Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 3 martie 2014

Ce facem astazi ? 3-9 martie




Va asteptam la Iasi :)

   Am intrat in ciclul Lunar al echinoctiului de primavara, cu o Luna Noua (1 martie, gradul 11 Pesti) care ne provoaca la instrospectie. 

Transformarea noastra, la nivel individual si de grup, este un proces permanent, care se deruleaza intr-un flux continuu. Ar fi potrivit sa nu asteptam producerea unui anumit efect la un anumit moment, dupa cum intelegem noi logica derularii procesului.

In fiecare moment se naste un efect al intentiilor noastre, un rezultat al efortului indreptat asupra propriei persoane. Fiecare om poate fi “altul” in fiecare moment, dezvoltandu-si adevarul propriu adaptat intelegerii sale aflata intr-o continua extindere. 

Si atunci apare o intrebare : De ce sa ma raportez la adevarul de ieri, daca azi acel adevar s-a extins si, imi ofera o perspectiva mai larga ? Vad eu azi o perspectiva mai larga decat ieri? Vreau sa o vad? Vreau sa vad mai mult decat privesc ?
Revin adesea la cuvintele lui Brancusi : “Priveste pana vei vedea”.
Pentru ca daca am privit, nu inseamna ca am si vazut.

In acest nou ciclu Lunar putem vedea mai mult, pentru ca in urmatorul sa si facem mai mult.
Poate fi vorba despre o deschidere a mintii constiente prin dezvoltarea conexiunii cu sursa divina interioara – intr-un mod foarte practic. Cerul ne preseaza sa aducem aceste idei despre spiritualitate si despre spiritualizarea noastra, in viata cotidiana, intr-un mod concret.
Vorbim despre conexiunea cu planul divin, despre Lumina si Iubirea Divina ca despre niste subiecte de cercetare de ultima frontiera. Cumva gandim ca vom vedea noi cand si cum vom opera cu aceste instrumente. De fapt operam deja cu ele insa, devenind constienti de lucrul acesta, imbunatatim conexiunea si accesul la sursa divina, ne apropiem de intelesul pragmatic al acestor instrumente.

Traversam o perioada in care suntem sprijiniti sa aducem aceste idei  din planul teoretic in planul fizic, dupa cum intelegem fiecare si, sa le transformam in instrumente de lucru practic, pe care sa le folosim in mod curent in viata de zi cu zi.
Avem ocazia, posibilitatea si conditiile sa trecem de la “a sti” la a folosi ce stim.
Cei care folosesc deja ce stiu in acest domeniu, au ocazia sa-si perfectioneze modul de lucru.
Poate fi vorba despre o cale lunga, pe care am pornit deja dar, este important sa pastram ritmul, sau chiar sa-l acceleram daca si cat ne tin puterile.

   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
    in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii.
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: