Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 22 noiembrie 2021

Luna Nouă în Săgetător - Atelier Astro Mercur




Atelierul Astro Mercur dedicat ciclului fazelor Lunii se desfășoară online, pe o pagină de eveniment privat, care va rămâne deschisă pentru toți participanții, pentru întrebări, discuții, completări ulterioare-atât pentru cei care au participat în direct, cât și pentru cei care vor alege varianta video.
Pentru începători este disponibilă în varianta video, seria de trei ateliere ”Bazele culturii generale astrologice”.

Următoarea întâlnire este dedicată ciclului Lunii Noi în Săgetător și, va avea loc pe 2 decembrie de la ora 18:30.
Fiecare participant urmărește explicațiile pe harta natală proprie.
Vom vedea cum este stimulată harta natală de acest context astral pe care, ne pregătim să-l traversăm și, să descoperim potențialul la care ne oferă acces.

Urmează ciclul fazelor Lunii în care:
Faza de Lună Nouă în Săgetător va fi pe 2 decembrie, pe gradul 13, va activa Nodul Sud și ne va aduce o eclipsă de Soare.
Venus începe ciclul retrogradării în Capricorn, pe 19 decembrie.
Chiron revine la mersul direct, în Berbec , tot pe 19 decembrie.
Faza de Luna Plină cu Luna în Gemeni, va fi tot pe 19 decembrie.
Soarele va intra în Capricorn – solstițiul de iarnă – pe 21 decembrie.
Cuadratura Saturn-Uranus, al treilea aspect exact, pe 24 decembrie.
Jupiter va intra în Pești, pe 29 decembrie.
La ambele faze Lunare – Luna Nouă și Luna Plină – Luna va fi în cuadratură cu Neptun.
Luna Nouă în Capricorn va fi pe 2 ianuarie 2022.

Prin urmare, vom lucra cu harta Lunii Noi, cu harta Lunii Pline, cu ciclul retrogradării lui Venus și, vom transla informațiile pe harta natală.

Vom urmări dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hărțile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul și contextul astral, constructiv, aplicând cunoașterea astrologică. Urmărim și descifrăm mecanismul interacțiunilor energetice, în fluxul dinamicii contextului astral.

În limita timpului disponibil putem discuta și alte chestiuni care pot să nu aibă legătură cu contextul astral al ciclului curent. Întreg atelierul prezintă utilitatea practică a informației astrologice și, putem aborda orice subiect, după cum apar întrebările, chiar și în afara tematicii anunțate.

Având în vedere ca atelierul se va derula online, participanții vor primi informații pentru accesul la spațiul în care ne vom întâlni. Materialele de lucru vor fi transmise cu câteva ore înainte de întâlnire. Dacă doriți, materialele pot fi transmise în timp util pentru a putea fi tiparite.

Vă invităm la întâlnirea noastră online:
Joi 2 decembrie 2021.
18:30-20:30, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Participare – 50 lei.

Înscrieri pentru participarea în direct se fac până pe 2 decembrie, ora 12:00.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:

https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere Astro Mercur.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.

Există grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat la cel puțin un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând variantele audio/video, precum și cei care participă la întâlnirile Astrologul Amator (eveniment online, lunar, gratuit).
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.

Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Lună Nouă precum și, de dinamica ciclului pe care îl traversăm.
Ne propunem să vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca să participăm activ în procesul de creștere personală.
Descifrăm potențialul disponibil, astfel încât, să-l folosim constructiv.

Despre astrologie
Despre anul 2021

Atelierele se organizează înainte de faza de Lună Nouă, sau cel târziu în ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea să formulăm concluzii în legătură cu ciclul care se încheie (indiferent dacă participanții au fost sau nu prezenți la atelierul anterior) și, pentru a ne putea pregăti, fiecare în liniștea proprie, pentru ciclul următor.
Urmărim înlănțuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum și a ciclurilor planetare, în schema largă astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii și lungi, de timp.

Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
În cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem să înțelegem și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât, să participăm activ și conștient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operăm fiecare dintre noi.
Spor maxim între timp.

Pe 16 decembrie va avea loc atelierul anului 2022, la care au acces gratuit toți cei care au participat la cel puțin 5 ateliere Astro Mercur, anul acesta.

”Gânduri printre rânduri” – vol. 1- Exerciții și îndemnuri pentru creșterea personală, extrase din practica astrologică.
Cartea poate fi comandată aici:
https://docs.google.com/forms/d/1XHJkblZx6QnRHjfHcBK3JHM9NCVaM9RajWqBVOUoQrc/edit?usp=sharing

O prezentare a cărții poate fi văzută aici:
https://www.facebook.com/ana.tautu/videos/3987715797961495/
În carte sunt prezentate fragmente din materialele transmise în Grup Astro Mercur, care funcționează din decembrie 2013.
Modul de lucru în grup susține creșterea personală, prin dezvoltarea conștienței materializării, prin interacțiune energetică conștientă, organizând energia prin algoritmi.
Cu drag, lectură cu folos.


Niciun comentariu: