Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 10 iunie 2020

Luna Nouă în Rac - Atelier Astro MercurAtelierul Astro Mercur dedicat ciclului fazelor Lunii se va desfășura pe două secțiuni. Vom face două întâlniri, una pentru începători, care nu au cunoștințe de astrologie și, una pentru cei care se pot orienta deja pe harta natală și care, au minime cunostințe de teorie astrologică.
Ambele ateliere vor avea aceeasi tematică, cu abordare diferită și, se vor derula online.
Spațiul virtual în care se va derula atelierul va rămâne deschis pentru toți participanții, pentru întrebări, discuții, completări ulterioare-atât pentru cei care au participat în direct, cât și pentru cei care vor alege varianta video. 

Următoarea întâlnire este dedicată ciclului Lunii Noi în  Rac și va avea loc, astfel:
-pe 17 iunie de la ora 18:00 va avea loc întâlnirea pentru ”avansați” :)
-pe 18 iunie de la ora 18:00 va avea loc întâlnirea pentru începători.

Urmează ciclul în care va avea loc a doua conjuncție Jupiter-Pluton de anul acesta. De asemenea, planetele Venus și Mercur vor reveni la mersul direct, Saturn în mers aparent retrograd revine în Capricorn, iar Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă.

Vom vedea cum este stimulată harta natală de acest context astral.
Faza de Lună Nouă va fi pe 21 iunie, pe gradul 1 Rac.
Planeta Venus va reintra în mers direct pe 25 iunie.
Ciclul retrogradării planetei Venus: 09.04.2020/13.05-25.06.2020/29.07.2020
Conjunctia Jupiter – Pluton in Capricorn: 30 iunie, ora 09:32
Faza de Lună Plină va fi pe 5 iulie, cu Luna pe gradul 14 Capricorn.
Chiron intra in miscare retrograda pe 11 iulie.
Ciclul retrogradării lui Chiron: 22.12.2019/11.07-15.12.2020/08.04.2021.
Planeta Mercur va reintra în mers direct pe 12 iulie.
Ciclul retrogradării planetei Mercur: 02.06.2020/18.06-12.07.2020/26.07.2020.
Faza de Lună Plină va fi pe 5 iulie, cu Luna pe gradul 14 Capricorn, cu eclipsă de Lună prin penumbră.
Luna Noua in Rac va fi pe 20 iulie, pe gradul 29.

Fiecare participant urmărește explicațiile pe harta natală proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informații despre planete, semne și case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentată încât poate fi accesibilă și celor care nu cunosc teoria astrologică și care, pot participa la atelierul pentru începători, pe 20 mai.

Vom urmări dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hărțile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul și contextul astral, constructiv, aplicând cunoașterea astrologică.
În limita timpului disponibil putem discuta și alte chestiuni care pot să nu aibă legătură cu contextul astral al ciclului curent. Întreg atelierul prezintă utilitatea practică a informației astrologice și, putem aborda orice subiect, după cum apar întrebările, chiar și în afara tematicii anunțate.

Avand in vedere ca atelierul se va derula online, participantii vor primi informatii pentru accesul la spatiul in care ne vom intalni. Materialele de lucru vor fi transmise cu câteva ore înainte de întâlnire. Daca doriti, materialele pot fi transmise în timp util pentru a putea fi tiparite.


Tema pentru acasă :) 
Vă îndemn să reluați inceputul lunii aprilie, când a avut loc prima conjuncție Jupiter-Pluton in Capricorn (4/5 aprilie). Urmează pasul doi al acestui aspect, cu ambele planete in mers aparent retrograd, pe 30 iunie. Poate fi acum faza de clarificare in subiectul activat de acest aspect, mai ales ca retrogradarea lui Mercur sustine procesul de constientizare.
Prin urmare, va îndemn să faceți recapitulare. Îndemnul este valabil și pentru cei care optează pentru varianta audio/ video a atelierului – până la momentul în care veți lucra cu înregistrarea (audio/video) a atelierului, rezolvați tema pentru acasă :)  

Vă invităm la întâlnirea noastră online :
Miercuri 17 iunie - avansați, care se pot orienta pe harta natală, au minime cunostințe teoretice.
Joi 18 iunie – începători, care nu au cunoștințe de astrologie.
18:00-20:30, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Participare – 50 lei.
Participanții la întâlnire au acces gratuit la înregistrarea audio/video a atelierului.
 
Înscrieri pentru participare se fac până Miercuri 17 iunie, respectiv Joi 18 iunie, ora 12:00.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:
 
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.
 
Există grupul  Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând varianta audio.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.
 
Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Lună Nouă precum și, de dinamica ciclului pe care îl traversăm.
Ne propunem să vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca să participăm activ în procesul de creștere personală.
Descifrăm potențialul disponibil, astfel încât, să-l folosim constrctiv.
 
Prin urmare pot participa la atelier și cei care știu precum și cei care nu știu teoria astrologică, in cele două variante prezentate.
La fiecare atelier reluăm pe scurt modul de citire a hărții. Interpretarea este rezultatul studiului și al experienței. Dar a ști să citim harta ne ajută să urmărim dinamica ciclului și, să folosim acest mecanism, dacă înțelegem cum funcționează – și asta facem la atelier, urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.
 
Atelierele se organizează înainte de faza de Lună Nouă, sau cel târziu în ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea să formulăm concluzii în legătură cu ciclul care se încheie (indiferent dacă participanții au fost sau nu prezenți la atelierul anterior) și, pentru a ne putea pregăti, fiecare în liniștea proprie, pentru ciclul următor.
Urmărim înlănțuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum și a ciclurilor planetare, în schema largă astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii și lungi, de timp.
 
Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
În cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem să  înțelegem și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât, să participăm activ și conștient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operăm fiecare dintre noi.


Este disponibilă Varianta video a atelierului  din data de 19/20 mai 2020 care, prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu (pe care l-am început cu Luna Nouă în Gemeni) cât și pe termen lung.

Spor  maxim între timp.

Niciun comentariu: