Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 30 martie 2020

Ciclul Lunii Noi în Berbec, 2020




Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 25 martie 2020.
Varianta video a atelierului  prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil,atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Suntem în ciclul fazelor Lunii pe care l-am început cu Luna Nouă în Berbec, care s-a format pe 25 martie, pe gradul 4. Faza de Lună Plină a ciclului va fi pe 8 aprilie, cu Luna pe gradul 19 Balanță. 
Este ciclul care ne aduce prima conjuncție Jupiter-Pluton din Capricorn și, în care ne pregătim deja pentru intrarea planetei Pluton în mers aparent retrograd.
Exercițiul este activat chiar de faza de Luna Nouă, cu Soarele și Luna în conjuncție cu perechea Chiron/ Lilith, două conjuncții în conjuncție :)  ... în cuadratură cu axa Nodurilor Lunare.
Poate fi acesta un test important în tematica tranzitului lui Chiron prin semnul Berbecului, tematică cu care lucrăm până spre anul 2028. În funcție de cum colaborăm acum în acest exercițiu, deblocăm nivelul pe care vom experimenta în continuare.
Rolul testului nu este să ne oprească să mergem mai departe ci, este acela de a ne pregăti pentru a merge în cele mai bune condiții, mai departe.

Ești cine ai venit să fii?
Alegi să fii, cine ai venit să fii?
Primești să devii, cine ai venit să fii?

Omul nu percepe importanța și radicalitatea unei schimbări, în timpul trăirii schimbării ci, abia după ce a trăit experiența schimbării. Iar viziunea nouă se instalează în măsura în care omul lucrează în procesul schimbării sale.
Mintea noastra construiește uneori scenarii legate de schimbările noastre, scenarii care ne pot demobiliza, în funcție de parcursul real al schimbării care, poate fi cu totul altfel decât așa cum îl construiește mintea noastră.
Primim acum, energia colaborării Jupiter-Pluton în Capricorn care, poate fi un instrument foarte valoros pentru noi, în situația cu care ne confruntăm, la scară largă.
Această energie susține și, cere în același timp, o realiniere a drumului nostru la varianta lui optimă, în logica înaltă, divină – așa cum înțelegem  fiecare, aspectul divin al vieții.
Acest lucru ar presupune să derulăm un proces de renaștere spirituală, având în vedere punctul mort în care ne aflăm și, pe care îl recunosc din ce în ce mai mulți oameni.
Avem nevoie de o renaștere spirituală tocmai ca să ne putem adapta la noua etapă pe care o începem în energia conjuncției Saturn-Pluton, care s-a format în ianuarie și, cu care lucrăm tot anul acesta – vom mai avea un moment de maximă intensitate la final de septembrie – început de octombrie, când Saturn și apoi Pluton, vor reveni la mersul direct.

Pentru a valorifica din plin această nouă etapă și, pentru a putea opera pe noul nivel pe care ne putem derula experiențele de viață, este important sa ne extindem perceptia și viziunea, prin care preluăm acest potențial.
Vom interacționa pe un nivel mult mai înalt de conștiență, între noi precum și cu mediul energetic, cu planeta, cu ceea ce înțelegem fiecare că ar fi Universul.

Devine important să facem acest salt în toate planurile, mental, afectiv, emoțional.
Nu pentru că ne-ar cere cineva lucrul acesta ci, pentru a ne putea trăi deplin experiențele de viață în noile condiții, în noul potențial pe care îl avem la dispoziție, în noua etapă, în lumea nouă.

Energia colaborării Jupiter-Pluton ne ajută să realizăm această extindere a percepției noastre, ne ajută în procesul trezirii noastre.
Trezirea, pe faze, reprezintă până la urmă felul în care omul vede ce este în jurul său și, modul în care participă la ce se derulează în jurul său. Reprezintă felul în care omul percepe realitatea precum și modul în care participă la construirea realității.

Suntem în proces de creștere și, este important să vrem să creștem.
Astfel trăim maturizarea, care, conduce la asumarea creșterii și, deblocăm astfel potențialul, posibilitățile.
Valorificăm șansa pe care o aduce colaborarea Jupiter-Pluton.

Vă îndemn sa observați în acest ciclu, cum sunteți stimulați să trăiți acest episod al creșterii voastre.
Care experiență vă cheamă?
Ce vă cheamă în experiență?
Ce vă încearcă? Ce vă preocupă?
Ce anume vine cu o presiune de a privi, de a coopera, de a vă ocupa, acum, de o anumită chestiune.
Vom așeza ideile și conștientizările, în înțelesuri, în ultimul sfert al ciclului.

Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghdarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

Vă invităm alături de noi la:

Bazele culturii generale astrologice –un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție.
Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie.
Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.
Prima parte, din prima serie online, va avea loc pe 8 aprilie 2020.

Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc pe 23 aprilie 2020, online si, este dedicat ciclului Lunii Noi în Taur.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Berbec, care a avut loc pe 25 martie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul berbecului (pană pe 23 aprilie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Berbec, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în Balanță, care se va forma pe 8 aprilie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Niciun comentariu: