Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 16 octombrie 2014

Comunitatea Astro Mercur






Din experienta mea privind interactiunea cu publicul, atat on-line cat si direct, am constatat ca din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa faca schimbari concrete in diferite aspecte din viata lor.
Foarte multi simtim acest imbold si unii dintre noi chiar se straduiesc.

Imboldul pe care il simtim si, in egala masura blocajele care ne opresc din drum sunt generate de influentele astrale.
Diferenta apare din perceptia noastra, din disponibilitatea fiecaruia de a se adapta la fluxul sincronicitatilor si din increderea cu care folosim acest flux.

Astfel ca, am construit acest grup de lucru,"Comunitatea Astro Mercur", on-line, incat sa poate functiona pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea fiecaruia. Grupul functioneaza deja de un an de zile si experienta dobandita intre timp, arata ca este un demers folositor, motiv pentru care il popularizam.

Am propus acest mod de lucru, pentru ca “schema energetica” a perioadei pe care o traversam – inca doi ani cel putin - sustine intentia noastra de a face schimbari.

Chiar daca scopurile noastre pe termen scurt sunt diferite, ele se materializeaza mai usor prin constientizarea scopului comun cu caracter permanent, pe termen lung si, pecare il putem numi : extinderea constiintei.
Sau poate va place mai mult sa denumim acest scop comun “evolutie”, personala si de grup.

Oricum l-am numi, altfel dar in mod similar, atingerea acestui scop comun se poate face mai usor prin integrarea propriilor intentii in derularea procesului de evolutie al Universului.

Acest proces este continuu (fara pauze) si respecta o logica a ritmurilor cosmice.
Noi ne propunem sa ne plasam intentiile in curgerea acestor ritmuri si sa folosim fluxurile energetice ale influentelor astrale, astfel incat sa dirijam efortul propriu alaturi si nu impotriva efortului Universului.

Este important sa folosim experientele noastre de viata, pentru ca ele reprezinta rezultatele efortului nostru si ar fi potrivit sa extragem profitul maxim din trairea acestora.

Iti propun sa privesti viata ta ca pe o experienta pe care o creezi continuu.
Acum pare sa aiba sens indemnul in lumina caruia prezentam acest demers pe site-ul Astro Mercur: FOLOSEŞTE VIAŢA


Lucram constient cu energia influentelor astrale, pentru a dezvolta o anumita atitudine, un anumit mod de lucru al omului cu sine precum si un anumit mod de interactiune cu cei din jur. Astfel construim experientele de viata in forma lor optima fiecarui moment, fiecare nativ raportandu-se la situatiile pe care le traverseaza.

Interactiunea constienta cu fluxurile astrale presupune a observa curgerea energiilor si a le gestiona astfel incat, sa generam un anume rezultat.

Acest lucru se poate face prin focalizarea atentiei si dirijarea energiei, cunoscand natura influentelor energetice intr-un anumit interval de timp si adaptandu-ne intentiile la fluxul sincronicitatilor.

Te invitam, prin urmare, in comunitatea Astro Mercur.
Nu trebuie sa stii neaparat astrologie pentru a folosi grupul.
Dar poti sa-ti formezi astfel o cultura generala astrologica, sa intelegi logica ritmurilor astrale si sa te acomodezi cu interactiunea energetica constienta.

Activitatea acestui grup se deruleaza on-line.

In cadrul acestui grup, ne propunem sa folosim un buletin energetic al influentelor astrale transpus intr-un mod de lucru, adaptabil experientelor de viata personale. Consideram ca este important sa intelegem ce sunt si cum lucreaza influentele astrale, pentru a le putea folosi constient in construirea experientelor noastre de viata.

  • Membrii grupului de lucru vor primi saptamanal, prin e-mail, o prezentare a influentelor astrale, insotita de indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor. Aceste materiale sunt arhivate pe platforma grupului de lucru de pe site-ul Astro Mercur, la care au acces doar membrii grupului, pe durata de timp in care fac parte din grup.

Vor fi transmise instructiuni de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi influentele energetice ale perioadei respective, constient, in derularea experientelor de viata. Lucram cu algoritmi pe care invatam sa-i personalizam si sa-i construim dupa cum alegem, fiecare. Provocam si exersam trezirea constientei de sine, prezenta in propria viata, construirea a ceea ce numeste fiecare dintre noi "realitatea proprie".

  • Membrii grupului de lucru vor putea participa la conferinte on-line lunare in formatul “intrebari si raspunsuri” in cadrul carora vor putea pune/transmite intrebari legate de modul de lucru, de influentele perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup.

Conferintele sunt arhivate pe platforma grupului de lucru de pe site-ul Astro Mercur iar membrii grupului vor avea acces la aceasta arhiva pe durata de timp in care fac parte din grup . Participarea la conferinte se face prin logare in Camera de conferinte, pe prima pagina a site-ului, cu user si parola, pe care le alegeti la inscrierea in grup.

  • Membrii grupului de lucru pot adresa in cadrul sectiunii Forum de pe site, intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru. Discutiile din Forum au rolul de a ne ajuta sa facem schimb de experienta, privind modul in care percepem influentele astrale precum si modul in care le folosim.
Vizitatorii care ajung pe site-ul Astro Mercur si care nu suntmembrii grupului de lucru nu pot accesa si participa la discutiile din Forum.

  • Membrii grupului de lucru vor avea o reducere 15% la orice comanda pe care o vor face in perioada de timp in care fac parte din grup.

Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de o luna calendaristica pentru suma de 17 lei.

Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, pe baza de programare.

Daca vei dori sa parasesti grupul de lucru, aceasta va fi posibil incepand cu luna urmatoare celei in care vei solicita aceasta si vei primi inapoi suma de bani aferenta perioadei respective.

Inscrierea in grupul de lucru se face prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul Astro Mercur :


INREGISTRARE GRUP LUCRU/ SERVICII

Va asteptam sa construim impreuna.
Spor maxim :)

Niciun comentariu: