul este valabil și pentru cei care optează pentru varianta audio a atelierului – până la momentul ascultării înregistrării, rezolvați tema pentru acasă :)  

Și tema nr. 2: 
Ne vom uita la ciclul Jupiter-Neptun și, vă îndemn să vă uitați la zona de Pești din harta voastră (jumătatea a doua a semnului) și la ce ați făcut anul trecut în acest sector din viața voastră. Puteți face o recapitulare pe termen și mai lung. Ciclul curent Jupiter – Neptun, a început în anul 2009 cu conjuncția celor două planete, în trei pași, în mai, iulie și decembrie, pe gradul 26 Vărsător.
Acest ciclu lucrează destul  de subtil, pentru deschiderea noastră spirituală. 
Cum ați trăit un astfel de proces în acest ciclu Jupiter-Neptun?
Cum v-ați reorientat anul trecut? Ce conștientizări ați avut ? care v-au ajutat să va deschideți mai mult, eventual să vă reașezați pe calea voastră, dacă erați pe lângă cărare. Am mai lucrat cu tema aceasta și anul trecut, în exercitiul cuadraturii Jupiter-Neptun. Anul acesta vom avea la dispoziție energia celui de al doilea sextil al ciclului, în trei faze, începând  din 20 februarie când se formează primul aspect exact. 

Dacă ne uităm în urmă, etapa pe care am început-o în 2009, ne-a adus în anul 2012 teste majore  de desțelenire mentală și îndemnul de a avea încredere în vocea interioară. Lucram atunci și cu cuadratura Uranus – Pluton în încercarea de a iniția schimbările potrivite în viața noastră.
Deschiderea către mecanismele superioare ale minții noastre, acele mecanisme care folosesc gândirea intuitivă, s-a făcut, începând cu anul 2011, prin zona de pe harta noastră care găzduiește semnul Pești. Pe parcursul ciclului Jupiter-Neptun, început în 2009, fiecare domeniu din viața noastră ne-a oferit experiența creșterii prin acest tip de exercițiu, pe măsură ce a fost tranzitat de Jupiter, în nuanța semnului respectiv. 
Ciclul acesta se va încheia în aprilie 2022, când va începe un ciclu nou.
Ne vom uita în urmă, urmărind pe hartă natală cum au lucrat aceste planete, ca să putem folosi mai ușor și cu mai mult spor anul acesta energia sxetilului Jupiter-Neptun.  
 
Vă invităm la sala de conferințe a hotelului EDEN :
Miercuri 22 ianuarie  2020,
17:30-20:00, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Participare – 50 lei.
Participanții la întâlnire au acces gratuit la înregistrarea audio a atelierului.
 
Înscrieri pentru participarea la sală se fac până marți 21 ianuarie, spre seară.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:

Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.
 
Pentru cei care nu sunt din Iași sau care nu se potrivesc în programul atelierului, este disponibilă și varianta audio a întâlnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricând, aceasta fiind disponibilă după susținerea atelierului. Cei care solicită variantă audio înainte de întâlnire, pot transmite întrebări legate de teoria astrologică sau de modul în care o folosim, la care vor primi răspuns în cadrul atelierului. 
 
Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” : 
Fișierul și materialele de lucru vor fi transmise în seara atelierului. Împreună cu materialele atelierului (hărți și înregistrare) este transmisă și o descriere a modului de lucru, cu informațiile necesare pentru a putea urmări prezentarea (fișier audio separat).
 
De aseamenea, există grupul  Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând varianta audio.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.
 
Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Lună Nouă precum și, de dinamica ciclului pe care îl traversăm.
Ne propunem să vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca să participăm activ în procesul de creștere personală.
Descifrăm potențialul disponibil, astfel încât, să-l folosim constrctiv.
 
Prin urmare pot participa la atelier și cei care știu precum și cei care nu știu teoria astrologică.
La fiecare atelier reluăm pe scurt modul de citire a hărții. Interpretarea este rezultatul studiului și al experienței. Dar a ști să citim harta ne ajută să urmărim dinamica ciclului și, să folosim acest mecanism, dacă înțelegem cum funcționează – și asta facem la atelier, urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.
 
Atelierele se organizează înainte de faza de Lună Nouă, sau cel târziu în ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea să formulăm concluzii în legătură cu ciclul care se încheie (indiferent dacă participanții au fost sau nu prezenți la atelierul anterior) și, pentru a ne putea pregăti, fiecare în liniștea proprie, pentru ciclul următor.
Urmărim înlănțuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum și a ciclurilor planetare, în schema largă astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii și lungi, de timp.
 
Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
În cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem să  înțelegem și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât, să participăm activ și conștient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operăm fiecare dintre noi.

Pagina facebook a atelierului:
Spor  maxim între timp.

Niciun comentariu: