Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 10 ianuarie 2022

Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești – practică astrologică


Continuăm seria atelierelor de practică astrologică, în formatul nou, lansat anul trecut, pe care îl dezvoltăm anul acesta. 
Anul trecut am lucrat trei tematici în acest format: -
-am lucrat cu planeta Pluton, în luna iulie 2021, 
-cu Nodurile Lunare în septembrie și 
-cu ”Intuiția” în noiembrie.

Acum vă invit să lucrăm cu energia conjuncției Jupiter-Neptun care se va forma în semnul Pești în aprilie 2022. 

Este un eveniment astrologic destul de rar.
Conjuncția anterioară în semnul Pești, s-a format în (martie) 1856.
Iar următoarea conjuncție Jupiter-Neptun în Pești, va fi în (mai) 2188 (pe ultimul grad al semnului).

Și, dacă tot suntem aici, în această energie, putem alege să o experimentăm pe un nivel cât mai înalt.Cum ați dezvoltat domeniul de viață care găzduiește semnul Pești?
Cum vă simțiți, în viața voastră, în tematica respectivă?
Aveți planuri? Până unde le-ați materializat?
Puteți crește foarte mult în zona aceasta, a semnului Pești.
Puteți declanșa acum o creștere, care va fi alimentată energetic în următorii ani, în anumite momente cheie, pentru fiecare.
Și, ne putem angaja cu toții, pe un flux de creștere, care va fi susținută în următorii ani, în anumite momente cheie, importante pentru noi toți, pentru întreaga planetă.

Este posibil ca și conjuncția anterioară Jupiter-Neptun, din Vărsător să fi avut loc în aceeași casă astrologică și, să fi alimentat același sector din viața voastră (mai 2009, la pachet cu Chiron). Sau, este posibil ca următoarea conjuncție Jupiter – Neptun, din Berbec, (mai 2035) să alimenteze același sector de viată, pe harta voastră natală.
Cercetăm deci, descoperim și experimentăm conștient.

Noua formă de organizare a atelierului, lansată anul trecut, pe care o dezvoltăm anul acesta, presupune o perioadă de lucru împreună, (practică astrologică).
Atelierul va avea loc în intervalul 11-21 februarie, în varianta online.
Vom lucra într-un grup închis, fără program fix, mai puțin programul intervențiilor pe care le voi face în direct, program care va fi anunțat la prima întâlnire.

Fiecare participant se pregătește în ritmul său, eu vă îndrum după cum are fiecare, nevoie de îndrumare. Voi face cel puțin patru intervenții în direct, anunțate, pentru a vorbi despre modul de lucru și pentru a răspunde la întrebări.
Prima intervenție în direct va fi pe 11 februarie, când se va constitui grupul de lucru. Va fi o discuție în două părți: prima pentru a explica modul de lucru, iar a doua pentru începători – pentru a explica cum lucrăm cu harta natală.
Ultima intervenție în direct va fi pe 21 februarie, când vom așeza concluziile.
Între timp răspund la întrebări, discutăm, analizăm, cercetăm, împreună.

Scopul profund, ar fi să descifrăm sensul experiențelor de viață, pe care le gestionăm în simbolismul casei astrologice tranzitate, să facem conexiunile cu restul hărții, pentru a vedea cum lucrează împreună diferite sectoare de viață. Astfel, ne putem (re)organiza mai bine efortul, ne putem ajusta alegerile, folosim potențialul.

Atelierul se adresează celor care știu să se orienteze pe harta natală, care sunt familiarizați cu planetele, semnele și casele astrologice, cu aspectele planetare.
Este un atelier în format diferit de atelierele pe care le organizez lunar, înainte de faza de Lună Nouă, prin care urmărim interacțiunea cu contextul astral.

Vom lucra cu:
-harta natală, pe care identificăm potențialul conjuncției Jupiter-Neptun.
-zona de Pești din harta natală, pe care o analizăm uitându-ne puțin (mai mult) în urmă și, înainte, la momente importante de activare a acestei zone.
-conexiunile dintre această zonă (Pești) și restul hărții.
-mod de lucru curent, pentru observarea și valorificarea potențialului, folosind contextul astral – momente cheie ale anului 2022.

Înscrieri pentru participarea în direct se fac până pe 11 februarie, ora 12:00. Se pot face înscrieri și după această dată, cu reducerea timpul de lucru împreună.
Pentru cei care participă pentru prima dată la un atelier Astro Mercur, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Sau prin mesaj privat, mail, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.

Vă invităm să participați la activitatea noastră online :
În intervalul 11-21 februarie 2022,
Participare – 150 lei.

Pentru cei care nu se potrivesc în programul atelierului, va fi disponibilă varianta video a întâlnirii, prin acces în grupul de lucru la momentul solicitării.
Se pot urmări discuțiile, răspunsurile la întrebările care se adună în grupul de lucru, se mai pot pune întrebări la care voi răspunde după cum ajung la ele.
Se poate lucra individual cu clipurile și cu materialele transmise, acestea rămân pe pagina grupului, vor putea fi accesate oricând.

Solicitarea variantei înregistrate se poate face oricând, în timpul atelierului sau după intervalul în care are loc acesta, accesul în grup fiind disponibil începând cu 11 februarie 2022.
O recapitulare care poate fi de folos, în pregătirea pentru aprilie și pentru atelier:
Gânduri de sub Luna Plină  

De aseamenea, există grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat la cel puțin un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând varianta înregistrată.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.
Spor maxim între timp.
Anca Tăutu
Astro Mercur


Niciun comentariu: