Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 2 august 2020

Ajutăm trecutul și reconstruim viitorulExtras din Buletinul nr. 131/iulie 2016, transmis in Grupul Astro Mercur. Poate vă ajută acest mod de lucru, acum.

”Eu v-am îndemnat să nu stați prea mult în trecut.
Acum vă invit la o abordare globală a trecutului.
Am constatat iî ultimele zile că, a apărut ideea de rezolvare a unor exerciții prin care putem realiza un impact asupra strămoșilor și urmașilor noștri- în discuții pe care le-am avut în consultații. Anul acesta a apărut subiectul de mai multe ori, dar s-a repetat mai des acum.

Sună ciudat dar eu vă invit la un exercițiu foarte practic.
După ce am găsit acest mod de lucru pentru alții – potrivit a fi făcut acum, dar el se poate face oricând descoperim că este de folos – am experimentat pe mine, am găsit lucruri interesante și după ce am lucrat, ieri, am dormit - ieri după faza de lucru am dormit vreo oră, ceea ce mi se întamplă foarte rar, astă noapte am dormit “lemn” :) și m-am trezit târziu, lucruri care de asemenea se intamplă foarte rar. În astfel de situații, după ce se lucrează conștient, urmează faza de lucru inconștient plus faza de lucru a echipei, fază care se derulează mai spornic când dormim, mai ales că putem participa și noi, la nivel energetic.

Astfel că, mi-am dat seama că putem îmbina și, simultan, extinde semnificația Lunii Noi, să folosim cunoașterea pe care o avem, pentru a o extinde și pentru a lucra la scară largă, în trecut, într-un mod “tehnic” ... adică fără prea multa filozofie, înțelegând mecanismul interacțiunii energetice și înțelegând cum producem efectele.

Explic acum ideile de bază ale modului de lucru și vă îndemn să filtrați și să vă potriviți fiecare în context după cum sunteți îndrumați.

Fac o precizare: am lucrat astfel de multe ori în ultimii 20 de ani, de fiecare dată au fost particularitățile cazului respectiv și, menționez ca modul de lucru nu s-a născut dintr-un curs anume, la care să fi fost. Am preluat ideea de măsuratori radiestezistice ți ideea legăturilor peste generații din cunoașterea IE așa cum am accesat-o eu acum 20 de ani – nu știu ce se face la cursuri acum.

Prin urmare, cei care ați fost la diferite cursuri și aveți o metodă de lucru, folosiți-o, adaptați-o, simplificați-o.

Eu vă propun următoarele :
Știm că suntem într-un continuum energetic – dpdv spațial și temporal.
Poate vă ajută să aveți imaginea unei curgeri, cu focalizare pe secțiunea curgerii ... noi suntem în fiecare moment într-o astfel de secțiune. Fiecare în curgerea lui. Există sursa din care se nasc curgerileîntr-un ritm și într-un program și fiecare curgere este la rândul ei sursă.
N-am avut ideea asta până acum, dar cred că ne ajută cumva dacă s-a construit.

Acum reluăm ideea programelor peste generații – pe care ați întâlnit-o probabil deja.
Scurt și concis : Este posibil ca la un moment dat cineva din lanțul strămoșilor noștri să fi generat un tipar de experiență care s-a perpetuat până în viața noastră Eu am găsit astfel de tipare care s-au întins și pe mai mult de 20 de generații.
Vorbim despre tiparele care ne încurcă.
Vorbim despre înlănțuirea generațiilor – fiind posibil ca noi să fi fost prezențiîn acest tipar și în altă viață, depinde pe câte generații s-a transmis tiparul și depinde de istoricul fiecăruia.

Este important să fim conștienți că fiecare strămoț a trăit cum a știut el mai bine.
La fel, noi când am participat la construirea lanțului de generații și, la întreg istoricul personal pe fluxul vieților anterioare, am făcut ce am știut noi că ar fi potrivit să facem și/sau ce am considerat “atunci” că putem face.

Prin urmare, înțelegem limitarea anterioară și o iertăm (iertăm înțelegând, de fapt).
Înțelegem că acum prin ceea ce facem eliberăm pe toți cei implicați și afectați de tipar, oriunde s-ar afla ei – în lumea energetică, sau aici in planul fizic, dacă primesc eliberarea. Cei care sunt “sus” vor primi o bulă de energie frumoasă care-i va ajuta să se ridice mai mult, “ușurând” bagajul de învatat-rezolvat.

