Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 3 ianuarie 2017

Bine ati ajuns in 2017!Un inceput frumos si, un parcurs in pas vioi in noul an, sa avem cu totii.
Si sa ne bucuram de toate roadele.
Multumim Maurei Anghel pentru invitatia de a scrie despre anul 2017, precum si Ziarului Evenimentul  pentru ocazia de a transmite aceste ganduri.
Si multumim tuturor pentru tot ajutorul primit in acest demers al raspandirii cunoasterii astrologice.
Construiti si anul acesta cu spor maxim :)

“Suntem in fata unui an dinamic, de (re)start, de regenerare afectiva si de deschidere cu mult curaj catre ceilalti, un timp de reevaluare si reconstructie a starii comunitatii si a rolurilor sociale.
Pentru a intelege potentialul energetic al unui moment sau al unui interval de timp, este important sa privim contextul larg pe care il contureaza colaborarile planetare prin influente cu care interactionam pe termen lung, de la cateva luni pana la cativa ani. Asezam astfel viziunea noastra intr-o anume logica a efortului personal.
Pentru anul 2017 vestea buna, astrologic vorbind, ar fi ca intensitatea energiei colaborarii planetelor Uranus (Berbec) - Pluton (Capricorn) se diminueaza din ce in ce mai mult, pe masura ce aspectul de cuadratura se desface. Am lucrat cu aceasta energie inca din anul 2009, cu un maxim de intensitate in perioada 2012-2015 si, o mai putem folosi inca, pana la jumatatea anului 2019. Am traversat un timp care ne-a solicitat dar, ne-a si sustinut sa realizam transformarea personala, la nivel individual precum si la nivel de grup-comunitate.
Cumva, cu totii am trait incepand cu anul 2009 o faza de reinnoire, am ajuns pe un fund de butoi si, am revenit, intr-o forma noua, cu repere noi, motivati si constienti, pe o cale noua sau, pe aceeasi cale dar la nivelul urmator de derulare a experientelor, nivelul de pe care crestem mai frumos si mai repede.
Este posibil ca unii dintre noi sa nu fi acceptat forma noua, sau sa nu fi avut curajul sa se adapteze la variante noi de lucru. Anul 2016 ne-a ajutat sa ne largim viziunea, sa ne sporim increderea si sa facem alegerile potrivite pentru a realiza schimbarile necesare.
In noul an, 2017, vom intelege si mai mult rostul efortului pe care l-am facut si, vom constientiza deplin transformarea pe care am realizat-o, intre timp.”

Va invitam sa cititi articolul intreg pe 
pagina 17 a editiei de astazi 3 ianuarie 2017 
Ziarului Evenimentul, precum si in varianta on-line aici :Construim deja noul an si, putem sa-l construim frumos, mai ales pentru ca noi suntem din ce in ce mai frumosi.
Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 12 ianuarie 2017, in semnul Racului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: