Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 4 septembrie 2021

Practică astrologică - Nodurile Lunare, Atelier Astro Mercur



Atelierul poate fi urmărit în varianta înregistrată, prin acces pe pagina grupului de lucru.
Se poate lucra cu clipurile video, cu materialele de lucru, se pot urmări comentariile, se pot pune întrebări. Înscrierea se face aici:

Continuăm seria atelierelor de practică astrologică, în formatul nou, lansat cu atelierul dedicat planetei Pluton, în luna iulie. Acum vă invit să lucrăm cu Nodurile Lunare. Noua formă de organizare presupune o perioadă de pregătire împreună, (practică astrologică) înainte de întâlnirea din cadrul atelierului.

Nodurile Lunare au fost subiectul primului Atelier Astro Mercur, care s-a intitulat ”Încotro merg eu acum?” și s-a derulat pe parcursul a două zile, în ianuarie 2013. Au fost atunci 20 de discuții individuale în două zile, un maraton al consilierii care, m-a încărcat energetic, confirmându-mi (și mie, astfel) calea aleasă.
Am reluat subiectul în vara anului 2017, ”Nodurile Lunare și împlinirea personală”, în alt format, pe care îl actualizăm acum.

Vă invit deci, la atelierul ”Unde sunt pe drumul meu?”, un fel de ”nivelul următor” al celor două ateliere anterioare.
Atelierul va avea loc pe 23 septembrie, de la ora 18:30, în varianta online.
Și, începem să ne pregătim – faza de practică înainte de atelier – de pe 10 septembrie, într-un grup închis. Fiecare participant se pregătește în ritmul său, eu vă îndrum după cum are fiecare, nevoie de îndrumare. Voi face două intervenții în direct, înainte de întâlnirea de pe 23 septembrie, pentru a vorbi despre modul de lucru și pentru a răspunde la întrebări.

Este un atelier în format diferit de atelierele care au loc lunar, înainte de faza de Lună Nouă.
Vom urmări modul de lucru cu ciclul Nodurilor Lunare, pentru a întelege sensul și importanța alegerilor noastre.
Vă propun să vedem cum ați ales și cum ați mers pe calea voastră până acum, precum și, care sunt preocupările voastre, în legătură cu alegerile pe care vreți să le faceți, sau pe care simțiți că ar fi potrivit să le faceți, acum.
O astfel de autoanaliză poate fi potrivită în orice moment al vieții. Însă, vremurile pe care le trăim accentuează importanta conștientizării mersului de drum.

În ultimii ani am lucrat cu noi înșine (fie că recunoaștem sau nu acest lucru) și, chiar am făcut schimbări. Dacă nu le-am făcut încă, este posibil că presiunea schimbării să fie foarte mare, chiar acum.

Alegerile noastre ne oferă diferite variante de a trai experiențele de viață. Unele alegeri participă la generarea experiențelor, altele construiesc modul în care trăim experiențele, modul în care traversam și folosim timpul.
În momentele de bilanț, dincolo de “plus” și “minus”, trăim un anume grad de împlinire.

Calea care ne poartă către împlinire, ne oferă niste momente de reașezare pe drum. Pot fi momente de cotitură prin alegerile pe care le facem, sau de implicare prin curajul pe care îl manifestăm, sau de înțelepciune prin încrederea cu care ne urmăm îndemnul interior.
Cunoașterea astrologică ne arată toate aceste momente și, ne arată și cum să le folosim. Aceste momente se derulează într-o anume succesiune, în cicluri care funcționează într-o logică a cunoașterii și a creșterii omulețului.

Vom vedea aceste cicluri și vom recunoaște creșterea.
Vom vedea semnificația generală și varianta personalizată a simbolismului Nodurilor Lunare.
Vom urmări modul de lucru cu ciclul Nodurilor Lunare, pentru a înțelege sensul și importanța alegerilor făcute precum și ale momentelor care urmează să ne solicite să alegem din nou.
Vom urmări modul de lucru cu momentele importante în care pozițiile natale ale Nodurilor Lunare au fost și vor fi stimulate prin ciclurile planetare, precum și prin tranzitele planetare peste aceste poziții – de la planetele lente, până la planetele personale.

Fiecare participant vă construi un calendar personalizat, al acestor momente cheie, din trecut precum și din viitor, în corelare cu schema personală de lucru, schemă ce va fi realizată pentru primele patru cicluri (patru reveniri ale Nodurilor Lunare la poziția din harta natală).
 
Tematica este următoarea – generală și, personalizată pentru fiecare participant:
-Activarea hărții natale prin ciclul axei Nodurilor Lunare, raportat la poziția natală.
-Tranzitul Nodurilor Lunare peste pozițiile planetelor pe harta natală.
-Tranzitele planetelor lente peste pozițiile natale ale Nodurilor Lunare.
-Tranzitele planetelor personale peste pozițiile natale ale Nodurilor Lunare – cum lucrăm cu aceste energii, în fiecare an și, o dată la doi ani pentru planeta Marte.

De asemenea, facem recapitulare pe tranzitul Nodurilor Lunare pe axa Gemeni/Săgetător (mai 2020-ianuarie 2022) și, urmărim tranzitul Nodurilor Lunare, pe axa Taur/Scorpion, în general și personalizat pentru fiecare participant (ianuarie 2022-iulie 2023).

Fiecare participant lucrează la pregătirea schemelor de lucru, în intervalul 10-23 septembrie, iar eu vă îndrum și ... vă verific :)
Ne vom organiza într-un grup închis, unde ne vom pregăti pentru atelier și, unde va avea loc și atelierul.
Pregătirea schemelor de lucru are rolul ei, pentru că, vă ajută să revedeți anumite perioade și experiențe, să faceți conexiuni și, să descărcați conștientizări – despre care vom vorbi pe parcurs precum și la atelier când, vom aborda cele trei idei de lucru și, vom urmări derularea ciclurilor.

Toată informația va fi prezentată și preluată raportându-ne la harta natală.
Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația transmisă, în timp real.

Înscrieri pentru participarea în direct se fac până pe 10 septembrie, ora 12:00. Se pot face înscrieri și după 10 septembrie, cu reducerea timpul de lucru pentru pregătirea atelierului.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:

https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing
Sau prin mesaj privat, mail, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.

Atelierul se adresează celor care știu să se orienteze pe harta natală, care sunt familiarizați cu planetele, semnele si casele astrologice, cu aspectele planetare.

Vă invităm la întâlnirea noastră online :
Joi 23 septembrie 2021,
18:30-21:00, cu prelungiri eventual, dacă este cazul.
Pregătire pentru atelier: 10-23 septembrie
Participare – 100 lei.

Pentru cei care nu se potrivesc în programul atelierului, va fi disponibila varianta video a întâlnirii, prin acces în grupul de lucru la momentul solicitării. În spațiul de lucru va fi acces la cele trei clipuri video și la discuțiile purtate. Solicitarea variantei înregistrate se poate face oricând, aceasta fiind disponibilă după susținerea atelierului. Cei care solicită varianta înregistrată înainte de întâlnire, pot transmite întrebări legate de tematica anunțată, la care vor primi răspuns în cadrul atelierului.

De aseamenea, există grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (culturii generale astrologice) la care se pot alătura cei care au participat la cel puțin un atelier Astro Mercur, fie la sală, fie solicitând varianta înregistrată.
Acest spațiu oferă posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discuțiile și de a vă răspunde la întrebări, în măsura în care doriți acest lucru.

Spor maxim între timp.
Anca Tăutu
Astro Mercur

Niciun comentariu: