Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 20 iulie 2013

Luna Plina in semnul Varsatorului – 22 iulie 2013.






   Faza de Luna Plina a ciclului lunar curent se formeaza luni 22 iulie 2013, ora Bucurestiului 21:16, cu Luna pe primul grad din semnul Varsatorului si Soarele in opozitie, pe primul grad din semnul Leului. 

   Practic Luna Plina se formeaza la granita dintre zodii, pe fondul schimbarilor de regim vibratoriu :


 
  • Luna trece din semnul Capricornului in semnul Varsatorului,
  • Soarele trece din semnul Racului in semnul Leului, pe care il tranziteaza pana pe 23 august,
  • Venus trece din semnul Leului in semnul Fecioarei, pe care il tranziteaza pana pe 16 august.
Sufletul nostru a trecut printr-un  antrenament in forta in aceasta luna de vara si de vacanta pentru multi dintre noi. Saptamana trecuta s-a format piramida pe semne de apa (Jupiter –Saturn-Neptun) iar Luna a participat la aceasta configuratie astrala mai intai prin conjunctia cu Jupiter (pe 7 iulie inainte de faza de Luna Noua) apoi prin conjunctia cu Saturn (pe 17 iulie) si urmeaza conjunctia cu Neptun (pe 25 iulie) dupa Luna Plina.
Cumva, pare ca preluam potentialul acestei colaborari astrale, din cele trei puncte de vedere ale celor trei participanti la construirea acestei configuratii.

Acum suntem pe coama unui val energetic care, ne arunca pe fiecare pe malul potrivit, dupa cum ne dorim si ne tin puterile.
Opozitia Soare –Luna interactioneaza doar cu planeta Saturn prin cuadraturi. Iar planetele personale construiesc opozitii : Venus cu octava ei superioara Neptun si, Mercur a reintrat in mers direct din opozitia cu Pluton.
Pana la momentul fazei de Luna Plina, planeta Marte inchide si ea configuratia piramidala, prin conjunctia cu Lilith (duminica) si apoi cu Jupiter. Iar pana la sfarsitul saptamanii viitoare, Marte construieste opozitia cu Pluton.

Planul emotional este greu incercat.
Oricat am cauta un punct de sprijin, nu-l gasim decat daca privim catre noi si daca facem efortul cuvenit schimbarilor carora le-a sosit timpul.
Poate sa apara frica de schimbare, pentru ca se accentueaza nevoia de securitate.
Cu frica de schimbare negociem de ceva vreme, dar se pare ca ragazul se cam apropie de termenul la care avem ocazia sa demonstram ca ne-am cladit increderea in noi si in  rezultatul nostru. Acum frica poate sa iasa (sa se elibereze) prin conflict, printr-o explozie emotionala care sa genereze transformarea, fie in mod brusc, neasteptat (daca nu am lucrat de loc la acest capitol) fie printr-un salt constient, care sa reprezinte o inchidere de etapa de evolutie, tocmai pentru a deschide o noua etapa.

Energia Lunii Pline in semnul Varsatorului ne atrage intr-o zona de materializare rapida si, poate scoate la lumina anumite profunzimi ale sufletului pe care omul din noi sa le descopere sau sa le vada altfel, dintr-o alta perspectiva.
La nivel individual aceasta descoperire interioara contribuie la concretizarea propusa de faza lunara, pe directia si in domeniul de viata pe care se suprapune in harta natala a fiecaruia Luna Plina – gradul 1 Varsator – dar, cu realizarea transformarii din zona primului grad din semnul Leului. In zona respectiva, de transformare, se construiesc situatii prin care avem ocazia sa intelegem cum si in ce sens ar fi potrivit sa ne modulam personalitatea, pentru a face, in mod efectiv, niste schimbari importante in viata.

Se simte un plus de energie care se cere dirijata cu mare atentie, pentru ca in schema energetica a momentului apare si Nodul Nord, prin care se descarca cel mai tensionat aspect al hartii, opozitia triplei conjunctii Marte-Lilith-Jupiter cu Pluton. Si, Nodul Nord construieste un trigon cu Mercur, care tocmai si-a reluat mersul direct.

Putem dezvolta o mare energie creatoare si avem si capacitatea de a o gestiona.
Dar avem si disponibilitatea necesara?
Ne asumam acest dar, precum si efortul aferent  valorificarii lui?

Suntem intr-un contact multivalent cu planurile energetice (divine) si colaborarile astrale pe semne de apa ne-au deschis si ne-au echilibrat conexiunile. Si ne-au adus luciul de apa in fata ochilor tocmai pentru a privi catre punctul de sprijin.
Ce facem cu acest potential si cu sansa de a-l valorifica ?

Unii dintre noi nici nu vad potentialul si nici sansa, pentru ca asteapta ceva spectaculos. La cum stau astrele pe cer este posibil sa avem parte si de variante spectaculoase ale realitatii.
Dar, ghidarea interioara se manifesta mai ales prin lucruri aparent banale.
Iar deciziile curajoase, se sprijina pe aceasta ghidare interioara si misca energiile, chiar daca frizeaza logica. Sau tocmai de aceea.

Ar fi potrivit sa ne propunem sa gandim altfel. Chiar daca nu stim inca cum, altfel.
Dar, din momentul in care am lansat acest scop, mecanismele subconstientului nostru vor adapta procesele mentale la varianta optima, pentru a prelua si pentru a folosi potentialul momentului.
Si, pana la sfarsitul lunii iulie, este posibil ca ideea de “potential materializat” si/sau de “materializarea potentialului” sa capete noi intelesuri, iar pentru cei curajosi sa-si dezvaluie si mai multe secrete.

Un mod de lucru cu Luna Plina in semnul Varsatorului

Energia Lunii Pline in semnul Varsatorului ne poate ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de exprimare libera, de deschidere a spiritului, ne poate ajuta sa intelegem rolul si importanta manifestarii libere in armonie cu ceilalti si cu mediul inconjurator.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in starea de izolare, in starea de respingere a iubirii, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa stabilim contactele potrivite cu cei din jurul nostru. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a interactiunii noastre cu propria realitate, avand intelegerea ca generozitatea si cunoasterea adevarului prin propriile trairi  genereaza experienta necesara cresterii de sine precum si a impartasirii acestei evolutii personale.
Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.
Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !


Un comentariu:

chris spunea...

Hello from France
I am very happy to welcome you!
Your blog has been accepted in Europe Romania_____N°151 a minute!

On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Invite your friends to join us in the "directory"!
The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
*** I am in the directory come join me! ***
You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
Your blog is in the list Europe Romania_____N°151 and I hope this list will grow very quickly
Regards
Chris
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered
***************
New on the site
Ranking of Countries
Invite your friends know made ??
the website to raise your ranking in the Country