Vă îndemn la o abordare tehnică/practică, nu emoțională.
Suntem pe un șantier cu o schemă în față (cea a transmiterii tiparului) ăi aplicăm o procedură.
Puteți plânge după aceea cât vreți :)

Chem echipa mea– toate ajutoarele de Lumină care trebuie, vor și pot să ne ajute în acest demers. Pot fi ghizii noștri, permanenți sau ocazionali, pot fi cei din înlănțuirea generațiilor care se află în lumea energetică, pot fi cei care se află în planul fizic dar care aleg să participe la exercțtiu prin construcția lor energetică.
Știu că lucrez numai ceea ce am eu de făcut, împreună cu echipa mea.
Știu că sunt canal de Lumină și că gândul meu focalizează Lumina care circulă prin mine, răspândind-o pe direcțiile pe care orientez atenția.
Iert și cer iertare – simplu și eficace, cu trăirea sentimentului de drag de oameni.
Dirijez Lumina pe toate conexiunile energetice, pe orice direcție spațio-temporală, otimizându-le pe nivelul optim de funcționare – aceasta însemnă că vor fi și conexiuni inactive, iar toate cele active vor funcționa pe nivelul optim, pe care se face schimbul optim de energie (informație). Dirijăm astfel Lumina până ne obișnuim cu ideea că toate conexiunile funcționează optim (inclusiv cele inactive, optim fiind să nu fac schimb energetic cu acele destinații, acum sau un anumit interval de timp).
Dirijez Lumina, peste generații, către sursa tiparului pe care am înțeles să-l modelez (către acel stramoș care a generat tiparul). Inserez alimentarea cu Lumină în acel punct al arborelui, al succesiunii generațiilor. Stiu (eventual văd) că Lumina circulă de la sursa tiparului pe conexiunile cu urmașii, până la mine și mai departe la urmașii de după mine, la “infinit”.
Mulțumim pentru ajutor.
Mulțumim pentru rezultat – ieșirea din reperele tiparului, a tuturor celor implicați care, aleg să participe și/sau să primească ajutorul acesta, inclusiv cel ce lucrează :) 

Lucrați împreună cu echipa voastră. Știți asta, dacă alegeți asta.

Poate fi de folos identificarea tiparului mai întâi – conștientizările ajută la eficacitatea exercițiului.
Se poate lucra foarte bine fără identificarea unui tipar, alegând să lucrez pentru eliberarea dintr-un program care a fost generat de un stramoș și care mă ține pe loc, acum, oricare ar fi acela.

La prima vedere pare că ar fi potrivit să lucrăm pe faza de decreștere a Lunii, dar, acesta nu este un exercițiu de curățare energetică. Eu îl văd ca pe un exercițiu de construcție, chiar dacă pare reconstrucție, pentru că suntem în ciclul Lunii Noi care s-a așezat pe casa a 9-a și,înainte de toate facem un exercițiu de extindere și de folosire a cunoașterii. Lucrăm cu tipare (programe). Pe faza de descreștere vom lucra cu reziduurile energetice care, sunt de tip emoțional-afectiv, pe care le vom identifica eventual dar, pe care le vom “elibera”, de care ne vom desprinde.

Putem face asta oricând.
Dar putem folosi anumite fluxuri pentru a face mai mult decât oricând :)
Aveți încredere în construcția voastră energetică care, se descurcă foarte bine fără bruiajul gândurilor și emoțiilor voastre.
Aveți încredere în echipă și rugați echipa să optimizeze participarea la exercițiu – să primească/să cheme ei în exercițiu pe cei care au de lucru alături de voi, după chemarea inițială pe care o faceți voi.”

Aici a fost vorba despre Luna Nouă în Rac din iulie 2016, deci reperele astrologice sunt pentru atunci. Modul de lucru se poate practica după cum ne cheamă, pe fiecare. El s-a construit în acel context și, s-a așezat astfel odată cu construirea Buletinului transmis în Grup. Spor maxim.


Vă invităm alături de noi la:
Restart 2020 – unde am ajuns și încotro ne indreptăm

Atelier Astro Mercur – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 18 august (avansați) si pe 19 august (începători), și, este dedicat ciclului Lunii Noi în Leu.

Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Lunii Noi în Rac, care a avut loc în cele două variante, pe 20 si 21 iulie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Astrologul Amator – 31 august, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a).
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:

https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

https://www.facebook.com/events/490678908303201/

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Leului (pană pe 19 august, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Leu, distribuit în Grupul Astro Mercur - grup online de susținere în procesul de creștere personală, care funcționează continuu, lansat în decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :) sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Nouă însemnul Leu, care se va forma pe 19 august 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur, să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur
Poate vă ajută:

Cum fac asta?
Un mesaj pentru acum.
Gândirea intuitivă.
Exercițiu mental - gândirea conștientă.

Niciun comentariu: