Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 2 noiembrie 2022

Atelierul anului 2023


Vă invităm la ”Atelierul anului 2023”, atelier Astro Mercur ce va avea loc marți 22 noiembrie 2022, de la ora 19:00, live online. Este ediția a opta a “atelierului anului”.
Ne uităm la noului ciclu anual pe îl începem la solstițiul de iarnă, pe 21 decembrie 2022 și pe care îl vom construi până la 21 decembrie 2023.
Urmărim mișcarea planetelor pe zodiac, urmărim colaborările și ciclurile planetare, ciclurile de retrogradare ale tuturor planetelor, perioadele de test precum și perioadele de forță, ne uităm la eclipsele anului 2022. Extindem puțin viziunea și modul de lucru de până acum, privim din mai multe direcții asupra noului an.

Fiecare participant lucrează cu harta sa natală, pe care proiectează toate aceste informații în timp real și, vedem cum putem folosi energiile planetare, pentru a construi ceea ce alegem să construim.

Vă invităm la întâlnirea noastră online :
marți 22 noiembrie 2022
19:00 - 22:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare: 100 lei.

La fel ca până acum, cei care au participat la cel puțin 5 ateliere Astro Mercur anul acesta, de orice tip, au acces gratuit la atelierul anului 2023.

Înscrieri pentru participarea în direct se fac până pe 22 noiembrie 2022, ora 12:00.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.
Înscrierea va fi confirmată. În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare vă rugăm să reveniți pentru transmiterea datelor personale.

Scopul atelierului este să identificăm pe harta natală, sectoarele de viață stimulate precum și în ce mod sunt acestea stimulate, pe parcursul anului următor.
Vă invit să descifrăm și să folosim colaborarea energiilor planetare astfel încât să participăm, prezent și conștient, la construirea fluxului sincronicităților cu care, operăm fiecare dintre noi.

Ritmurile astrale se împletesc într-o logică mai înaltă și, noi trăim în această colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate în curgerea energetică sau, ne putem potrivi ritmul propriu în succesiunea ritmurilor cosmice.
Spor maxim între timp.

Niciun comentariu: