Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 13 mai 2014

Ce facem astazi ? 12-18 mai 2014





Am ajuns la jumătatea ciclului Lunar curent, care a început la Luna Nouă din semnul Taurului, marți 29 aprilie când, s-a produs și o eclipsă inelară de Soare. Urmeaza Luna Plina de miercuri seara, 14 mai, la gradul 24 in semnul Scorpionului care, se formeaza pe un fond pe care nu l-as numi neaparat tensionat ci, mai curand provocator, in sensul de a accepta schimbarile pe care ar fi potrivit sa le facem, fiecare dintre noi.


Cei care au notiuni de astrologie inteleg importanta influentelor pe care le primim de la planeta Venus, guvernator al eclipsei de la Luna Noua si care, interactioneaza cu crucea cosmica in aceasta saptamana. Planeta Venus tranzitează semnul Berbecului și formează aspectul de cuadratură cu Pluton (Capricorn) chiar în ziua Lunii Pline, miercuri. Apoi, va face conjuncție cu Uranus, vineri 16 mai și,cuadratură cu Jupiter (Rac) duminică 18 mai;  prima interacțiune cu crucea cosmică a fost duminică 11 mai când a construit opoziatia cu Marte.

Suntem atrasi in experiente care au rolul de a ne ajuta sa ne lamurim asupra problemelor  de natura parteneriala-sentimentala, asupra modului in care ne traim viata afectiva - liberi sau blocati in diferite atasamente pe care le construim prin neacceptare mai ales.


Luna Plina (gradul 24 Scorpion) ne arata pe harta natala sectorul din viata noastra in care crestem, materializand constient dar prin acceptarea transformarii.

Cu o zi inainte, Luna trece peste Nodul Nord, apoi, chiar inainte de faza de Luna Plina, face trigon cu Jupiter si conjunctie cu Saturn. Da, suntem pe un maxim energetic dar rezultatul se construieste pe masura deschiderii noastre catre procesul de expansiune a constiintei si, in masura in care ne implicam in acest proces.

Devine din ce in ce mai important sa alegem dezvoltarea, expansiunea, pentru ca ea sa se si materializeze.


Influentele astrale curg dar, ne impregneaza in masura in care noi acceptam programul de lucru.

Altfel, influentele raman neutilizate, oportunitatile nevalorificate si lectiile neinvatate.

Este important sa intelegem ca procesul de crestere este individual, prin forte proprii si prin asumarea drumului personal, dar alaturi si impreuna cu ceilalti, dupa cum rezonam si tindem catre scopuri comune.


In aceste zile se creeaza conditiile pentru ca noi sa intelegem mai bine aceste lucruri si sa facem alegerile potrivite pentru ceea ce avem de facut in continuare. 
Daca alegem sa alegem :)



Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
in articolul preluat de Revista Avantaje.


Suntem in faza de crestere a Lunii pana miercuri 14 mai, cand avem faza de Luna Plina in semnul Scorpionului, dupa care intram in faza de descrestere. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.



Intre timp, mai ales acum,  folositi-va Lumina :)

Spor si succes !

Niciun comentariu: