Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 20 octombrie 2019

Luna Nouă în Scorpion - Atelier Astro Mercur
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.
Ciclul fazelor Lunii urmator va incepe cu Luna Noua in Scorpion, luni 28 octombrie, ora 05:38.
Vom analiza acest ciclu, ca potential si exercitiu personal, la Atelier Astro Mercur, in ziua Lunii Noi,  luni 28 octombrie 2019. Faza de Luna Plina va fi pe 12 noiembrie, cu Luna pe gradul 20 Taur.
La faza de Luna Noua, Soarele si Luna din Scorpion, vor fi in opozitie perfecta cu Uranus din Taur. La atelier, vom reveni la prima saptamana din mai (4 mai) cand a fost prima Luna Noua in Taur cu prima conjunctie Soare-Uranus in Taur, cu cateva zile inainte – atunci a inceput primul ciclu Soare-Uranus in Taur, pentru cei mai multi dintre noi, este prima data in viata cand avem la dispozitie o astfel de energie. Ne mai uitam la Luna Noua in Leu (1 august) cand, Soarele si Luna au fost in cuadratura cu Uranus. Descoprim astfel o inlantuire de intelesuri care ne pot ajuta sa ne mobilizam in procesul schimbarii, foarte puternic stimulat acum de Luna Noua in Scorpion.

Planeta Mercur va intra in mers aparent retrograd pe 31 octombrie in semnul Scorpionului si, va reveni la mersul “direct” pe 20 noiembrie.  Mercur lucreaza cu Neptun (Pesti) si axa Nodurilor Lunare (Rac – Capricorn), cu care a colaborat si in celelalte doua cicluri de retrogradare din acest an. Va lucra cu axa Nodurilor si in urmatorul ciclu, din februarie –martie 2020. De asemenea, reface aspectele cu Saturn si Pluton, cu care a lucrat si in primul ciclu de anul acesta. Putem face conexiuni intre intervalele de timp precum si intre domeniile de viata activate pe harta natala, pentru a folosi timpul si contextul cu spor maxim.

Planetele Saturn (Capricorn)si Neptun (Pesti), formeaza a treia oara, in luna noiembrie, aspectul de sextil cu care am lucrat in trei pasi anul acesta – celelalte doua momente au fost in ianuarie si in iunie.
Primul aspect s-a format pe 31 ianuarie 2019 pe gradul 15 Capricorn/Pesti. 
Al doilea aspect exact s-a format cu Neptun stationar, pe 18.06.2019 pe gradul 19 Capricorn/Pesti. 
Al treilea aspect exact se va forma pe 09.11.2019, pe gradul 16 Capricorn/Pesti.
Cu energia sextilului Saturn - Neptun dezvoltam practica spirituala, prin constientizarea si asumarea potentialului personal spiritual. Poate fi de folos sa recunoastem experientele derulate in contextul acestei colaborari astrale.
Planeta Neptun va reveni la mersul direct pe 27 noiembrie, la cateva ore dupa Luna Noua in Sagetator de pe 26 noiembrie.

Vom urmari dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hartile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul si contextul astral, constructiv, aplicand cunoasterea astrologica.
Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara tematicii anuntate.

Va invit la Atelier Astro Mercur, luni 28 octombrie, de la ora 17:30, la Hotel Eden, sau in varianta audio (inregistrarea intalnirii), sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce noul ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea fiecare, de rezolvat.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat poate fi accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.


Tema pentru acasa :) 
Tema nr. 1 - Va indemn sa recunoasteti cum ati crescut spiritual anul acesta. Ce posibilitati au aparut in viata voastra in acest sens si, cum le-ati folosit.
Si, ce ar putea insemna “potential spiritual”, din perspectiva spatiu-timp?
Puteti face conexiuni intre ianuarie, iunie si ce va propuneti pentru noiembrie. Vom vedea cum s-au activat domeniile de viata care ne-au sustinut in acest exercitiu si cum am folosit instrumentele pe care le-am avut la dispozitie.

Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii inregistrarii, rezolvati tema pentru acasa :) 

Tema nr. 2, pentru atelierul de luni 28 octombrie, dedicat ciclului pe care il vom incepe cu Luna Noua in Scorpion. Tema presupune o recapitulare pe un interval mai lung de timp si, subiectul temei nu apare in tematica atelierului. Va invit sa va intoarceti in decembrie 2007 si, sa vedeti cum anume v-ati realiniat (sau nu) la o etapa noua, cu posibilitati noi, fie pe parcursul anului 2007, fie, mai mult sau mai putin fortat, in 2008.
Apoi, cum ati traversat perioada ianuarie-martie 2011, cum ati redresat / optimizat, ceea ce s-a declansat in 2007-2008.
Apoi, cum ati facut (sau nu) un efort de adaptare, la ceea ce se derula deja, cum v-ati asumat si v-ati implicat si ceea ce se oferea ca posibilitate – in intervalul iulie 2013-mai 2014 (cu constientizari importante la “pachet”).
Apoi, cum ati facut o noua ajustare – in intervalul octombrie 2016 – septembrie  2017.
Pe acest traseu au fost si momente de impuls, de sustinere in valorificarea oportunitatilor descoperite, din iulie 2011-aprilie 2012 si, octombrie 2015-iunie 2016.
Este important sa privim experienta intr-o viziune larga, sa observam pricipiile si convingerile cu care am lucra, pe care le-am experimentat si le-am dus la un nivel mai larg de intelegere si de manifestare in viata noastra.

Acum (in luna noiembrie si apoi pe parcursul anului 2020) se poate creea contextul in care sa accesam nivelul “urmator” de potential disponibil a fi valorificat intr-o noua etapa de 12-13 ani.

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Luni  28 octombrie 2019,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana duminica 27 octombrie, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, inscrierea se face prin formularul urmator, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.
Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului. Cei care solicita varianta audio inainte de intalnire, pot transmite intrebari legate de teoria astrologica sau de modul in care o folosim, la care vor primi raspuns in cadrul atelierului.

Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

De aseamenea, exista grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: