Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 28 septembrie 2020

Ciclul Lunii Noi în Fecioară, 2020



Rezumat Atelier Astro Mercur din 16-17 septembrie 2020.
Varianta video a atelierului prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se derulează in două variante, cunoscători și necunoscători ai teoriei astrologice. Deci, se adresează tuturor și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Suntem în timpul Balanței și, in ciclul Lunii Noi în Fecioară pe care, l-am început cu Luna Nouă de pe gradul 26 Fecioară, pe 17 septembrie, ora 14:00, ora României. Faza de Lună Plină va fi pe 2 octombrie, la ora 00:05, pe gradul 9 Berbec. Saturn va reveni la mersul direct pe 29 septembrie iar Pluton pe 4 octombrie. Jupiter va reface sextilul cu Neptun pe 12 octombrie. Pe 14 octombrie Mercur va intra în mers retrograd. Poate fi ciclul acesta un timp al materializării, un timp de analiză si construcție.

Suntem presați să facem ajustări din mers, asupra alegerilor făcute, asupra modului în care gândim soluțiile, asupra modului în care ne raportăm la soluții.
Ajustările pot avea în vedere experiențe derulate la vremea solstițiului de vară, când Luna Nouă în Rac a fost în conjuncție cu Nodul Nord, abia intrat în semnul Gemenilor. Acum Luna Noua a fost în cuadratură cu axa Nodurilor.

La faza de Luna Plină, Luna va fi în conjuncție cu Chiron în Berbec. În primăvară, Luna Nouă în Berbec a fost de asemenea în conjuncție cu Chiron și, este posibil să se fi declanșat atunci un proces de reorganizare interioară, de renegociere de tip ”eu cu mine”, de recunoaștere a nevoilor de expresie și de manifestare, a nevoii de a fi cine suntem.
Învățăm să fim cine suntem, cu Chiron în Berbec și, Luna Plină ne poate arăta acum, cât ne lăsăm să fim cine suntem.

Neptun va lucra cu cuadratură la axa Nodurilor Lunare până la primavară, cum maximă intensitate în ianuarie. Lucrăm în continuare, câteva luni, pentru a simți alegerile potrivite, prin deschidere mentală. Pentru a alege cu inima, este important să ne deschidem atât de mult mintea, încât să o aducem în liniștea în care să simțim alegerea inimii.

A alege din inimă nu înseamnă să nu mai lucrăm cu planul mental ci, să folosim mecanismele mentale din ce în ce mai profund și din ce în ce mai complex, dar din ce în ce mai ușor, pe măsură ce ne antrenăm, tocmai ca să asigurăm liniștea necesară ascultării interioare, ca sa orientăm atenția pe direcțiile care susțin creșterea personală și, tocmai ca sa pătrundem cât mai profund și cât mai conștient în subiectele experiențelor pe care le trăim.

Vă îndemn să vă lăsați mintea liberă și, pentru aceasta, vă îndemn să-i dați de lucru – lectură și film, după cum vă cheamă. Vă mai îndemn să alegeți mai atent ceea ce citiți/vizionați. Folosiți timpul și energia voastră și, este vorba despre asumarea recepției și preluării informației.

Avem la dispoziție mai multe nuanțe energetice pentru a realiza o deschidere mentala, acum.
Mercur a lucrat în primul sfert al ciclului cu cuadratură la Jupiter, Pluton, Saturn (a doua cuadratură a ciclurilor planetare, înainte de conjuncțiile pe care le va realiza în ianuarie). Pe 23 septembrie a început un nou ciclu de retrogradare în care, stimulează din plin cu cuadratura la Saturn și opoziție la Lilith si Uranus, toate cele trei aspecte fiind realizate in trei pasi.
Jupiter va realiza din nou sextilul cu Neptun (pasul trei) iar până la Luna Plină, Luna va activa maxim acest aspect, prin conjuncțiile cu Jupiter și Neptun.
Și, tot Luna, în energia ei de Luna Plină, va fi în conjuncție cu Chiron.

Exercițiul de deschidere mentală ne ajută să așezăm in noi, în liniște și pace, experiențele activate anul acesta, să trecem astfel prin procesul de vindecare interioară (primul nivel de lucru cu energia de tip Chiron), astfel încât, să pășim către nivelul mai înalt al acestei energii și, să lucrăm conștient în procesul de ghidare, de primire a învățăturilor care ne sunt de folos acum.

Cunoașterea nu ajunge oriunde.
Dacă ajunge la noi, suntem onorați că ne-a fost transmisă.
S-o primim și s-o folosim.
Acest lucru presupune o anumită atitudine, care susține anumite alegeri – alegerile potrivite fiecăruia. Experimentăm astfel retrogradarea planetei Marte care, reface în acest ciclu, colaborările cu Saturn, Pluton și cu Jupiter (pasul doi) și, am revenit la ideea de la început – ajustările din mers.
Faceți ce faceți, pentru că și dacă simțiți să faceți.

Înregistrarea audio/video a atelierului

Vă invităm alături de noi la:

Chiron în Berbec (2018-2027)”- Atelier practică astrologică 01 octombrie 2020, live online.

Atelier Astro Mercur – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 19 octombrie (avansați) si pe 20 octombrie (începători), și, va fi dedicat ciclului Lunii Noi în Balanță.

Astrologul Amator – 27 octombrie, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a).
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjuncția Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți :
Ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.
https://www.facebook.com/events/490678908303201/

Și Ritmuri Astrale, sesiunea de toamnă, care a avut loc pe 19 septembrie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/390826685235553/


Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :) sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în semnul Berbec, care se va forma pe 2 octombrie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur, să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicităților prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:
Cum fac asta?
Un mesaj pentru acum.
Gândirea intuitivă.
Exercițiu mental - gândirea conștientă.

Niciun comentariu: